Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(musyte @ 2011 04 06, 09:31)
o jei neduos, sakys dar ne laikas?

tada prašai jos išrašo apie tavo būklę tiesiog ir eini siuntimo prašyt pas savo šeimos gydytoją, nors šiaip turi teisę jau reikalauti. tiesiog būk "užsispyrusi" - Aš apsisprendžiau.

QUOTE(Ice tea @ 2011 04 06, 09:35)
ar kai klimaksas į subinę spardys  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

primyšiu į kelnes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 06, 12:38)
tada prašai jos išrašo apie tavo būklę tiesiog ir eini siuntimo prašyt pas savo šeimos gydytoją, nors šiaip turi teisę jau reikalauti. tiesiog būk "užsispyrusi" - Aš apsisprendžiau.
primyšiu į kelnes  biggrin.gif

supratau, taip ir padarysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 06, 13:38)
primyšiu į kelnes  biggrin.gif

Ei, nežvenk LABAI- juk pilvinukui pietų miegelio metas doh.gif Supurtysi mažulį/lę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 06, 13:48)
Ei, nežvenk LABAI- juk pilvinukui pietų miegelio metas doh.gif Supurtysi mažulį/lę tongue.gif

ai tas pilvukas miega visą dieną-prabunda tik kai čiaudau arba kai tik atsisėdu pailsėti - stukt į pilvą- ir va tau poilsis
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 06, 13:52)
kai tik atsisėdu pailsėti - stukt į pilvą- ir va tau poilsis

Nu tu, mamuk, ir nesusigaudai- juk kai atsisėdi ramiai, tai niekas nebesupa doh.gif Reikia juk kad NUOLATOS kas nors sūpuotų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 06, 13:54)
Nu tu, mamuk, ir nesusigaudai- juk kai atsisėdi ramiai, tai niekas nebesupa doh.gif Reikia juk kad NUOLATOS kas nors sūpuotų  wub.gif

aš tą JAU supratau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 06, 07:37)
Ta proga mažytis dar virusiukas-mes jau įveikėm pusę kelio, bet kartu paleisiu kudlas ir už liepsnelę

sveikinu su pusiaukele 4u.gif wub.gif
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 06, 09:27)
*tai tu tiesiog pasakyk kad jau nusprendei-tegu ji siuntimą su išrašu apie tavo būklę rašo nesispyriojus ta meška  biggrin.gif
**tai ant tų pačių padarys  biggrin.gif tik prašyk kad tau viską padarytų ir drilingą ir histeroskopiją ir kiaušintakių pratekamumą patikrintų

drinks_cheers.gif kokie cia dar neduosiu doh.gif cia jokiu klausimu neturi buti kaip as sakau jei klausi tai ir atsakys, jei sakysi kaip teigini tai nebus kaip atsakyt...cia visur taip taikau netgi darbe ax.gif ax.gif kaip sako siguliukastiesiog sakyt kad apsisprendei ir fsio..ne jos sveikata doh.gif tavo juk...o nesiulo ji ir atkalbineja itariu kad del amziaus mirksiukas.gif nors mano atveju kai nuejau del nepastojimo problemu pas spece tai ji pasake kad pagal mano amziu as turiu paziurejus pastot ir kad ner ko cia terliotis iskart LP siule...tada man buvo 25, nepastojimo stazas 4 metai...
QUOTE(musyte @ 2011 04 06, 09:31)
ahaaa gerai, nu vistiek ji turi duot siuntima, o jei neduos, sakys dar ne laikas? o gal po siu isskyru jau duos biggrin.gif

del siuntimo gali kreiptis kad ir i seimos gydytoja ar tiesiog paprasta gine... mirksiukas.gif

sveikos nestukai ir potencialus nestukai mirksiukas.gif 4u.gif

kaip snd susinervinau doh.gif grazino mazesne suma nei turejo deklaravus pajamas blink.gif gun_bandana.gif kaip visada darbdavys makles suko ir prisuko..mat uz gruodzio men neatsiskaite 2010 metu pabaigos tai vat turiu dabar dovanele...maziau nei turejo buti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 06, 17:32)
sveikinu su pusiaukele 4u.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif kokie cia dar neduosiu doh.gif cia jokiu klausimu neturi buti kaip as sakau jei klausi tai ir atsakys, jei sakysi kaip teigini tai nebus kaip atsakyt...cia visur taip taikau netgi darbe ax.gif  ax.gif kaip sako siguliukastiesiog sakyt kad apsisprendei ir fsio..ne jos sveikata doh.gif tavo juk...o nesiulo ji ir atkalbineja itariu kad del amziaus mirksiukas.gif nors mano atveju kai nuejau del nepastojimo problemu pas spece tai ji pasake kad pagal mano amziu as turiu paziurejus pastot ir kad ner ko cia terliotis iskart LP siule...tada man buvo 25, nepastojimo stazas 4 metai...

del siuntimo gali kreiptis kad ir i seimos gydytoja ar tiesiog paprasta gine... mirksiukas.gif

sveikos nestukai ir potencialus nestukai mirksiukas.gif  4u.gif

kaip snd susinervinau doh.gif grazino mazesne suma nei turejo deklaravus pajamas blink.gif  gun_bandana.gif kaip visada darbdavys makles suko ir prisuko..mat uz gruodzio men neatsiskaite 2010 metu pabaigos tai vat turiu dabar dovanele...maziau nei turejo buti doh.gif

kalebjau su vyru, tai jis sako dar pabandyt antra iui, o tada LP unsure.gif bijo jis del manes, labai atsargiai ziure del operacijos blink.gif nezina ka man daryt, ir man sirdele kzkaip sako, kad dar karta pabandyt iui, nors zinau, kad jus mergytes 100% teisios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 06, 18:46)
kalebjau su vyru, tai jis sako dar pabandyt antra iui, o tada LP unsure.gif bijo jis del manes, labai atsargiai ziure del operacijos blink.gif nezina ka man daryt, ir man sirdele kzkaip sako, kad dar karta pabandyt iui, nors zinau, kad jus mergytes 100% teisios wub.gif

saulyt, tavo pasirinkimas juk mirksiukas.gif jei pinigeliu netruksta tai pirmyn mirksiukas.gif jusu valia mirksiukas.gif o si operacija visiskai nieko blogo apart kad narkoze ne vitaminas mirksiukas.gif bet kad ji padaro geriau tai ne viena pilvota pavyzdi turim lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 06, 19:10)
saulyt, tavo pasirinkimas juk mirksiukas.gif jei pinigeliu netruksta tai pirmyn mirksiukas.gif jusu valia mirksiukas.gif o si operacija visiskai nieko blogo apart kad narkoze ne vitaminas mirksiukas.gif bet kad ji padaro geriau tai ne viena pilvota pavyzdi turim lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

pagalvosiu butinai kaip daryt, dbar mmm nelaukiu visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 05, 21:12)
kaip egra matyti bebraskancia viena is musu wub.gif  wub.gif  wub.gif jau kaip ir terminas matau ax.gif

Man irgi,man irgi,nepamirskit ir manes blush2.gif ax.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 06, 06:37)
bet kartu paleisiu kudlas ir už liepsnelę

Ir uz mane Siguliuk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2011 04 06, 22:05)
Ir uz mane Siguliuk  mirksiukas.gif

būtinai rolleyes.gif
Atsakyti