QUOTE(lassie172 @ 2011 04 17, 13:43)
Kažkaip netikėtai perskaičiau tavo žinutę ir kadangi pati turiu panašiu problemų, galiu pasakyti, kad vyro spausti į kampą tikrai nedėrėtų. Aš irgi kažkuriuo momentu savajį verčiau mylėtis tam tikrom dienom ir t.t., verkiau, liūdėjau, viskuo buvau nepatenkinta, zyziau ir t.t., buvo minčių ir jį palikti, leisti pabandyti su kita moterim, kol vieną dieną jis pasakė - STOP GANA!!
Ir taip rėžė viską - sako gana, aš NENORIU būti spermos donoru, aš tave myliu ir noriu gyventi normalų gyvenimą, mylėtis kada noriu, matyti tave laimingą ir t.t., sako jei jau tau taip reikia tų vaikų dabar, tai įsivaikinam po velnių! jis nori vaikų, bet vyro noras yra kitoks, kitaip išreikštas, jis nori vaikų būtent nuo tos moters, kurią myli. Vyras nenori vaikų šiaip sau, jei jis neranda tinkamo žmogaus yra visisiškai pilnavertis ir laimingas neturėdamas nei vieno vaiko. Jis neturi motiniško instinkto. Todėl kai dabar pagalvoju kaip aš jį užknisdavau ir kankinau, tai stebiuosi, kad jis vis dar ne su manim, o ne su kita moterim, kuri gal jam irgi nepadovanos vaikų, bet padarys jį laimigą. Tik gerai, kad laiku pabudau ir nesugrioviau to, ką taip ilgai kūrėm.. Gerai, kak maniškis man viską išrėžė, o daugelis vyrų tikriausiai kenčia kol iš tikrųjų nesusiranda kitos moters, kad ir nevaisingos, bet laimingos... taip kad pagalvojau, jog iš tiesų, jei ką, padarysiu gerą darbą - įsivaikinsiu, bet šalia manęs esančio žmogaus nekankinsiu
sveikute as gal is dalies sutinku su tavim, tavo zodziai nuskambejo taip, kad dabar turim padaryt laimingais savo vyrus, o kur musu laime, butent mano laime butu vaikelis su mylimu vyru, kodel jie turi galvoti, kad mes juos kankinam, juk cia stengiames del musu abieju vaikelio, o jei vyras neturi tevisko inkstinkto, tai jis man nereikalingas, nes man svarbiau vaikelis nei vyras(cia tik mano nuomuone, nisizeiskite)as saviskiui net taip esu ne karta sakiusi, as esu nelaiminga be stebuklelio, o vyra reiskia turiu padaryt laimingu nespausdama jo, nes mat jam nesinoti myletis kai reik...
jei man taip vyras psakytu turbut neistverciau, verciau susilaukciau vaikelio nuo bet ko...man gyvenimas nemielas be vaiko, jei negalesiu pati susilaukti, isivaikinsiu, bet jei problemos bus manyje, o ne del vyro nenoro ND atlikt
sorriukas, kad cia taip issiliejau
Papildyta:
QUOTE(musyte @ 2011 04 17, 13:52)
sveikute as gal is dalies sutinku su tavim, tavo zodziai nuskambejo taip, kad dabar turim padaryt laimingais savo vyrus, o kur musu laime, butent mano laime butu vaikelis su mylimu vyru, kodel jie turi galvoti, kad mes juos kankinam, juk cia stengiames del musu abieju vaikelio, o jei vyras neturi tevisko inkstinkto, tai jis man nereikalingas, nes man svarbiau vaikelis nei vyras(cia tik mano nuomuone, nisizeiskite)as saviskiui net taip esu ne karta sakiusi, as esu nelaiminga be stebuklelio, o vyra reiskia turiu padaryt laimingu nespausdama jo, nes mat jam nesinoti myletis kai reik...
jei man taip vyras psakytu turbut neistverciau, verciau susilaukciau vaikelio nuo bet ko...man gyvenimas nemielas be vaiko, jei negalesiu pati susilaukti, isivaikinsiu, bet jei problemos bus manyje, o ne del vyro nenoro ND atlikt
sorriukas, kad cia taip issiliejau
zinoma spaust stipriai nereikia, bet reikia ieskoti iseiciu, nes man su vyru irgi kelis kartus nesigavo ND, bet mes pasisnekam, randam iseiti, cia ne del nenoro, o del psichologiniu dalyku nesigauna ND, gal net del per didelio noro pasiekt rezultatu