Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Inga04 @ 2011 04 13, 23:36)
Sveikutes,aciu uz sveikinimus mergytes,mes jauciames gerai,tik su pieneliu vargstam,kol atsiras,nu bet iskentesim. Gimdymas buvo ne is lengvuju,bet to vertas  thumbup.gif  ,gerai sako,kad pasimirsta greit,jau ir nepamenu,kad tip baisu buvo,kai i dukriuka ziuriu  smile.gif  O dukryte gime labai grazia diena - 11.04.11  smile.gif

thumbup.gif Sveikinimų sveikinimai dideliausi IR MAMYTEI, IR DUKRYTEI bis.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 04 14, 09:53)
mano spaudimas ir taip labai zemas 90/55  doh.gif, reikes pradeti gert kava.

jei tau toks spaudimas buvo BE to vaisto tai vaikyt bijau pagalvot koks ji dabar, pabandyk pasimatuot, ir kavinkis arbatinkis, fiziškai mankštinkis-judink kūną kad tik kraujas stipriau cirkuliuotų
Atsakyti
sveikutes mergytes 4u.gif
atejau pasiguosti..o paskui begsiu skaityti jei neskaudes sirdeles....nutiko nelaime....ji daugiau tikriausiai dvasine....ir daugiau MB nei man, nors man tikriausiai ne ka maziau skaudesne...nes vis kyla klausimas kodel...ir ka toliau daryti, kaip elgtis... taigi pas mus tokia situacija....kad jau kuri laika MB kazkoks keistas maziuko planavime buvo toks kazkoks pasyvus mano akim ziurint, nes jei jis turi tiksla kuris jam svarbus siekia betkokiom priemonem...bet,,,,deja leliuko atveju jis pasyvus....kankinausi, liudejau, kaltinau save....zodziu ieskojau kas yra...nes ND pas mus praktiskai nera...del to baisiai kremtuosi.... kai norma 2-3 kartai per sav tokiam amziui o pas mus jau antra savaite celibatas kad ir kaip bandziau sugundyti deja....tik atstume vkr prispaudziau prie sienos ji, klausdama kas yra...tai jis tepasake, kad nenori jokiu proceduru, nenori siuo metu nieko kas su tuo susije taigi ir leliuko kartojo kad jam gaila mano sveikatos, kad jau nervai nelaiko del visu tu bedu tada pagalvojau, kad jis toks silpnas....jei viskas priklausytu nuo manes viska atiduociau, ideciau visas pastangas kad tik buciau , sakiau zinodama kad po leliuko gimimo gyvenciau tik kokius kelis metus, vistiek ryzciausi kad tik galeciau patirti ta jausma buti mama, deja ne tik nuo manes tai priklauso... tada paklausiau ka jis mano apie KT vartojima iki kol kazkas susidestys pas ji mintyse ir dusioj...jis pries KT bet ir pries ND del leliuko as ziauriai pasimetus.... kaltinu save, savo liga ir siaip man viskas juoda, jauciuosi vienisa....nes niekuo nebepasitikiu ir neturiu su kuo pasisneketi, islieti dusios...drauge kuria psitikejau isvare i DE...likau viena...bandau slepti skausma, kad dar labiau neatstumciau MB, bet pas mane sumaistis ir tustuma...ir tik klausimas - kodel?neiseina apsimesti, kad viskas gerai kai taip skauda del visko....bijau kaltinti MB del perdidelio materializmo, nes jauciu kad pagaili pinigu tam kas nera uztikrinta...ir sunku, kai jis nenori pripazinti, kad naturaliai mums beveik nera sansu bet snd apsisprendziau ir del jo ir del pacios saves, kad kita men pradesiu vartoti KT iki to laiko kol jis supras ar leliukas jo gyvenime pats svarbiausias...busiu kategoriska....tikrai nezadu aukoti sveikatos del jo ambiciju....tuo labiau, kad negali zinoti, galbut jis pavarges tiesiog paliks mane...nors tikrai matau, kad jis stengiasi mane paguosti be zodziu...stengiasi mane palepinti ir pradziuginti, bet as matau kad pas ji viduje kazkas negerai... tik nesuprantu kas....ir man taip sunku del tokios padeties
prirasiau paklode mergaites...lb nepykit, bet taip spaudzia sirdele, o pasiguost nera kam cray.gif
Papildyta:
QUOTE(Inga04 @ 2011 04 13, 22:36)
Sveikutes,aciu uz sveikinimus mergytes,mes jauciames gerai,tik su pieneliu vargstam,kol atsiras,nu bet iskentesim. Gimdymas buvo ne is lengvuju,bet to vertas  thumbup.gif  ,gerai sako,kad pasimirsta greit,jau ir nepamenu,kad tip baisu buvo,kai i dukriuka ziuriu  smile.gif  O dukryte gime labai grazia diena - 11.04.11  smile.gif

vajei kokios garzios naujienos wub.gif wub.gif aukit didekit ir mamytes pienuka begerdamos storekit wub.gif wub.gif ex kaip gera tai skaityti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 14 balandžio 2011 - 20:04
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 14, 22:10)
.ir man taip sunku del tokios padeties
prirasiau paklode mergaites...lb nepykit, bet taip spaudzia sirdele, o pasiguost nera kam  cray.gif
Papildyta:

Vai, mergaite, laikykis. Kas bloga - laikina, praeis, o vyrai silpnesni, jiems daugiau pastangų reikia. O be to, man rodos, kad jiems ta mūsų sveikata toks tamsus miškas, nors ir kalbamės, ir aiškinamės kartu. Kai ne viską supranta, visokios ir mintys kyla. Viskas bus gerai, praeis ir šis sunkus metas, apsiramins ir vyras, ir jūs tikrai susilauksit leliuko. Vis tiek susilauksit. Žinok, tikrai, tikrai 4u.gif Tik neliūdėk. ir mylėtis juk ne vien dėl leliuko reikia. Mylėtis - dalytis meile. Tad jos labiausiai ir linkiu. O meilė kantri, ji viską ištveria, nors ir juodžiausią naktį randa kelią šviesos link. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 14, 21:10)
sveikutes mergytes   4u.gif
atejau pasiguosti..

Saulute console.gif, visų pirma LABAI gerai, kad apie tai kalbi rolleyes.gif Čia jau žingsnis į gėrį mirksiukas.gif O TB aš puikiai suprantu- sunku jam matyti tave nelaimingą, o tas jo tikrai neužveda verysad.gif Žodžiu gaunasi uždaras ratas verysad.gif
Bet tuoj atšils oras, tuoj viskas pasikeis- atsiras pramogų, veiksmo ir net nepastebėsit, kaip bus smagu būti kartu, dalintis meile wub.gif

Laikykis, ir NIEKADA nepamiršk, kad turi MUS mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 15 balandžio 2011 - 08:01
labas rytas, atejo nelemtosios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 15, 09:01)

doh.gif ot apgavikės verysad.gif Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 15, 08:02)
doh.gif ot apgavikės  verysad.gif Imk  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu wub.gif , kazkaip nelabai liudziu, issiverkiu ne per mm, o pries biggrin.gif kai uzeina liudesys blush2.gif nu skambinsiu daktarei, gal visgi kalbesiu apie LP, nors taip jos nenoriu, prisiminimai apie LP nekokie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 14, 20:10)
sveikutes mergytes  4u.gif
atejau pasiguosti..

Isivaizduoju, kaip jautiesi.. As irgi kartais panasiai jauciuos. Ir laparoskopija dariaus, ir vaistus geriau, o maniskis kartais tiesiog tingi pasidarbuoti per mano numanoma O, ar nenori, ar pavarges, ar pan.. Tai toks pyktis ir neviltis apima, as i asaras, susipykstam, abiem nuotaika sugadinta. Tai dabar net dziaugiuos kazkuria prasme, kad gersiu KT, gal abiems i nauda bus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 14, 13:42)
jei tau toks spaudimas buvo BE to vaisto tai vaikyt bijau pagalvot koks ji dabar, pabandyk pasimatuot, ir kavinkis arbatinkis, fiziškai mankštinkis-judink kūną kad tik kraujas stipriau cirkuliuotų

Aciu uz rupesti smile.gif Tai kad fiziskai mankštintis nelabai iseina, darbe visa diena sedziu doh.gif, per iseigines planuoju i gamta su seima thumbup.gif. Man jau ne taip bloga... gal todel kad pradejau gerti kava g.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 14, 22:10)
sveikutes mergytes  4u.gif
atejau pasiguosti..

console.gif Vyrams visa laika sunkiau negu mums, jie viska laiko savyje ir retai papasakoja apie savo jausmus. Tiesiog dabar pas jus juodas periodas, bet jisai praeis ir vel bus baltas 4u.gif

QUOTE(musyte @ 2011 04 15, 10:01)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Valkuva @ 2011 04 15, 10:35)
Tai dabar net dziaugiuos kazkuria prasme, kad gersiu KT, gal abiems i nauda bus smile.gif

O kam jus geriat KT blush2.gif ? Ar as kazkuo nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 04 15, 08:42)

O kam jus geriat KT  blush2.gif ? Ar as kazkuo nesuprantu  g.gif

Geriam, nes gydytojai taip nurode smile.gif del cistu, kad kiausides pailsetu.
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 04 15, 08:42)
Labas rytas  smile.gif

Aciu uz rupesti  smile.gif Tai kad fiziskai mankštintis nelabai iseina, darbe visa diena sedziu  doh.gif, per iseigines planuoju i gamta su seima  thumbup.gif.  Man jau ne taip bloga... gal todel kad pradejau gerti kava  g.gif 
console.gif Vyrams visa laika sunkiau negu mums, jie viska laiko savyje ir retai papasakoja apie savo jausmus. Tiesiog dabar pas jus juodas periodas, bet jisai praeis ir vel bus baltas  4u.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

O kam jus geriat KT  blush2.gif ? Ar as kazkuo nesuprantu  g.gif

smile.gif wub.gif
Atsakyti