Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2011 04 14, 08:16)
doh.gif nu ok, ok- NEBEREMK rolleyes.gif  lotuliukas.gif
O BT bandei matuotis  bigsmile.gif PAsimatuok ryt ryte- pakomentuosim  mirksiukas.gif
Esu girdėjus ne vieną atvejį, kai NT špygą rodo, o  nestuke.gif YRA  bigsmile.gif

Žodž, su mumis niekur nedingsi- padarysim mes tave NĖŠČIĄ  thumbup.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif aciu uz gera nuotaika thumbup.gif siandien padejau terpometra prie lovos ir uzmirsau pasimatuoti doh.gif bijau, kad nebutu koks negymdinis vel g.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 14, 09:21)
bijau, kad nebutu koks negymdinis vel g.gif

O negimdinių NT nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 14, 08:30)
O negimdinių NT nerodo  g.gif

smile.gif nu, kai man buvo negimdynis, tai rode neryskia juostele, bet jau ir laiko nemazai buvo praeja, nes as neiskarto supratau, kad man kazkas ne taip, buvo kazkas panasaus i menesines, nors trumpai, tai negalvojau, kad pastojau, testa dariausi jau gerokai po vadinamuju mmm g.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 14, 09:32)
smile.gif nu, kai man buvo negimdynis, tai rode neryskia juostele, bet jau ir laiko nemazai buvo praeja, nes as neiskarto supratau, kad man kazkas ne taip, buvo kazkas panasaus i menesines, nors trumpai, tai negalvojau, kad pastojau, testa dariausi jau gerokai po vadinamuju mmm g.gif

Nu jooooo, po tokių nutikimų, tai tikrai paranoja gali apimti verysad.gif
O kaip tada sužinoti g.gif Pas ginę g.gif
Nu pasimatuok ryt BT bus matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 14, 08:35)
Nu jooooo, po tokių nutikimų, tai tikrai paranoja gali apimti verysad.gif
O kaip tada sužinoti  g.gif Pas ginę  g.gif
Nu pasimatuok ryt BT bus matyt  mirksiukas.gif

pasimatuosiu BT, ir gal hcg pasidarysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 14, 09:37)
pasimatuosiu BT, ir gal hcg pasidarysiu g.gif

Pasidaryk, jei BT bus apie 37 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 14, 08:46)
Pasidaryk, jei BT bus apie 37  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif oki rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 14, 09:47)

bigsmile.gif tai lauksim ryt ŽINIŲ thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 14, 09:56)
tu sekančią dieną taip jautiesi?  blink.gif  nu nieko nesuprantu, daugiau nieko negeri? aš pradžioj po ketvertuką gėriau, paskui po pusę, bet sekančią dieną visai nieko nebūdavo, jei tavo spaudimas mažas, gerk kavą arbatą ir kelk jį nes BROmo... jį gi numuša. O dėl O tai gerdama aš tik vienos sulaukiau, bet sėkmingos  wub.gif

Sekancia diena jau buvo silpna, o dar kita ir pykinti pradejo verysad.gif , mano spaudimas ir taip labai zemas 90/55 doh.gif, reikes pradeti gert kava. Siandien jau tikrai geriau jauciuos smile.gif, bet iki geros savijautos dar toli biggrin.gif
Kai pradejome planuoti 2.gif MB norejo kad as jam jubiliaus proga padovanociau dukryte wub.gif , tai jubilejus kita menesi, tai svajoju nors NT su II padovanuoti wub.gif, o jei vel nesekmingai, tai dar rugpjuti turim svente -10 metu santokuoje ax.gif Tai su svajuonem ateina ir viltis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 14, 08:52)
bigsmile.gif tai lauksim ryt ŽINIŲ  thumbup.gif  thumbup.gif

biggrin.gif tik ar geru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 04 14, 09:53)
tai svajoju nors NT su II padovanuoti  wub.gif, o jei vel nesekmingai, tai dar rugpjuti turim svente -10 metu santokuoje  ax.gif Tai su svajuonem ateina ir viltis  smile.gif

TOKIOS dovanos- SUPER thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

QUOTE(musyte @ 2011 04 14, 09:54)
biggrin.gif tik ar geru biggrin.gif

Čia jau kaip sakant nuo tavęs priklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 14, 08:58)
TOKIOS dovanos- SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif
Čia jau kaip sakant nuo tavęs priklauso  biggrin.gif

nea, cia per O priklause nuo dzentelmeno biggrin.gif
Atsakyti