Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(lassie172 @ 2011 04 18, 07:07)
Nesisaugojom metus, o intensyviai pradejom planuoti po LP, 4 menuo.. Stadija endo 2, bet dar yra PKS doh.gif

ir pas mane PKS, dar itariu sau endo verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Kaip nuotaikos po siltu sauletu iseiginiu?

QUOTE(Glamour @ 2011 04 17, 23:32)
kimberley7, kaip sekasi pratintis prie bromocriptino? Žinok ir man spaudimas toks kaip tavo. Jau daugiau nei metai geriu B ir vargstu dėl spaudimo.

Aciu, jau tikrai geriau jauciuos mirksiukas.gif, pradejau gerti kava. Mano doze tik 1/2 tabl. per diena. O koks tavo PRL jei net metus laiko geri blink.gif ? O kaip tau su O? As galvojau kad si men. neturesiu O, o pasirodo kad jinai buvo tik veliau bigsmile.gif Man paskyre gerti 2 men. ir pakartoti tyrima, tada ziures... O as net nzn kad hormoniniai vaistai is organizmo salina kalci ir magni g.gif
Atsakyti
Nu jūs čia ir pavarėt per savaitgalį thumbup.gif thumbup.gif

Aš trumpai į tą temą ax.gif Bent jau maniškis, tai va kaip pasakė į tokią mūsų situaciją- kad jaučia spaudimą, jog SAVO moterį gali pagydyti TIK jis vienas, t.y. pastodama moteris pagis, o tas reikalas, kurio priežasties jis nelabai ir suvokia (ligos), veda iš proto, nes baksnoji baksnoji ir rezultatų NULIS doh.gif Tai gaunasi kaip ir nesugeba pagydyti, o vyrui nesugebėti...... nu pačios suprantat doh.gif
Tai va mirksiukas.gif
Ir dar pasakė, kad geriau jam nežinoti kada TA diena- geriau kas 2-3 dienos, bet neužakcentuoti TOS dienos, kad nesigautų iš reikalo tongue.gif O ir šiaip juk vaisingos dienos yra 2-3 mirksiukas.gif

O aš nuo savęs pasakysiu, kad..... MYLĖTI reikia VYRĄ, o vaiku reikia rūpintis rolleyes.gif (čia aišku labai grubiai pasakiau, bet....) Juk vyrą pasirinkom visam gyvenimui, o vaikas laikinas mūsų stotelėje- užaugs, padėkos ir išeis SAVO gyvenimo gyventi mirksiukas.gif Beje vaiko NEGALIMA NORĖTI SAU. Mes vaikui turim padėti ATEITI į gyvenimą ir paleisti į jį mirksiukas.gif
Bet aš jus, jaunas moterytes wub.gif , suprantu- pati taip galvojau rolleyes.gif Dabar visai kitaip matau gyvenimą ir kitaip jį vertinu rolleyes.gif Bet čia kiekvienam savo ir savo laiku mirksiukas.gif Kiekvienas amžius yra gražus ir prasmingas rolleyes.gif

Ir savo ilgokos raštlevos pabaigai noriu palinkėti visoms GREITŲ STEBUKLIUKŲ wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 18, 08:29)
Nu jūs čia ir pavarėt per savaitgalį  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš trumpai į tą temą  ax.gif Bent jau maniškis, tai va kaip pasakė į tokią mūsų situaciją- kad jaučia spaudimą, jog SAVO moterį gali pagydyti TIK jis vienas, t.y. pastodama moteris pagis, o tas reikalas, kurio priežasties jis nelabai ir suvokia (ligos), veda iš proto, nes baksnoji baksnoji ir rezultatų NULIS  doh.gif Tai gaunasi kaip ir nesugeba pagydyti, o vyrui nesugebėti...... nu pačios suprantat  doh.gif
Tai va  mirksiukas.gif
Ir dar pasakė, kad geriau jam nežinoti kada TA diena- geriau kas 2-3 dienos, bet neužakcentuoti TOS dienos, kad nesigautų iš reikalo  tongue.gif O ir šiaip juk vaisingos dienos yra 2-3  mirksiukas.gif
Ir savo ilgokos raštlevos pabaigai noriu palinkėti visoms GREITŲ STEBUKLIUKŲ  wub.gif  wub.gif

thumbup.gif wub.gif o del tu ND is reikalo, tai labai teisi tu, dabar nesakysiu vyrui kada reik, siaip gundysiu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 18, 09:32)
thumbup.gif  wub.gif o del tu ND is reikalo, tai labai teisi tu, dabar nesakysiu vyrui kada reik, siaip gundysiu blush2.gif  ax.gif

O ir šiaip vyrui reikia sakyti, kad "JO NORI, GEIDI ČIA IR DABAR", o ne kad "reikia, jog O ant nosies" doh.gif lotuliukas.gif

Būkim gudrios flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 18 balandžio 2011 - 08:39
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 18, 08:37)
O ir šiaip vyrui reikia sakyti, kad "JO NORI, GEIDI ČIA IR DABAR", o ne kad "reikia, jog O ant nosies" doh.gif  lotuliukas.gif

Būkim gudrios  flirt.gif

thumb_yello.gif yu.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 18, 10:37)
O ir šiaip vyrui reikia sakyti, kad "JO NORI, GEIDI ČIA IR DABAR", o ne kad "reikia, jog O ant nosies" doh.gif  lotuliukas.gif

Būkim gudrios  flirt.gif

Teisybė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės 4u.gif

Jungiuosi prie jūsų po ilgo skaitymo ir beveik jau patvirtintos diagnozės.
Apie mane trumpai:
Mmm skausmingos nuo 15m, 16m operuota cista (laporoskopija), neaišku kokia, niekas niekam nieko nesakė. Turiu sūnų, pastojau lengvai (tada man buvo 19m). Po gimdymo mmm taip ir liko skausmingos. Pirmas dienas draugauju su Ketanovu, nes nei vienas kitas vaistas skausmo nesumažina ir nenuima.
Su MB bandom pastoti jau beveik metai. Tyrėm MB - viskas gerai. Prieš kelis mėn man prasidėjo neaiškūs pilvo skausmai, spazmai, pradėjo dažnėti ir intensyvėti. Kreipėmės į gydytojus. Ilga istorija (mes ne LT) bet galų gale privačioje klinikoje lietuvis ginekologas rado kairėj kiaušidėj 3cm cistą, sakė stotom sienelėm ir tirštu tamsiu turiniu greičiausiai - endo cista, plius gimdos gleivinė per stora ir per ryški kas irgi veda link endo. Išrašė trim ciklam Duphaston'ą, po jų jei niekas nesikeičia - laparoskopija. Bet laparoskopiją ar taip ar taip planavom darytis LT Rugpjūtį.
Tai toka mano istorija.
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2011 04 18, 15:23)
Sveikos mergytės  4u.gif

Jungiuosi prie jūsų po ilgo skaitymo ir beveik jau patvirtintos diagnozės.
Apie mane trumpai:
Mmm skausmingos nuo 15m, 16m operuota cista (laporoskopija), neaišku kokia, niekas niekam nieko nesakė. Turiu sūnų, pastojau lengvai (tada man buvo 19m). Po gimdymo mmm taip ir liko skausmingos. Pirmas dienas draugauju su Ketanovu, nes nei vienas kitas vaistas skausmo nesumažina ir nenuima.
Su MB bandom pastoti jau beveik metai. Tyrėm MB - viskas gerai. Prieš kelis mėn man prasidėjo neaiškūs pilvo skausmai, spazmai, pradėjo dažnėti ir intensyvėti. Kreipėmės į gydytojus. Ilga istorija (mes ne LT) bet galų gale privačioje klinikoje lietuvis ginekologas rado kairėj kiaušidėj 3cm cistą, sakė stotom sienelėm ir tirštu tamsiu turiniu greičiausiai - endo cista, plius gimdos gleivinė per stora ir per ryški kas irgi veda link endo. Išrašė trim ciklam Duphaston'ą, po jų jei niekas nesikeičia - laparoskopija. Bet laparoskopiją ar taip ar taip planavom darytis LT Rugpjūtį.
Tai toka mano istorija.

Na greičiausiai, jei neišeina pastoti, tai kažkių problėmėlių bus smile.gif Bet tikėkimės, kad ne ta bjaurybė endo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2011 04 18, 14:23)
Jungiuosi prie jūsų

Eikš mirksiukas.gif kartu bus smagiau ir lengviau išvyti brudą lauk ir sulaukti svajonės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 18, 13:46)
Na greičiausiai, jei neišeina pastoti, tai kažkių problėmėlių bus  smile.gif  Bet tikėkimės, kad ne ta bjaurybė endo doh.gif

Ech pasidaryčiau Laparoskopija nors ir šiandien, bet MB griežtai pasakė, kad čia nedarysim, nes vietiniai gydytojai net cistos rast nesugebėjo, vietoj to jie tik antibijotikų man 3jų rūšių prirašė, aišku nepirkom ir negėrėm unsure.gif

QUOTE(Ice tea @ 2011 04 18, 13:47)
Eikš  mirksiukas.gif kartu bus smagiau ir lengviau išvyti brudą lauk ir sulaukti svajonės  wub.gif

Ačiū už šiltą priėmimą 4u.gif

Turiu dar klausimuką, ar kam buvo paskyre Duph gert 10d tarp 15-25 ciklo dienos?
Ar pasikeitė kam nors kas nors? Man siūlė Kontraceptikus - atsisakiau blush2.gif niekad negėriau, bijau prisižaisti blush2.gif aišku ir Duph hormoninis, bet gal jis neturi visokių šalutinių poveikių kaip kontraceptikai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2011 04 18, 15:16)
Turiu dar klausimuką, ar kam buvo paskyre Duph gert 10d tarp 15-25 ciklo dienos?
Ar pasikeitė kam nors kas nors? Man siūlė Kontraceptikus - atsisakiau  blush2.gif  niekad negėriau, bijau prisižaisti  blush2.gif  aišku ir Duph hormoninis, bet gal jis neturi visokių šalutinių poveikių kaip kontraceptikai?  g.gif

kodėl kt atsisakei?
aš gėrus ir tą, ir tą.
pirmą kartą kai paskyrė kt, po pirmos pakuotės skaudėjo baisiai, negalėjau net popierių papkės pakelt.
vėliau paaiškėjo, kad cista paaugo, nors gėriau kt.

o vat šįsyk, matyt gydytoja pataikė su kt, nes skausmų beveik nejaučiu, tik šiek tiek. po švenčių eisiu tikrintis, norėčiau tikėti, kad nereikės laparaskopijos. ax.gif

o dėl šalutinių poveikių... nežinau kaip kitos, bet man tiek nuo duphastono, tiek nuo kontraceptikų apimtys padidėjo.
na bet gero žmogaus turi būti daug. rolleyes.gif

p.s. aktyviai nesireiškiu, bet paskaitau 4u.gif

ai ir duphastonas buvo skirtas nuo 16 ciklo dienos 10 dienų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 18 balandžio 2011 - 14:31