QUOTE(Inga04 @ 2011 04 06, 22:05)
Man irgi,man irgi,nepamirskit ir manes
butinai visus galus susuksim ir kustelius laikysim kad tik butu greitai ir slidziai
QUOTE(Valkuva @ 2011 04 07, 13:20)
Na taip, bet per laparoskopija rado tik mazus zidinukus endometriozes, ir kiausintakiai abu pratekami, tai sako, siuo atveju endometrioze neturetu labai trukdyt
Ice tea kazkur rase kad endo gali isskirti medziagas kurios abortuoja vaisiu tad nebutinai negali turet itakos
pas mane irgi endo po LP lyg ir nebuvo priezasciu nepastot, nes visa kita lyg ir tvakoj....bet deja as jau metai po LP o visgi nieko....
QUOTE(Valkuva @ 2011 04 07, 13:31)
Dabar sulauksiu mm ir gersiu KT, tikiuos bus i gera
oho bet biski kursas koks ilgas
as kad apraminti endo geriau 3 men pilnai manau uztenka, nebent cia jusu pasirinkimas del poilsio, nes jei tik mazi zidinukai tai kam toks ilgas kursas?
QUOTE(Valkuva @ 2011 04 07, 14:05)
Na taip, bet 4-5 men man siuo atveju neatrodo labai ilgas tarpas, o be to, ir paciai kazkiek norisi pailset nuo visu tu planavimu ir stresu.. Ir to ovuliacijos skatinimo siek tiek prisibijau, nes, kiek girdejau, per tuos skatinancius vaistus endometrioze dar labiau isbujot gali, o jei jau uzaks kiausintakiai, tada tikrai bus blogesne situacija.. Aisku jei nepavyks iki rugsejo naturaliai, tai jau imsimes drastisku priemoniu
merguzyt, nerizikuoji negeri sampano kaip sakoma...gerai ,kad pas tave dar mazi zidinukai, o pas mane endo saaugos ant kiausintakiu vat cia tai rizika
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 07, 15:56)
kad ir endo cistą auginausi, ir židinukų jau nemažai ...
o zinot paskaiciau anakart as ta israsa is LP tai pasirodo kad mano kaire kiauside sulipinta endo ir kazkur prilipinta
pilvaplevej gilus endo zidiniai...kiausintakiai uzgulti..kairys aklinai, desinys puse bedos....ir dar prie visos sitos puokstes prisidejo ir sezorine cista
su kuo ji valgoma neisivaizduoju, bet vat gydytoja net neuzsimine ne zodziu apie ja
nors ka as cia kalbu ji man isvis nieko nepaaiskino
vyrui pasake ka rado ir fsio...man isvis nieko...tik tepasake, kad mano vyrui viskas buvo pasakyta ir viskas, o ka tas vargsas vyras...jam juk cia zalia pieva tos mano bedos
zodziu...