Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2011 03 21, 11:57)
Wouw  bigsmile.gif su TOKIU BT grafikiuku PRAŠAU būti pirmai pastojusiai  bigsmile.gif  thumbup.gif
Aš tai iškrentu iš pretendenčių keturiems ciklams  mirksiukas.gif , nes gersiu tuos marmalus- valysiu organizmą, nors dar rytoj NT pasidarysiu dlevsekavadiela tongue.gif

ooi kaip noreciau kad tavo zodelis tiesisi D i ausyte nukeliautu mirksiukas.gif jo pasistiprink issivalyk organizma ir pirmyn ''stoti'' ir pastoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 21, 15:59)
ir pirmyn ''stoti'' ir pastoti  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif žinai, kaip perskaičiau bigsmile.gif - "pirmyn į stotį ir pastoti" doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 21, 10:29)
Sveikutės  mirksiukas.gif
Atostoga GRĮŽO  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiu Siguliukui už NEREALIUS namučius  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Nors imk ir pastok  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Papildžiau sąrašiuką, tai kai bus 10-tas lapas įkelsiu  mirksiukas.gif

bigsmile.gif vot kur ta Ice tea buvo dingus bigsmile.gif tikiuosi buvo turiningos atostogos....
o zinai ka as pagalvojau?ogi apie jusu aplankyta saltineli bigsmile.gif jau 2 mergaites is tos keliones nestuke.gif berods butu tavo eile db patapt nestuke.gif g.gif juk esi paskutine is tu keliauninkiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 21, 17:04)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif žinai, kaip perskaičiau bigsmile.gif - "pirmyn į stotį ir pastoti"  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites!

Jei pamenate, neseniai guodziausi jums apie save ir prasiau patarimu, ka man toliau daryti, nes po antros laparoskopijos man rasta 3 st. endo. Apsisprendimas buvo sunkus, bet jau apsisprendziau si cikla bandyti IUI, jau leidziuosi stimuliuojancius. Bet matau, kad manes dar niekas neitrauke i sarasiuka. Itraukit ir mane wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 03 21, 20:00)
Jei pamenate, neseniai guodziausi jums apie save ir prasiau patarimu, ka man toliau daryti, nes po antros laparoskopijos man rasta 3 st. endo. Apsisprendimas buvo sunkus, bet jau apsisprendziau si cikla bandyti IUI, jau leidziuosi stimuliuojancius. Bet matau, kad manes dar niekas neitrauke i sarasiuka. Itraukit ir mane  wub.gif

drinks_cheers.gif tavo sprendimui nera cia ko laukti su endo doh.gif o su kuo stimuliuojiesi?
Ice tea tvarko sarasiuka itariu tai ji db po atostogu...tai snaudzia dar lotuliukas.gif bet nusiusk i a.z ir ji itrauks tave i sarasiuka mirksiukas.gif

kristinuke kaip tu laikaisi?seniai begitdejau naujienas is taves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 21, 19:05)
drinks_cheers.gif tavo sprendimui nera cia ko laukti su endo doh.gif o su kuo stimuliuojiesi?
Ice tea tvarko sarasiuka itariu tai ji db po atostogu...tai snaudzia dar lotuliukas.gif bet nusiusk i a.z ir ji itrauks tave i sarasiuka mirksiukas.gif

Leidziuosi Puregon. Ziuresim kaip cia bus, sirdy nerimauju, bet kazkaip i prieki judet vistiek reikia smile.gif Tai parasysiu Ice Tea, kad ir mane itrauktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 21, 21:05)
kristinuke kaip tu laikaisi?seniai begitdejau naujienas is taves 4u.gif

Laikausi smile.gif Kadangi citologinis tyrimas parodė esant gimdos kaklelio uždegimą, tai va jam ir atidaviau pusė mėnesio gydyti. Jaučiuosi tikrai geriau, bet savaitgalį vėl apsireiškė tarsi pūslės uždegimo požymių, o gal vis dar kažkas su kitais uždegimais nebaigta... Nežinau. Po antibiotikų, žvakučių šiaip jau ramybės laikotarpis, nes kaip tik gydymas sutapo su ciklo pradžia ir viduriu, plius vyro operacija, tai N.D., manau, jau po galimų vaisingų (jei tokios man būna) nieko ir nedavė. Žodžiu, dabar 18 c. d., laukiu kito ciklo ir, jei nepripuls dar kokia zaraza, tirsiu FSH. Va tokie planeliai smile.gif
Atsakyti
na bet gerai kad bent ciklas bent kiek susireguliavo 4u.gif viska po biski po biski ir susiremontuosit 4u.gif svarbiausia kad tau su tais hormonais butu viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 21, 17:46)
*bigsmile.gif vot kur ta Ice tea buvo dingus bigsmile.gif tikiuosi buvo turiningos atostogos....
**o zinai ka as pagalvojau?ogi apie jusu aplankyta saltineli bigsmile.gif jau 2 mergaites is tos keliones nestuke.gif berods butu tavo eile db patapt nestuke.gif  g.gif juk esi paskutine is tu keliauninkiu bigsmile.gif

* Ja ja- atostogos LABAI turiningos buvo bigsmile.gif thumbup.gif
** Yra dar viena mergaitė-pretendentė iš važiavusių mirksiukas.gif - man tik parvežė blush2.gif O ir šiaip aš kol kas pasuoju tongue.gif

QUOTE(Viltelė @ 2011 03 21, 19:00)
Bet matau, kad manes dar niekas neitrauke i sarasiuka. Itraukit ir mane   wub.gif

Viskas kontroliuojama pioneer.gif mirksiukas.gif Tu pas mane sąrašėlyje jau ir prieš atostogas buvai, tik va tos dienos buvo baisiai susivėlę- savaitę vaikas sirgo, paskui visokie marazmai, atostogos.... doh.gif Dešimtam puslapyje rasi save mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 22 kovo 2011 - 08:51
Labutes, visgi as prie jusu nesijungiu. Nerado man po LP endometriozes. Tik cista isoperavo ir dar kazkokius keistus darinius is mazojo dubens isgraibe, kuriuos visus issiunte citologiniam tyrimui.

Sekmes jums visoms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samaniuke @ 2011 03 22, 08:54)
Labutes, visgi as prie jusu nesijungiu.

karsta.gif ir ačiū D, kaip sakoma biggrin.gif Tau irgi sėkmės ir kuo greitesnio nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 22 kovo 2011 - 09:22