Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 07, 18:04)
na cistos šeip sau neišaugtų vėl  g.gif kaip suprantu dabar jų vėl turi ir ne vieną. jei tai folikulinės nuo KT arba tiesiog po mmm jos išnyks o jei visgi ne, tai bus įtarimas kad jos nuo endo  g.gif
gaila dėl drilingo-lengviau O paskui vyksta

Kol kas lyg viena cista tik yra. Bet greiciausiai folikuline. Kai per laparoskopija rado dvi cistas, tai nei viena nebuvo endo. Bet kazkodel ir tos folikulines man savaime nepasisalina g.gif

Beje gal kas zinote kas yra paratubarine cista? Cia man buvo viena is 2 cistu, kurias rado per LP.
Atsakyti
QUOTE(Valkuva @ 2011 04 08, 08:44)
Beje gal kas zinote kas yra paratubarine cista? Cia man buvo viena is 2 cistu, kurias rado per LP.

Manyčiau kažkas su tūbom susiję g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Valkuva, gal tau jei kiaušidžių "sienelė" stora/kieta, tada kiaušinėlis neovuliuoja ir nepasišalina į kiaušintakį-tada jis virsta cista, o čia ir padėtų drilingas-jis padaro skylučių per kurias kiaušinėliai "pabėga"
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 08, 08:14)
Valkuva, gal tau jei kiaušidžių "sienelė" stora/kieta, tada kiaušinėlis neovuliuoja ir nepasišalina į kiaušintakį-tada jis virsta cista, o čia ir padėtų drilingas-jis padaro skylučių per kurias kiaušinėliai "pabėga"

Nu va kaip gaila, kad to drilingo nepadare verysad.gif Turbut teks ryztis antrai LP, kurios metu reikalaut drilingo ir histeroskopijos.
Dar vienas klausimelis, jei gydytoja sake, kad mano gimdos sienele storesne nei iprasta ir kad tai rodo gimdos endometrioze, ar tai yra tas pats, kas kiausidziu endometrioze? blush2.gif Nes man per LP zidinukus tik ant kiausidziu rado ir pridegino, apie gimda nieko nesake.
Atsakyti
QUOTE(Valkuva @ 2011 04 08, 10:14)
Dar vienas klausimelis, jei gydytoja sake, kad mano gimdos sienele storesne nei iprasta ir kad tai rodo gimdos endometrioze, ar tai yra tas pats, kas kiausidziu endometrioze?  blush2.gif 

NE schmoll.gif Gimdos endo kaip tik histeroskopijos metu turėtų aptvarkyti. Nes kiaušidžių endo tvarko už gimdos ribų- LP metu, o gimdos endo iš vidaus gimdos- histero metu mirksiukas.gif
Atsakyti
valkuva, angliškai paskaičiau truputį apie tavo tą cistą, tai ji tiesiog paprasta cista randama arba prie kiaušidės arba kiaušintakyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 08, 09:21)
valkuva, angliškai paskaičiau truputį apie tavo tą cistą, tai ji tiesiog paprasta cista randama arba prie kiaušidės arba kiaušintakyje  g.gif

Aisku, aciu uz info. Na gydytoja sake, kad ten funkcines cistos, nieko pavojingo.
Bet del gimdos endometriozes tai baisu pasidare. Gal ant kiausidziu tik zidinukus rado, bet kas gimdoj dedasi tai neaisku?? unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,yra naujienu,dalinuos ziniom is kitos temutes,manau nesupyks mamyte mirksiukas.gif

Liepsnele: "norim pasidalinti savo dziaugsmu - praeita nakti gime sunelis Ignas, 3550 g., 52 cm"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga04: 08 balandžio 2011 - 11:02
QUOTE(Inga04 @ 2011 04 08, 11:00)
Sveikutes,yra naujienu,dalinuos ziniom is kitos temutes,manau nesupyks mamyte  mirksiukas.gif

Liepsnele: "norim pasidalinti savo dziaugsmu - praeita nakti gime sunelis Ignas, 3550 g., 52 cm"

wauu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2011 04 08, 12:00)
Sveikutes,yra naujienu,dalinuos ziniom is kitos temutes,manau nesupyks mamyte  mirksiukas.gif

VALIO bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif va turim virusėlį bigsmile.gif
Atsakyti
labas merginos smile.gif
gaudau virusėlį ir aš smile.gif
prasidejus pavasariui ( bent jau teoriniam) pradejau ir as rimciau uzsiimti planavimo reikalais.....
šiandien buvau pas daktara.... echoskopijos metu rado kazkoki darini prie kaires kiausides sad.gif daktaras kol kas pats nezino ar tai cista ar uzakes kiausintakis, kuriame skystis kaupiasi, nes tokia keista pailga forma.... prirašė visus hormonų ir lytiniu ligu tyrimus pasidaryti ir laukia gimdos nuotrauka sad.gif neteko man anksciau to malonumo patirti, bet kiek paieskojus info radau kad gimdos nuotrauka dalykas skausmingas ir kartai neinformatyvus, nes nuo skausmo gali suspazmuoti... gal kuriai teko darytis ir gali pasakyti kaip ten is tikro yra ?
Atsakyti