lauraz5,
nu gerai kad gerai pūslė laiko nu varyčiau jau per kalašką.... nu katinas
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 11, 21:07)
lauraz5,
stengiuosi nestukam geras nesiojimo salygas sudaryti kad neliudetu ir butu linksmos
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 11, 22:05)
stengiuosi nestukam geras nesiojimo salygas sudaryti kad neliudetu ir butu linksmos
man vakar labai pravertė
QUOTE(musyte @ 2011 04 11, 21:03)
o kaip taip pavyko, kad netepliotu, gal ka geri, ar cia siaip organizmas taip panorejo
per anksti apsidžiaugiau Nors vakar buvo švarut švaru, bet šiandien iš pačio ryto pasitiko rudumai Žodž- šūduva tęsiasi
Sveikos, vakar MB buvo pasidaryti spermos tyrima pilna, viskas gerai pas ji. Uzsirasiau i nemokama konsultacija pas Zeba, bet mastau ar gerai padariau, juk musu stazas nepastojimo lb trumpas,galvos iesko siknoj slieku net normaliai nepabande.
QUOTE(Myllia @ 2011 04 12, 08:50)
Uzsirasiau i nemokama konsultacija pas Zeba, bet mastau ar gerai padariau, juk musu stazas nepastojimo lb trumpas,galvos iesko siknoj slieku net normaliai nepabande.
Mažiau galvok Dzin ką kas galvoja, svarbu kad LAIKU ieškot tų sliekų Kai sliekai emigruos, bus nelaikas juos už uodegų gaudyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 12, 09:14)
Mažiau galvok Dzin ką kas galvoja, svarbu kad LAIKU ieškot tų sliekų Kai sliekai emigruos, bus nelaikas juos už uodegų gaudyti
To man ir reikejo Aciu
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 12, 08:14)
o man vis nepramusa, nugara vakar laabai skaudejo, galvojau tuoj kaip duos radudona armija, siandien vel nugara skauda ziuresiu kaip bus
oi tie tepliojimai ir mane zudo
QUOTE(musyte @ 2011 04 12, 09:58)
o man vis nepramusa, nugara vakar laabai skaudejo, galvojau tuoj kaip duos radudona armija, siandien vel nugara skauda ziuresiu kaip bus
O gal NT reikia išmėginti, o ne armijos laukti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 12, 09:13)
O gal NT reikia išmėginti, o ne armijos laukti
ai, kad tie NT nieko gero neparaodys, va mergyte" "dare parode vaiduokliuka, o HCG maziau uz 1
Kažkada čia klausiau dėl žymens CA125, nes pačiai paranoja turbūt kad kas blogai. Gavau atsakymą 7,1 (norma <35), tai kaip ir kiek ramiau, jog gal nėra vis dėlto endo. Nors žinau, jog tas tyrimas gali ir neparodyti.
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 11, 21:45)
nu suduvo zodziu o jau dziaugemes kad galu gale jau ir tu stojai i vezes kaip baltas zmogus
Aha, spėsi čia pasidžiaugti... Jau ketvirta diena teplioja, tik tiek, kad labai nedaug. Blogiausia, kad man pilvą skauda, šiandien ir galvą. Eisiu pirmiausiai pas savo ginę, jei ryt ji mane galės priimti, nes nors ir kantri, bet ne Marytė Melnikaitė esu. Jei nepriims - nežinau, ką darysiu