Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2011 03 22, 10:14)
karsta.gif ir ačiū D, kaip sakoma biggrin.gif Tau irgi sėkėms ir kuo greitesnio  nestuke.gif  mirksiukas.gif

Aciukas wink.gif Kol kas nesiruosiam maziuko gamint. Du jau turim, tai bent jau kol kas uztenka ax.gif O va sekme pravers thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Samaniuke @ 2011 03 22, 09:18)
Aciukas wink.gif Kol kas nesiruosiam maziuko gamint. Du jau turim, tai bent jau kol kas uztenka  ax.gif O va sekme pravers  thumbup.gif

doh.gif nu supratau blush2.gif Tada DVIGUBOS sėkmės ir sveikatos paskui tuos kleckus lakstyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 22, 10:23)
doh.gif nu supratau  blush2.gif Tada DVIGUBOS sėkmės ir sveikatos paskui tuos kleckus lakstyti  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 03 21, 16:31)
Man pačiai taip apmaudu, kai gėriau antibiotikus, paskui žvakutes naudojau, vis atrodo, kad baisius šansus prametu  biggrin.gif Na, tai sėkmingo gydymosi ir kantrybės. reikia tai reikia  mastau.gif

o su antibiotikais pastot lb blogai?
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 21, 10:29)
Sveikutės  mirksiukas.gif
Atostoga GRĮŽO  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveika sugrizus:) bet kaip idomiai su tais papildais. Aisku geriau pasisaugot, nes jei vilti duos ir paskui atims persileidimas tai naciort. O gal, mergina, atostogos sekmingos buvo, per atostogas gi tikimybe pastot isauga nemenkai sako tyrimai:)

Tiesa Ice tea, del su dzok taves paklaust noreciau, kaip ten su visokiais skausmais, pavyksta susidorot? Lb noreciau pabandyt, gal mmm skauskai susilpnetu. Bet kazin, nes juos sukelia endo, o endo naikint ilgai uztrunka situo budu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 22 kovo 2011 - 12:13
QUOTE(Myllia @ 2011 03 22, 12:12)
* O gal, mergina, atostogos sekmingos buvo, per atostogas gi tikimybe pastot isauga nemenkai sako tyrimai:)

**Tiesa Ice tea, del su dzok taves paklaust noreciau, kaip ten su visokiais skausmais, pavyksta susidorot? Lb noreciau pabandyt, gal mmm skauskai susilpnetu. Bet kazin, nes juos sukelia endo, o endo naikint ilgai uztrunka situo budu.

* per atostogas mmm turėjau, tai šansų NULIS tongue.gif
** pabandyk per mmm pasiklijuoti gimdos srityje (buvau kažkada įkėlus foto)- juk jei ir nepagelbės, tai bent jau TIKRAI nepakenks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 22, 08:51)
Viskas kontroliuojama pioneer.gif  mirksiukas.gif Tu pas mane sąrašėlyje jau ir prieš atostogas buvai, tik va tos dienos buvo baisiai susivėlę- savaitę vaikas sirgo, paskui visokie marazmai, atostogos.... doh.gif  Dešimtam puslapyje rasi save  mirksiukas.gif

Nu sakes, pasirodo, kad as nemoku paziuret to saraselio doh.gif , o kur jis apskritai yra? Nes as matau tik pirmame psl Sekmes saraseli ir viskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 03 22, 14:12)
o su antibiotikais pastot lb blogai?
Papildyta:

Nežinau, ar labai blogai, bet kai aš jų sugėriau 4 rūšių (mat pirmieji trys atsieit nuo peršalimo buvo ar kažkokio viruso, kol paaiškėjo visai kitur bėda), tai kažin ar į naudą... Va žvakutes naudojant lyt. santykiai tai nerekomenduojami.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 03 22, 20:24)
Nežinau, ar labai blogai, bet kai aš jų sugėriau 4 rūšių (mat pirmieji trys atsieit nuo peršalimo buvo ar kažkokio viruso, kol paaiškėjo visai kitur bėda), tai kažin ar į naudą... Va žvakutes naudojant lyt. santykiai tai nerekomenduojami.

as geriau menesi antibus nuo spuogu, tai patare nepastot, nes pas vaikuti butu geltoni dantys doh.gif tai as nerizikuociau, jau geriau sugert ir tada kibt i darbus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 03 22, 19:10)
Nu sakes, pasirodo, kad as nemoku paziuret to saraselio  doh.gif , o kur jis apskritai yra? Nes as matau tik pirmame psl Sekmes saraseli ir viskas blush2.gif

Taigi sakau, kad BŪSI DEŠIMTAME LAPE doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 03 22, 20:24)

Na siaip apskritai antibiotikai yra blogis. As cia per pora men du kartus geriau, bet ne daug dienu ir siaip silpnus, kazkaip nesusimasciau del pasisaugojimo.
Atsakyti
sveikutes merguces 4u.gif
as kuo toliau tuo labiau jauciuosi pripampus kaip kokia karve :lotuliukas:jauciu kad priaugus svorio esu ax.gif ir pikta vakar nesvietiskai buvau doh.gif galvojau uzesiu negyvai MB doh.gif o ar cia gerai ar blogai nzn ka cia galvot g.gif ar cia mmm taip vel su griausmais ir salvem parsivilks ar visgi ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 23, 20:17)
sveikutes merguces 4u.gif

Dėl pripampimo tai ir aš stoju šale tavęs- jau TOKIA išstorėjus esu, kad nesu tokia buvus gyvenime doh.gif Todėl pradėjau sportuoti NAMUOSE rolleyes.gif

O dėl nervukų, tai manau pavasaris veikia doh.gif Pagerk magnio mirksiukas.gif
Atsakyti