Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 10, 11:27)
o siaubas blink.gif  blink.gif  doh.gif geriau jau daryti valstybinese gyd istaigose tada nieko nekainuoja doh.gif nebent uz vaistus reikia susimoket blink.gif tragedija blink.gif

Pritariu,kaina kosmine,tai jau geriau valstybinej gydymo istaigoj ir su savanorisku draudimu man kainavo tik 250 kazkas,nu bet ne 630 lt doh.gif Nes man kai dare Lp as socialiai nedrausta Lt buvau,kadangi negyvenu ten,tai draudziausi savanorisku sveikatos draudimu,kazkas 250 menesiui kainavo ir papildomai nei uz vqaistus nieko nereikia moket.
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2011 04 10, 18:18)
Pritariu,kaina kosmine,tai jau geriau valstybinej gydymo istaigoj ir su savanorisku draudimu man kainavo tik 250 kazkas,nu bet ne 630 lt  doh.gif  Nes man kai dare Lp as socialiai nedrausta Lt buvau,kadangi negyvenu ten,tai draudziausi savanorisku sveikatos draudimu,kazkas 250 menesiui kainavo ir papildomai nei uz vqaistus nieko nereikia moket.

jo labai brangu, bet kai pasake, kad darys, tai as net nziojau kas tai, kad galima kitur darytis unsure.gif nors nsigailiu, nes dare su narkoze ir gerai jauciausi po jos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 10, 18:27)
jo labai brangu, bet kai pasake, kad darys, tai as net nziojau kas tai, kad galima kitur darytis unsure.gif nors nsigailiu, nes dare su narkoze ir gerai jauciausi po jos mirksiukas.gif

Nu tai visur daro LP su narkoze,o del geros savijautos ,tai cia jau kaip kiekno organizmas reaguoja,as visad po narkozes gerai jauciuos. Toleruoja organizmas mano gerai.
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2011 04 10, 18:56)
Nu tai visur daro LP su narkoze,o del geros savijautos ,tai cia jau kaip kiekno organizmas reaguoja,as visad po narkozes gerai jauciuos. Toleruoja organizmas mano gerai.

o mano organizmas nelabai doh.gif aaa, as maniau ne visur, nes skaiciau merginu komentarus, kad dare be narkozes ir uzspazmavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 10, 20:06)
o mano organizmas nelabai doh.gif aaa, as maniau ne visur, nes skaiciau merginu komentarus, kad dare be narkozes ir uzspazmavo unsure.gif

laparoskopija visada su narkoze, gimdos nuotrauka ne visada - čia skirtingos procedūros
Atsakyti
QUOTE(ikea @ 2011 04 08, 19:46)
gal kuriai teko darytis ir gali pasakyti kaip ten is tikro yra ?

Teko rolleyes.gif Galiu pasakyti, tik tiek, kad gerai, jei viskas gerai, o jei kas nors negerai, tai ir naudos NĖRA, nes lieka ir toliau tie klausimai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ikea @ 2011 04 09, 22:44)
dar vienas klausimas del tyrimu kuris man neduoda ramybes. Gydytojas hormonu tyrimus liepe daryti 2-4 ciklo diena. O kada man skaiciuoti ta ciklo pradziai jeigu pradziai tik teplioju kokias 3 dienas, o tik po to prasideda normalios mmm.

Skaičiuok dienas po skausmingų mmm, į tepliojimus nekreipk dėmesio mirksiukas.gif
Atsakyti
Svarstau, ar nevertėtų man pasirodyt Vanagui. Prisiklausiau aš apie jį gerų atsiliepimų, o kadangi įtariu, jog man reikia išsamios apžiūros "nauja akimi", gal galite kas nors kontaktėlius jo išduoti ax.gif Mat ir toliau teplioja, skauda man pilvo apačią ir kairį šoną gana nemielai. Turėčiau darytis pakartotinį citologinį tyrimą, bet, ko gero, tepliojant man jo nė nedarys... Jei ne žiauresnė zaraza, tai, matyt, endo dantis šiepia, ramiai gyventi neduoda verysad.gif
Atsakyti
O man po mmm VISAI netepliojo rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 11, 06:52)
laparoskopija visada su narkoze, gimdos nuotrauka ne visada - čia skirtingos procedūros

lotuliukas.gif as visa ta laika ir rasiau apie GN, o ne apie LP tongue.gif wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Mergaites noreciau ir as prisijungt prie jusu doh.gif Itaria gyd. man endometrioze,kita men. einu pas gyd. ir greiciausiai darys man LP,nors kai buvau pas K. tai jis minejo net apie laparotomija doh.gif Turejo anksciau man daryt operacija,bet stipriai susirgau ir nedare,dar dariausi IVF bet nesekmingai doh.gif O LP dare pries du metus,irgi buvo itarymas del endo,bet tada nieko nerado
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 04 10, 16:45)
vėl prasideda kokia velniava

nu suduvo zodziu o jau dziaugemes kad galu gale jau ir tu stojai i vezes kaip baltas zmogus doh.gif doh.gif
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 11, 14:25)
O man po mmm VISAI netepliojo

thumbup.gif thumbup.gif super naujienos bigsmile.gif thumbup.gif
QUOTE(miliusia @ 2011 04 11, 20:36)
irgi buvo itarymas del endo,bet tada nieko nerado

laikom kumstelius kad butu ir vel nerasta mirksiukas.gif ta nekemtoji bjaurioji endo doh.gif

del Vanago isivesk i googla rasi kontaktus mirksiukas.gif as irgi apie ji galvojau, bet del LP ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 11, 13:25)
O man po mmm VISAI netepliojo  rolleyes.gif  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif o kaip taip pavyko, kad netepliotu, gal ka geri, ar cia siaip organizmas taip panorejo mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti