Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 17, 17:47)
mes kazkada pradzioje santykiu irgi buvome visur kartu sulipe lotuliukas.gif niekur viens be kito lotuliukas.gif deja vat ka laikas is musu vienybes daros mes jau kartu 7 metai bet tik po tiekos laiko pradejom suprasti, kad musu pomegiai skirtingi, kad mes isvis labai skirtingi ax.gif ir siaip tos nuolatines bedos daro savo, ir nuolatinis spaudimas padarytu ta pati ka ir musu seimai padare tiesiog pavargom...na ne as bet MB ax.gif ai as kazkaip nesureiksminu to suprantu kad gyvenimas turi ivairiu tarpsniu lenvesniu, sunkesniu...toks jau gyvenimas ax.gif

Aš irgi tik po gerų 7 metų supratau kokie vyrai ir moterys skirtingi smile.gif ir supratau, kad vyras visada nori būti su laiminga moterim, nesvarbu, gražia bjauria, stora, plona, bet jam nieko nėra geriau, kaip gyvenimo džiaugsmu trykštanti moteris smile.gif ir aš tūkstantį kartų įsitikinau, kad vyras visada pasirinks tą, kuri yra laiminga ir nesuka dėl nieko sau galvos, o tiesiog džiaugiasi gyvenimu ir dėl tokios moters padarys viską ir ND laiku, ir vaikus augins, ir namus prižiūrės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 17, 16:13)
Aš irgi tik po gerų 7 metų supratau kokie vyrai ir moterys skirtingi smile.gif ir supratau, kad vyras visada nori būti su laiminga moterim, nesvarbu, gražia bjauria, stora, plona, bet jam nieko nėra geriau, kaip gyvenimo džiaugsmu trykštanti moteris smile.gif  ir aš tūkstantį kartų įsitikinau, kad vyras visada pasirinks tą, kuri yra laiminga ir nesuka dėl nieko sau galvos, o tiesiog džiaugiasi gyvenimu ir dėl tokios moters padarys viską ir ND laiku, ir vaikus augins, ir namus prižiūrės ax.gif

gal tu ir teisi smile.gif tik manau negalima taikyt sitos taisykles visiems vyrams, o as pvz nebusiu laiminga kol neturesiu stebukliuko smile.gif o jau vyras tegul sprendzia kas jam geriau mirksiukas.gif (nors kol kas negaliu skustis) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 17, 18:21)
gal tu ir teisi smile.gif tik manau negalima taikyt sitos taisykles visiems vyrams, o as pvz nebusiu laiminga kol neturesiu stebukliuko smile.gif o jau vyras tegul sprendzia kas jam geriau mirksiukas.gif (nors kol kas negaliu skustis) blush2.gif

Aišku, kad ne visi vienodi smile.gif kaip sakant savo patirties neperduosi, bet su tais vyrais dažnai taip būna, kad guodžia guodžia, stengiasi stengiasi, o va tokioj situacijoj ką čia bepriguosi, juk ne visai nuo jo tas priklauso ir netikėtai jo gyvenime atsiranda viskuom patenkinta nimfa, kuri ir be vaikų ir be jo bus laiminga ir susisuka vyrukui protas smile.gif mano keliom pažįstamom būtent taip ir nutiko. Kai bent 10 metų pragyvensit kartu, tada galėsit pasakyti ar viskas iš tiesų buvo taip kaip atrodė 4u.gif nori ar nenori kas 7 - 10 metų poros išgyvena tam tikras krizes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 17, 17:17)
Aišku, kad ne visi vienodi smile.gif kaip sakant savo patirties neperduosi, bet su tais vyrais dažnai taip būna, kad guodžia guodžia, stengiasi stengiasi, o va tokioj situacijoj ką čia bepriguosi, juk ne visai nuo jo tas priklauso ir netikėtai jo gyvenime atsiranda viskuom patenkinta nimfa, kuri ir be vaikų ir be jo bus laiminga ir susisuka vyrukui protas smile.gif mano keliom pažįstamom būtent taip ir nutiko. Kai bent 10 metų pragyvensit kartu, tada galėsit pasakyti ar viskas iš tiesų buvo taip kaip atrodė 4u.gif  nori ar nenori kas 7 - 10 metų poros išgyvena tam tikras krizes mirksiukas.gif

aisku, kad visko dar gali buti, tai kol kas bijau prisisneket biggrin.gif bet zinai, kai viskas gerai, ziuri i mylima ir dziaugiesi juo, kad jis toks nuostbus, tai negalvoji i prieki, o visko istiesu dar gali buti, tik aisku ne duok D. doh.gif blush2.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 17, 17:17)
Aišku, kad ne visi vienodi smile.gif kaip sakant savo patirties neperduosi, bet su tais vyrais dažnai taip būna, kad guodžia guodžia, stengiasi stengiasi, o va tokioj situacijoj ką čia bepriguosi, juk ne visai nuo jo tas priklauso ir netikėtai jo gyvenime atsiranda viskuom patenkinta nimfa, kuri ir be vaikų ir be jo bus laiminga ir susisuka vyrukui protas smile.gif mano keliom pažįstamom būtent taip ir nutiko. Kai bent 10 metų pragyvensit kartu, tada galėsit pasakyti ar viskas iš tiesų buvo taip kaip atrodė 4u.gif  nori ar nenori kas 7 - 10 metų poros išgyvena tam tikras krizes mirksiukas.gif

o jus planuojate vaikeli? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 17, 19:24)
aisku, kad visko dar gali buti, tai kol kas bijau prisisneket biggrin.gif bet zinai, kai viskas gerai, ziuri i mylima ir dziaugiesi juo, kad jis toks nuostbus, tai negalvoji i prieki, o visko istiesu dar gali buti, tik aisku ne duok D. doh.gif  blush2.gif  smile.gif
Papildyta:

o jus planuojate vaikeli? smile.gif

O kaip atrodo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 17, 21:06)

tik neatsimenu stazo ir stadijos g.gif
Atsakyti
kimberley7, kaip sekasi pratintis prie bromocriptino? Žinok ir man spaudimas toks kaip tavo. Jau daugiau nei metai geriu B ir vargstu dėl spaudimo. Jei tik būtų sąlygos, visada pitų miego griūčiau it negyva. Man padeda tik stipri perfiltruota kava bent tris kart dienoj. Jau kartais jaučiuosi kaip didžiausias ligonis dėl to, nes būna kad tiesiog bekalbant su bendradarbe galva linksta, akys merkias besėdint, tiesiog atsijunginėju. Jau visko prisigalvojau, jaučiuosi kartais kaip neįgalioji, jau net galvojau pereiti pusę etato dirbt, bet kažkaip pavasarį lengviau kai saulės daugiau. Nežinau bandysiu prašyti pas dakatarėlį, gal leis sumažinti dozę, nes jau ilgą laiką PRL normoj, o man liepia po 1,5 tabl. gerti. Dar gėriau magnį kurį laiką, bet poveikio akivaizdaus nepajaučiau, nors gal kiek nuo nervingumo padėjo. Sako, kad hormoniniai vaistai iš organizmo magnį, kalcį šalina, tai reikia organizmą vis papildyti. Per maistą , deja, man nepavyksta užtektinai gauti jų.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 17, 22:14)
tik neatsimenu stazo ir stadijos g.gif

Nesisaugojom metus, o intensyviai pradejom planuoti po LP, 4 menuo.. Stadija endo 2, bet dar yra PKS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 18, 08:07)
Stadija endo 2, bet dar yra PKS doh.gif

o kaip su hormonais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 18, 09:16)
o kaip su hormonais?  g.gif

hormonus visus kratysiu nuo kito men, aisku, kad ne viskas tvarkoj smile.gif bet atsitiko taip, kad prieš tyrimus paskyre LP, nes per echo pamate darini panasu i cista ir LP metu pamatė, kad kiaušidės policistinės, o dabar vel grisim prie visokiu tyrimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 18, 08:38)
hormonus visus kratysiu nuo kito men

neretai endo išmuša hormonus iš vėžių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 18, 09:42)
neretai endo  išmuša hormonus iš vėžių  g.gif

jaučiasi, kad išmuša smile.gif dabar laukiu mm ir žiūrėsiu, kas ten su jais darosi smile.gif nors ovuliacija vyksta ir pagal BT ir pagal progesteroną, tik šį ciklą jos nėra, bet dėl vaistų.
Atsakyti