Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kimberley7 @ 2011 04 15, 09:42)
Aciu uz rupesti  smile.gif Tai kad fiziskai mankštintis nelabai iseina, darbe visa diena sedziu  doh.gif

o tu tiesiog lipdama ryte iš lovos nuo širdies pasirąžyk, darbe irgi pasirąžyk, pasivaikščiok iki vandens aparato ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Musyte cia tau 4u.gif labai gaila kad atejo tos nelemtos mmm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 14, 21:10)
sveikutes mergytes  4u.gif
atejau pasiguosti..o
Papildyta:

Laikykis 4u.gif pas mane panasi padetis. Kuo toliau tuo pasyviau pas mus ND vyksta, ir tai taip nervina.. MB turi daug rupesciu paskutiniu metu, bet kazin ar cia pasiteisinimas, atrdodo, kad viska suverciam bedoms, o gyvenime retai buna , kad viskas klostosi tobulai. Ir snekames ir viska, bet kazkas ne taip.
Atsakyti
unsure.gif
QUOTE(miliusia @ 2011 04 15, 16:11)
Musyte cia tau 4u.gif labai gaila kad atejo tos nelemtos mmm 4u.gif

aciu saulyte unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musyte: 15 balandžio 2011 - 18:54
labas rytas, suraitytas, mergaiciukes 4u.gif
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 15, 08:59)
Saulute  console.gif, visų pirma LABAI gerai, kad apie tai kalbi rolleyes.gif Čia jau žingsnis į gėrį  mirksiukas.gif O TB aš puikiai suprantu- sunku jam matyti tave nelaimingą, o tas jo tikrai neužveda verysad.gif Žodžiu gaunasi uždaras ratas verysad.gif
Bet tuoj atšils oras, tuoj viskas pasikeis- atsiras pramogų, veiksmo ir net nepastebėsit, kaip bus smagu būti kartu, dalintis meile wub.gif
Laikykis, ir NIEKADA nepamiršk, kad turi MUS  mirksiukas.gif  wub.gif

oj merginutes, ka as be jusu? ax.gif ax.gif tikrai geriau buna kai islieji viska ka galvoji ax.gif
QUOTE(Myllia @ 2011 04 15, 18:17)
Laikykis  4u.gif  pas mane panasi padetis. Kuo toliau tuo pasyviau pas mus ND vyksta, ir tai taip nervina.. MB turi daug rupesciu paskutiniu metu, bet kazin ar cia pasiteisinimas, atrdodo, kad viska suverciam bedoms, o gyvenime retai buna , kad viskas klostosi tobulai. Ir snekames ir viska, bet kazkas ne taip.

vat butent, as tai net jau nebesneku ka jauciu nes toks jausmas kad ji tie mano jausmai nuvargina, bet juk as toks pats zmogus su jausmai ir mintim as juk negaliu laikyti visko savyje...ir isviso seima ir yra tam kad kalbetusi ir dalintusi savo mintimis ir bedom, bet mes matyt jau pavargom nuo visko doh.gif ax.gif
kartais negrazu bet pagalvoju, kad galbut as ne ta zmogu pasirinkau ir kartu liudziu del tokiu savo minciu, bandau izvelgti gera...bet vistiek mintys isdavikes lenda i galva nors tu ka doh.gif
Atsakyti
sveikos mergytes, na va buvau pas daktare kaip ir viskas tvarkoje, nuo ryt pradesiu stimuliuotis, bet ne clostu, o letrozoliu, sake jis man gal labiau tiks, kad nebutu hiperstimuliacijos unsure.gif nusprendem jei nepavyks si karta, tai darysiu LP...ech mergytes nu kazkaip sirdele nori jausti, kad pavyks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 14, 22:10)
sveikutes mergytes  4u.gif
atejau pasiguosti..o paskui begsiu skaityti jei neskaudes sirdeles....nutiko nelaime....

Kažkaip netikėtai perskaičiau tavo žinutę ir kadangi pati turiu panašiu problemų, galiu pasakyti, kad vyro spausti į kampą tikrai nedėrėtų. Aš irgi kažkuriuo momentu savajį verčiau mylėtis tam tikrom dienom ir t.t., verkiau, liūdėjau, viskuo buvau nepatenkinta, zyziau ir t.t., buvo minčių ir jį palikti, leisti pabandyti su kita moterim, kol vieną dieną jis pasakė - STOP GANA!!
Ir taip rėžė viską - sako gana, aš NENORIU būti spermos donoru, aš tave myliu ir noriu gyventi normalų gyvenimą, mylėtis kada noriu, matyti tave laimingą ir t.t., sako jei jau tau taip reikia tų vaikų dabar, tai įsivaikinam po velnių! jis nori vaikų, bet vyro noras yra kitoks, kitaip išreikštas, jis nori vaikų būtent nuo tos moters, kurią myli. Vyras nenori vaikų šiaip sau, jei jis neranda tinkamo žmogaus yra visisiškai pilnavertis ir laimingas neturėdamas nei vieno vaiko. Jis neturi motiniško instinkto. Todėl kai dabar pagalvoju kaip aš jį užknisdavau ir kankinau, tai stebiuosi, kad jis vis dar ne su manim, o ne su kita moterim, kuri gal jam irgi nepadovanos vaikų, bet padarys jį laimigą. Tik gerai, kad laiku pabudau ir nesugrioviau to, ką taip ilgai kūrėm.. Gerai, kak maniškis man viską išrėžė, o daugelis vyrų tikriausiai kenčia kol iš tikrųjų nesusiranda kitos moters, kad ir nevaisingos, bet laimingos... taip kad pagalvojau, jog iš tiesų, jei ką, padarysiu gerą darbą - įsivaikinsiu, bet šalia manęs esančio žmogaus nekankinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 17, 13:43)
Kažkaip netikėtai perskaičiau tavo žinutę ir kadangi pati turiu panašiu problemų, galiu pasakyti, kad vyro spausti į kampą tikrai nedėrėtų. Aš irgi kažkuriuo momentu savajį verčiau mylėtis tam tikrom dienom ir t.t., verkiau, liūdėjau, viskuo buvau nepatenkinta, zyziau ir t.t., buvo minčių ir jį palikti, leisti pabandyti su kita moterim, kol vieną dieną jis pasakė - STOP GANA!!
Ir taip rėžė viską - sako gana, aš NENORIU būti spermos donoru, aš tave myliu ir noriu gyventi normalų gyvenimą, mylėtis kada noriu, matyti tave laimingą ir t.t., sako jei jau tau taip reikia tų vaikų dabar, tai įsivaikinam po velnių! jis nori vaikų, bet vyro noras yra kitoks, kitaip išreikštas, jis nori vaikų būtent nuo tos moters, kurią myli. Vyras nenori vaikų šiaip sau, jei jis neranda tinkamo žmogaus yra visisiškai pilnavertis ir laimingas neturėdamas nei vieno vaiko. Jis neturi motiniško instinkto. Todėl kai dabar pagalvoju kaip aš jį užknisdavau ir kankinau, tai stebiuosi, kad jis vis dar ne su manim, o ne su kita moterim, kuri gal jam irgi nepadovanos vaikų, bet padarys jį laimigą. Tik gerai, kad laiku pabudau ir nesugrioviau to, ką taip ilgai kūrėm.. Gerai, kak maniškis man viską išrėžė, o daugelis vyrų tikriausiai kenčia kol iš tikrųjų nesusiranda kitos moters, kad ir nevaisingos, bet laimingos... taip kad pagalvojau, jog iš tiesų, jei ką, padarysiu gerą darbą - įsivaikinsiu, bet šalia manęs esančio žmogaus nekankinsiu smile.gif

sveikute as gal is dalies sutinku su tavim, tavo zodziai nuskambejo taip, kad dabar turim padaryt laimingais savo vyrus, o kur musu laime, butent mano laime butu vaikelis su mylimu vyru, kodel jie turi galvoti, kad mes juos kankinam, juk cia stengiames del musu abieju vaikelio, o jei vyras neturi tevisko inkstinkto, tai jis man nereikalingas, nes man svarbiau vaikelis nei vyras(cia tik mano nuomuone, nisizeiskite)as saviskiui net taip esu ne karta sakiusi, as esu nelaiminga be stebuklelio, o vyra reiskia turiu padaryt laimingu nespausdama jo, nes mat jam nesinoti myletis kai reik... verysad.gif jei man taip vyras psakytu turbut neistverciau, verciau susilaukciau vaikelio nuo bet ko...man gyvenimas nemielas be vaiko, jei negalesiu pati susilaukti, isivaikinsiu, bet jei problemos bus manyje, o ne del vyro nenoro ND atlikt unsure.gif sorriukas, kad cia taip issiliejau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(musyte @ 2011 04 17, 13:52)
sveikute as gal is dalies sutinku su tavim, tavo zodziai nuskambejo taip, kad dabar turim padaryt laimingais savo vyrus, o kur musu laime, butent mano laime butu vaikelis su mylimu vyru, kodel jie turi galvoti, kad mes juos kankinam, juk cia stengiames del musu abieju vaikelio, o jei vyras neturi tevisko inkstinkto, tai jis man nereikalingas, nes man svarbiau vaikelis nei vyras(cia tik mano nuomuone, nisizeiskite)as saviskiui net taip esu ne karta sakiusi, as esu nelaiminga be stebuklelio, o vyra reiskia turiu padaryt laimingu nespausdama jo, nes mat jam nesinoti myletis kai reik... verysad.gif jei man taip vyras psakytu turbut neistverciau, verciau susilaukciau vaikelio nuo bet ko...man gyvenimas nemielas be vaiko, jei negalesiu pati susilaukti, isivaikinsiu, bet jei problemos bus manyje, o ne del vyro nenoro ND atlikt unsure.gif sorriukas, kad cia taip issiliejau verysad.gif

zinoma spaust stipriai nereikia, bet reikia ieskoti iseiciu, nes man su vyru irgi kelis kartus nesigavo ND, bet mes pasisnekam, randam iseiti, cia ne del nenoro, o del psichologiniu dalyku nesigauna ND, gal net del per didelio noro pasiekt rezultatu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musyte: 17 balandžio 2011 - 14:05
QUOTE(musyte @ 2011 04 17, 16:04)
Papildyta:

zinoma spaust stipriai nereikia, bet reikia ieskoti iseiciu, nes man su vyru irgi kelis kartus nesigavo ND, bet mes pasisnekam, randam iseiti, cia ne del nenoro, o del psichologiniu dalyku nesigauna ND, gal net del per didelio noro pasiekt rezultatu ax.gif

Jūs turbūt dar labai jauna. Vyro nenorit padaryt laimingo, bet kad jis Jus padarytu norit? vyro psichologija jau tokia yra, kad jis myli ir nori tik tos moters vaikų, su kuria jaučiasi laimingas. Tiesiog vyrai ir moterys vaikus supranta ir myli skirtingai. Metus gal vyras ir darys ND kada reikia, nuolat guos ir t.t., bet po 2,3,4 metų jei be vaiko darymo nieko gero gyvenime nebus, patikėkit manim, santykiai pradės byrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 17, 15:05)
Jūs turbūt dar labai jauna.  Vyro nenorit padaryt laimingo, bet kad jis Jus padarytu norit?  vyro psichologija jau tokia yra, kad jis myli ir nori tik tos moters vaikų, su kuria jaučiasi laimingas.  Tiesiog vyrai ir moterys vaikus supranta ir myli skirtingai. Metus gal vyras ir darys ND kada reikia, nuolat guos ir t.t., bet po 2,3,4 metų jei be vaiko darymo nieko gero gyvenime nebus, patikėkit manim, santykiai pradės byrėti smile.gif

smile.gif as sutinku, kad spaudimo neturetu buti, bet kol planuojam pirma vaikeli ir dar nelabai ilgai, tai manau kartu turime to noreti ir isbandyti visus budus, o siaip gyvnime mes laimingi, suteikiu jam daug svelnumo, lepinu ji(kaip ir jis mane)mes visur kartu(i darba is darbo, i kirpykla, pirkti rubu, na visur visiskai) nors aisku cia atrodo daugumai, kad vienas nuo kito nepailsim, bet mums taip patinka, vienas be kito neglim blush2.gif bet, kai vyras pasako, kad nera ko svaistytis pinigais, kad tos stimuliacijos nieko neduos, tai kas cia per snekos, nejaugi reikia nuleisti rankas blink.gif (cia sneku ne apie musus situacija), k tada daryt? unsure.gif
Atsakyti
mes kazkada pradzioje santykiu irgi buvome visur kartu sulipe lotuliukas.gif niekur viens be kito lotuliukas.gif deja vat ka laikas is musu vienybes daros mes jau kartu 7 metai bet tik po tiekos laiko pradejom suprasti, kad musu pomegiai skirtingi, kad mes isvis labai skirtingi ax.gif ir siaip tos nuolatines bedos daro savo, ir nuolatinis spaudimas padarytu ta pati ka ir musu seimai padare tiesiog pavargom...na ne as bet MB ax.gif ai as kazkaip nesureiksminu to suprantu kad gyvenimas turi ivairiu tarpsniu lenvesniu, sunkesniu...toks jau gyvenimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 17, 15:47)
mes kazkada pradzioje santykiu irgi buvome visur kartu sulipe lotuliukas.gif niekur viens be kito lotuliukas.gif deja vat ka laikas is musu vienybes daros mes jau kartu 7 metai bet tik po tiekos laiko pradejom suprasti, kad musu pomegiai skirtingi, kad mes isvis labai skirtingi ax.gif ir siaip tos nuolatines bedos daro savo, ir nuolatinis spaudimas padarytu ta pati ka ir musu seimai padare tiesiog pavargom...na ne as bet MB ax.gif ai as kazkaip nesureiksminu to suprantu kad gyvenimas turi ivairiu tarpsniu lenvesniu, sunkesniu...toks jau gyvenimas ax.gif

o mes jau 4 metus kartu, dar iki siol atsimenam pirma susitikima po kurio neissiskyrem(dar buvo tokie zodziai, kodel toks jausmas, kad jau daug metu pazistami), musu pomegiai vienodi ir kazkaip net nuomuones del visko sutampa ax.gif bet ziuresim kaip bus toliau blush2.gif
Atsakyti