Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

lauraz5,
nu gerai kad gerai pūslė laiko lotuliukas.gif nu varyčiau jau per kalašką.... nu katinas
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 11, 21:07)
lauraz5,
nu gerai kad gerai pūslė laiko  lotuliukas.gif  nu varyčiau jau per kalašką.... nu katinas

stengiuosi nestukam geras nesiojimo salygas sudaryti notworthy.gif notworthy.gif kad neliudetu ir butu linksmos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 11, 22:05)
stengiuosi nestukam geras nesiojimo salygas sudaryti notworthy.gif  notworthy.gif kad neliudetu ir butu linksmos mirksiukas.gif

man vakar labai pravertė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 11, 21:03)
thumbup.gif  thumbup.gif o kaip taip pavyko, kad netepliotu, gal ka geri, ar cia siaip organizmas taip panorejo mirksiukas.gif  wub.gif

doh.gif per anksti apsidžiaugiau doh.gif Nors vakar buvo švarut švaru, bet šiandien iš pačio ryto pasitiko rudumai doh.gif Žodž- šūduva tęsiasi doh.gif
Atsakyti
Sveikos, vakar MB buvo pasidaryti spermos tyrima pilna, viskas gerai pas ji. Uzsirasiau i nemokama konsultacija pas Zeba, bet mastau ar gerai padariau, juk musu stazas nepastojimo lb trumpas,galvos iesko siknoj slieku net normaliai nepabande.
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 04 12, 08:50)
Uzsirasiau i nemokama konsultacija pas Zeba, bet mastau ar gerai padariau, juk musu stazas nepastojimo lb trumpas,galvos iesko siknoj slieku net normaliai nepabande.

Mažiau galvok mirksiukas.gif Dzin ką kas galvoja, svarbu kad LAIKU ieškot tų sliekų mirksiukas.gif Kai sliekai emigruos, bus nelaikas juos už uodegų gaudyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 12, 09:14)
Mažiau galvok mirksiukas.gif Dzin ką kas galvoja, svarbu kad LAIKU ieškot tų sliekų  mirksiukas.gif Kai sliekai emigruos, bus nelaikas juos už uodegų gaudyti  tongue.gif

To man ir reikejo smile.gif Aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 12, 08:14)
Mažiau galvok mirksiukas.gif Dzin ką kas galvoja, svarbu kad LAIKU ieškot tų sliekų  mirksiukas.gif Kai sliekai emigruos, bus nelaikas juos už uodegų gaudyti  tongue.gif

o man vis nepramusa, nugara vakar laabai skaudejo, galvojau tuoj kaip duos radudona armija, siandien vel nugara skauda ziuresiu kaip bus g.gif doh.gif biggrin.gif
oi tie tepliojimai ir mane zudo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 12, 09:58)
o man vis nepramusa, nugara vakar laabai skaudejo, galvojau tuoj kaip duos radudona armija, siandien vel nugara skauda ziuresiu kaip bus g.gif  doh.gif  biggrin.gif
oi tie tepliojimai ir mane zudo verysad.gif

O gal NT reikia išmėginti, o ne armijos laukti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 12, 09:13)
O gal NT reikia išmėginti, o ne armijos laukti  bigsmile.gif

ai, kad tie NT nieko gero neparaodys, va mergyte" smile.gif "dare parode vaiduokliuka, o HCG maziau uz 1 verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musyte: 12 balandžio 2011 - 09:56
Kažkada čia klausiau dėl žymens CA125, nes pačiai paranoja turbūt kad kas blogai. Gavau atsakymą 7,1 (norma <35), tai kaip ir kiek ramiau, jog gal nėra vis dėlto endo. Nors žinau, jog tas tyrimas gali ir neparodyti.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 11, 21:45)
nu suduvo zodziu o jau dziaugemes kad galu gale jau ir tu stojai i vezes kaip baltas zmogus doh.gif  doh.gif

Aha, spėsi čia pasidžiaugti... bash.gif Jau ketvirta diena teplioja, tik tiek, kad labai nedaug. Blogiausia, kad man pilvą skauda, šiandien ir galvą. Eisiu pirmiausiai pas savo ginę, jei ryt ji mane galės priimti, nes nors ir kantri, bet ne Marytė Melnikaitė esu. Jei nepriims - nežinau, ką darysiu schmoll.gif
Atsakyti