Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kimberley7 @ 2011 04 13, 14:57)
Pradejau gerti Bromokriptina, bet visi salutiniai poveikiai mano  doh.gif Taip ziauriai pykina, galva svaigsta  verysad.gif

vaikutį tą "brudą" dėk burnon kai jau pataluose guli ir seilę tysta kaip miego nori, tada greit užmigsi ir nieko nepajusi
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 04 12, 23:20)

Didžiausi sveikinimai mūsų mielai INGAI04, susilaukus savo princesytės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kokios fainos naujienos wub.gif
sveikinimai!
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif Aciu kad priemet mergaites aciuks.gif as irgi labai tykiuosi kad endo neras,bet kad pozymiai yra,teplioja pries ir po mmm,o dabar tai skaityk ir visa men.teplioja,aisku nedaug bet vis tiek yra doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,aciu uz sveikinimus mergytes,mes jauciames gerai,tik su pieneliu vargstam,kol atsiras,nu bet iskentesim. Gimdymas buvo ne is lengvuju,bet to vertas thumbup.gif ,gerai sako,kad pasimirsta greit,jau ir nepamenu,kad tip baisu buvo,kai i dukriuka ziuriu smile.gif O dukryte gime labai grazia diena - 11.04.11 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2011 04 13, 08:40)
Nežinau kas toliau, pjaustytis kaip ir be reikalo nesinorėtų. Įdomu kokie skaičiai pas jus buvo ? Lyg ir jokio daugiau tyrimo nėra endo patvirtinimui arba paneigimui.  g.gif

Oi nepamenu, daktarė to tyrimo nesureikšmino. Net nežinau ar aš jį beturiu. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Inga04 @ 2011 04 13, 22:36)
Sveikutes,aciu uz sveikinimus mergytes,mes jauciames gerai,tik su pieneliu vargstam,kol atsiras,nu bet iskentesim. Gimdymas buvo ne is lengvuju,bet to vertas  thumbup.gif  ,gerai sako,kad pasimirsta greit,jau ir nepamenu,kad tip baisu buvo,kai i dukriuka ziuriu  smile.gif  O dukryte gime labai grazia diena - 11.04.11  smile.gif

tai šanu, kad jaučiatės gerai. Kantrybės tau laukiant pienelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2011 04 13, 22:36)
Sveikutes,aciu uz sveikinimus mergytes,mes jauciames gerai,tik su pieneliu vargstam,kol atsiras,nu bet iskentesim. Gimdymas buvo ne is lengvuju,bet to vertas  thumbup.gif  ,gerai sako,kad pasimirsta greit,jau ir nepamenu,kad tip baisu buvo,kai i dukriuka ziuriu  smile.gif  O dukryte gime labai grazia diena - 11.04.11  smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Pienuko BUS, nes juk tik trečioj dienoj pareina mirksiukas.gif
Nu kaip fainai wub.gif wub.gif wub.gif
Saldaus miegelio bei skanaus pienelio dukrytei ir kantrybės bei sveikatėlės mamytei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 13, 16:17)
O siaubeli  unsure.gif LAIKYKIS console.gif

Aciu tau
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 13, 18:07)
vaikutį tą "brudą" dėk burnon kai jau pataluose guli ir seilę tysta kaip miego nori, tada greit užmigsi ir nieko nepajusi

Tai as pries miega ir geriu, bet vis tiek visa diena ziauriau jauciuos verysad.gif
Kazkaip si menesi visai nejauciu O, ar gali buti kad jos isvis nebus nuo Bromokriptino g.gif
QUOTE(Inga04 @ 2011 04 13, 23:36)

Sveikinimai wub.gif , nors as pagimdziau senai, bet ta momenta kai pamaciau savo suneli gyvenime nepamirsiu- del sios akimirkos gimdyciau kiekviena diena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 04 14, 08:53)
Kazkaip si menesi visai nejauciu O, ar gali buti kad jos isvis nebus nuo Bromokriptino  g.gif

tu sekančią dieną taip jautiesi? blink.gif nu nieko nesuprantu, daugiau nieko negeri? aš pradžioj po ketvertuką gėriau, paskui po pusę, bet sekančią dieną visai nieko nebūdavo, jei tavo spaudimas mažas, gerk kavą arbatą ir kelk jį nes BROmo... jį gi numuša. O dėl O tai gerdama aš tik vienos sulaukiau, bet sėkmingos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(miliusia @ 2011 04 13, 21:29)
Labas vakarelis 4u.gif Aciu kad priemet mergaites aciuks.gif as irgi labai tykiuosi kad endo neras,bet kad pozymiai yra,teplioja pries ir po mmm,o dabar tai skaityk ir visa men.teplioja,aisku nedaug bet vis tiek yra doh.gif

ir man visa beveik si men teplioja doh.gif ir mmm neprasideda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 14, 08:58)
ir man visa beveik si men teplioja doh.gif ir mmm neprasideda doh.gif

Nu paremk farmaciją, ką ax.gif Išmėgink NT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 14, 08:05)
Nu paremk farmaciją, ką  ax.gif Išmėgink NT  ax.gif

mazute, jau meginau 2 dienas NT, nieko nerodo, jau bijau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 14, 09:14)
mazute, jau meginau 2 dienas NT, nieko nerodo, jau bijau verysad.gif

doh.gif nu ok, ok- NEBEREMK rolleyes.gif lotuliukas.gif
O BT bandei matuotis bigsmile.gif PAsimatuok ryt ryte- pakomentuosim mirksiukas.gif
Esu girdėjus ne vieną atvejį, kai NT špygą rodo, o nestuke.gif YRA bigsmile.gif

Žodž, su mumis niekur nedingsi- padarysim mes tave NĖŠČIĄ thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti