Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(pasislepusi @ 2011 04 19, 09:50)
*nai nai, tuoj skraidyt pradėsiu  biggrin.gif

**bet tai jei iškrenta toks geras mėsgalis ?....

* nepakilk, nes gali užsigauti krisdama lotuliukas.gif lotuliukas.gif
** tai gal kas pabėga g.gif g.gif Nes pas mane irgi iškrenta blush2.gif , bet nu kokių 0,5 cm diametro- ne daugiau ir kokie 2-3 vnt per tepliones doh.gif Bet jie tokie juodi juodi, tai aš nurašau endo, nu kartais cista užvadinu (nors niekada niekas man jų nematė, apart tos kur per LP išoperavo) doh.gif
Arba save guodžiu, kad čia tas ketvirtas punktas, dėl ko su endo nepastojama doh.gif - kai veiksmas įvyksta, viskas apsivaisina, bet endo abortuoja ir gleivinė neprikabina verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 19 balandžio 2011 - 09:04
aš tai galvoju, kad man gal cista pasišalino (jei tai įmanoma)....
na gydytoja, kai apsilankysiu, patvirtins arba paneigs mano spėliones.

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 04 19, 10:09)
aš tai galvoju, kad man gal cista pasišalino (jei tai įmanoma)....
na gydytoja, kai apsilankysiu, patvirtins arba paneigs mano spėliones.

Gali gali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 19, 07:13)
Getter, Nimesil juk nuo uždegimo tik paskui nuo skausmo, nepiktnaudžiauk juo, jei skausmai iš ties tokie stiprūs, tai galiu rekomenduot Diklofenac žvakutes, man po LP gydytojas pasiūlė, net kaip skausmų mažintoją per mmm, po LP tik per pora mmm man jų reikėjo, bet skrandis man buvo dėkingas, kad ilsėjosi nuo tablečių  ax.gif

Na nžn ginius taip patarė, per mmm kol geriu D bandyt gerti Nimesilį g.gif
Aš iš bandžiusi viską kas įmanoma, Ketanovas mano ''draugas'' nuo 15m. Geriu tik mmm pirmom dienom, nuo kitų skausmų jo negeriu.

O kaip Endo cista gali pasišalinti pati? Tarkim ji yra kiaušidėj ir ką ji pratrūksta ir per mmm pasišalina? Bet aš skaičiau kad jei cista trūksta ji sukelia vidinį kraujavimą, nuo ko būtų beprotiški skausmai g.gif Kaip supratau tik geltonkūnio cistos pasišalina savaime be skausmų, o Endo g.gif Kaip čia yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2011 04 19, 23:55)
O kaip Endo cista gali pasišalinti pati? Tarkim ji yra kiaušidėj ir ką ji pratrūksta ir per mmm pasišalina? Bet aš skaičiau kad jei cista trūksta ji sukelia vidinį kraujavimą, nuo ko būtų beprotiški skausmai  g.gif  Kaip supratau tik geltonkūnio cistos pasišalina savaime be skausmų, o Endo  g.gif Kaip čia yra  g.gif

man irgi mįslė. smile.gif
Atsakyti
O kaip Endo cista gali pasišalinti pati?

sakyčiau,kad ji pati nepasišalina, nebent jau kai perauga tada plyšta. Dėl to šios cistos ir yra vaistais nesunaikinamos ir su mmm nepasišalinančios, jos nuo mmm tik auga doh.gif va dėl to kai jau cista ilgą laiką nemažėja o tik auga-įtaria endo ir operuoja
Atsakyti
O kaip Endo cista gali pasišalinti pati? Tarkim ji yra kiaušidėj ir ką ji pratrūksta ir per mmm pasišalina? Bet aš skaičiau kad jei cista trūksta ji sukelia vidinį kraujavimą, nuo ko būtų beprotiški skausmai  g.gif  Kaip supratau tik geltonkūnio cistos pasišalina savaime be skausmų, o Endo  g.gif Kaip čia yra  g.gif

Endo cistos nepasišalina per mmm. Jos tik sprogsta (uždelsus) ir yra pavojingos, nes sukelia vidinį kraujavimą pilve, nes jos YRA UŽ GIMDOS RIBŲ verysad.gif Tai kaip jos su mmm pasišalins, jei nėra per kur doh.gif
O folikulinės cistos yra gimdos srity (kiaušintakis ar kažkur tenai biggrin.gif ), žodž viduje, ir per mmm pasišalina, nes eina lauk kartu su mmm per gimdą mirksiukas.gif
Atsakyti
nu plem, tai ko aš tada geriu kt? blink.gif

man sakė, kad kt padeda sunaikint.

pirmą kartą, kai atrado endo cistą, tai nesunaikino, tik paaugino. bet tada ir jutau skausmus, nei sėstis, nei popierių papkės (bylos) be skausmų negalėjau.

o šįsyk geriu kt (dariau ir ca125- normos ribose) ir jaučiuosi palyginus gerai.
tai gal ta ginė ( teko bėgt pas paprastą ) sumąstė,kad čia endo cista? o gal ten tik paprasta tebuvo????

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 04 20, 10:17)
nu plem, tai ko aš tada geriu kt?  blink.gif

Tai KT "valo" ir folikulines cistas mirksiukas.gif
Ai, žodž- užburtas ratas verysad.gif Man kartais atrodo, kad ginės tik KT prirašo, kad mes nuo galvų joms nuliptumėm su savo problemom verysad.gif - tipo pailsėsi kol gersi, gal smegenai atsisuks ir mažiau apie pastojimą galvosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 20 balandžio 2011 - 09:43
Na tikrai mistika, nes man irgi taip sakė, gert 3 ciklus D, po to žiūrės jei cista liko t.y. nepasišalino - laparoskopija, jei nebebus sakė operuotis nebūtina. (Mūsų atveju vistiek operuosimės).
Bet gal jie ir duoda KT ar D pabandymui, pažiūrėt kokia cista, juk per echo 100% negali pasakyti, kad tikrai tikrai endo cista, gali tik įtarti g.gif O KT betkuriuo atveju ilsina kiaušides, taigi ir Endo aprimsta. Nžn tik kaip D veikia, anotacijoj parašyta kad skiriama prie Endo ir skausmingų mmm g.gif Gal kas daugiau apie D žinot? Gal net pastot kam pavyko geriant D?
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2011 04 20, 13:02)
  Gal kas daugiau apie D žinot? Gal net pastot kam pavyko geriant D?

aš kai pastojau tą ciklą gėriau D, bet šalia to gėriau DAR kitų preparatų doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, as kaip visada paskaitau kaip jums sekasi ir tik retai parasau. Siandien labai noriu pasidalinti su jumis savo naujienomis. Pamaciau as siandien tuos du pagaliukus blink.gif ir begau iskarto kraujo tyrima darytis, o jis tik patvirtino, kad 4 savaite. bigsmile.gif Vienu zodziu dar pas gydytoja nebuvau ir dar labai mazas nestumas, bet as nenoriu bijoti iki pat gimdymo, noriu dziaugtis jau dabar, kad pagaliau nestuke.gif thumbup.gif Ir dziaugiuosi ir bijau, kas kadar bus, kaip reikes gyventi? Su vyru esame juodai pasimete, juk taip pirma karta ax.gif Va taip mergaites nepasiduokit tai endo, as i ja spojau pasidariau stimuliacija ir IUI. Myliu jus visas busimos mamytes mirksiukas.gif , na tokia jau mano nuotaika siandien blush2.gif
Atsakyti