QUOTE(Medeiva @ 2011 04 12, 15:19)
Skaiciau toki dalyka,kad ozono terapija gydo endometrioze ir kt. ginekologinius susirgimus.Gal kuriai teko isbandyt?
neteko, bet ir nelabai norėčiau į kraują leistis to, kas kitose šalyse netgi yra UŽDRAUSTA
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 12, 15:37)
neteko, bet ir nelabai norėčiau į kraują leistis to, kas kitose šalyse netgi yra UŽDRAUSTA
Uzdrausta?kazkaip neteko skaityt Gal zinot kur galeciau paskaityt,kazkaip norisi pirmiau susizinoti,kad nereiktu po laiko...
QUOTE(Medeiva @ 2011 04 12, 15:56)
Uzdrausta?kazkaip neteko skaityt
Prašau čia
Nu bet aišku, kai neturi išeities ir TIKI naujovėm, tai kodėl neišbandžius
Tik va kai geriau įsigilini, tai kaži kas labiau kenkia cheminiai vaistai, KT ar tas pats ozonas Nu tu čia įpūtei ir man pamąstymų - gal reikia pagalvoti ir pasieškoti daugiau info apie šitą gydymą
AČIŪ
O tu bandysi Kaip būtų fainai, jei pasipasakotum kaip jautiesi, kokie pokyčiai
O tu bandysi Kaip būtų fainai, jei pasipasakotum kaip jautiesi, kokie pokyčiai
[/quote]
Bandysiu,kartu su vyru;) Va dar rusu saituose paskaiciau,tai ten labai neblogai raso,daug kas pries IUI ar IVf ta ozono terapija darosi.Nu bet kaip sakau kiekvienam savo,mes nutarem isbandyt,atsiliepimus parasysiu;)
[/quote]
Bandysiu,kartu su vyru;) Va dar rusu saituose paskaiciau,tai ten labai neblogai raso,daug kas pries IUI ar IVf ta ozono terapija darosi.Nu bet kaip sakau kiekvienam savo,mes nutarem isbandyt,atsiliepimus parasysiu;)
http://webcache.goog...=www.google.com
nezinau ar pavyks ieiti, bet manau verta isbandyti, o jei padetu
nezinau ar pavyks ieiti, bet manau verta isbandyti, o jei padetu
QUOTE(Myllia @ 2011 04 12, 08:50)
Sveikos, vakar MB buvo pasidaryti spermos tyrima pilna, viskas gerai pas ji. Uzsirasiau i nemokama konsultacija pas Zeba, bet mastau ar gerai padariau, juk musu stazas nepastojimo lb trumpas,galvos iesko siknoj slieku net normaliai nepabande.
kiek tas neilgai?
QUOTE(Singerita @ 2011 04 12, 11:15)
Kažkada čia klausiau dėl žymens CA125, nes pačiai paranoja turbūt kad kas blogai. Gavau atsakymą 7,1 (norma <35), tai kaip ir kiek ramiau, jog gal nėra vis dėlto endo. Nors žinau, jog tas tyrimas gali ir neparodyti.
jis nevisada parodo tikraja situacija kiek teko girdeti
siguliuk, ko dabar prastos nuotaikeles?
QUOTE(Singerita @ 2011 04 12, 11:15)
Kažkada čia klausiau dėl žymens CA125, nes pačiai paranoja turbūt kad kas blogai. Gavau atsakymą 7,1 (norma <35), tai kaip ir kiek ramiau, jog gal nėra vis dėlto endo. Nors žinau, jog tas tyrimas gali ir neparodyti.
Ir kas toliau? Nenoriu nuvilti, bet mano tyrimas, beje, irgi endo nerodė, bet rado II stadiją.
Papildyta:
Didžiausi sveikinimai mūsų mielai INGAI04, susilaukus savo princesytės Sveikit, aukit, stiprėkit Vardą davėt tokį, kokį mudu savo sūnui norėtumėme duoti, jei kada turėsime
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 12, 17:40)
siguliuk, ko dabar prastos nuotaikeles?
ai iš pilvo margutis pasidarė per pusdienį
QUOTE(Glamour @ 2011 04 12, 23:20)
Didžiausi sveikinimai mūsų mielai INGAI04, susilaukus savo princesytės
oi naujienos kokios Kuo skanesnio pienelio
Ir kas toliau? Nenoriu nuvilti, bet mano tyrimas, beje, irgi endo nerodė, bet rado II stadiją.
Nežinau kas toliau, pjaustytis kaip ir be reikalo nesinorėtų. Įdomu kokie skaičiai pas jus buvo ? Lyg ir jokio daugiau tyrimo nėra endo patvirtinimui arba paneigimui.
QUOTE(Medeiva @ 2011 04 12, 16:58)
LABAI LABAI lauksiu atsiliepimų Aš irgi po vakar pamąstymų neatmetu tos galimybės Po papildų kurso pasibaksnosim ir jei nieko, tai manau, JAMSIM ozoną O jei ne paslaptis, tai kiek kaštuos
QUOTE(musyte @ 2011 04 12, 17:00)
Aš tris mėnesius gėriau gintaro rūgšties tabliektas
Didžiausi sveikinimai mūsų mielai INGAI04, susilaukus savo princesytės
VALIO Sveikinimai DIDŽIAUSI ir ŠILČIAUSI
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 13, 08:17)
ai iš pilvo margutis pasidarė per pusdienį
Išsipaišei pilvą
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 13, 08:53)
Išsipaišei pilvą
ne aš, vaikas tik galvoju bernas velykų proga ar mergaitė papokštavo