Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 05, 20:19)
na tai tik manp nuomone ax.gif  ax.gif  blush2.gif

mane jau daug kas ragina daryti LP, manau jau apsisprendziau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 05, 21:57)
mane jau daug kas ragina daryti LP, manau jau apsisprendziau unsure.gif

as irgi prie tu pritarianciu mirksiukas.gif 2 metai - pakankamai ilgai, kam dar daugiau laiko svaistyt, juolab, kad visokiu pozymiu yra ir kaip Lauraz5 minejo, jei PKS, per LP padaro drilinga, tada lengviau vyksta O (beje, man ji irgi dare, nes sake, kad kiausidziu dangalas kietas, policistinis, nors pacios kiausides normaliai funkcionavo).
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2011 04 05, 21:53)
aciu uz kumstukus, jau i savaites pabaiga gali pasileist plaukus ir atidaryt spinteles, kad man butu laiku, lengvai ir greit  blush2.gif
labukas, mieloji! Vis kaskart tikiuos uzsukus pamatyt kokiu naujienu is senbuviu, ir tikiu, kad tai greit bus!
Gyvena lyg ir bernelis smile.gif
Butinai pasidalinsiu dziaugsmeliu  mirksiukas.gif
Kokios tavo naujienos, planai?

tai vat kad as jau cia kaip ir dinozauras pasidariau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif matai s cia man gaunasi ax.gif dabar esu po KT kurso sis ciklas nenusiseke ax.gif tad laukiu kito ax.gif jei nepavyks eis vel KT kursas....po to vel natura ax.gif tikiuosi vis kad galbut iseis natura...jei nepavyks visgi vasara planuoju antra LP ir po jos iskart IUI ax.gif man toks jausmas pastoviai kad visgi be endo dar koks mazmozis trukdo ax.gif vis man toks jausmas kad galbut pas mane naturaliai plonoka gleivine g.gif nes per stimuliacijas ji budavo apverktinai plona verysad.gif tad sugalvojau siek tiek pasavivaliaut ir si cikla pabandysiu pagerti ir estrofem'a dar meginsiu nueiti pas gine paziuret kokia pas mane ten gleivine ax.gif jei pavyks uzsirasyti ax.gif kaip egra matyti bebraskancia viena is musu wub.gif wub.gif wub.gif jau kaip ir terminas matau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 05, 20:56)
pries du metus buvo negimdynis, jau 2 metus planuojam vel verysad.gif nevyksta O ir policistines kiausides...bet si men, O buvo thumbup.gif del to dziaugiuosi thumbup.gif

zuiki, tiek Lauraz, tiek liepsnelė gerai sako-per 2 metus tau BŪTINA LP tuo labiau kad buvo susidaręs negimdinis. LP metu visų pirma tau padarys kiaušidžių drilingą tada garntuoju kad pusmetį turėsi O, kita vertus prašyk kad padarytų ir histeroskopiją apžiūrės gimdą iš vidaus ar nėra ten negerybių g.gif Tavo gydytoja negera-kad su tokiu pastojimo stažu dar atkalbinėja. privati? Gali su echo kokią 10CD ir gleivinę pastebėt. Nors aš tavo vietoj tiesiog vieną ciklą padaryčiau visus hormonus, ir jau nebeprasidėčiau su KT, po operacijos tikiu kad ir IUI nebereiks mirksiukas.gif

Ta proga mažytis dar virusiukas-mes jau įveikėm pusę kelio, bet kartu paleisiu kudlas ir už liepsnelę

Atsakyti
Musyte, aš irgi UŽ LP mirksiukas.gif Drąsiau dramblį, drąsiau biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 06, 07:37)
Ta proga mažytis dar virusiukas-mes jau įveikėm pusę kelio, bet kartu paleisiu kudlas ir už liepsnelę

Taigi su pusiaukele wub.gif mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif

liepsnele, BŪTINAI pasileisim į savaitės galą rolleyes.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 06, 06:37)
zuiki, tiek Lauraz, tiek liepsnelė gerai sako-per 2 metus tau BŪTINA LP tuo labiau kad buvo susidaręs negimdinis. LP metu visų pirma tau padarys kiaušidžių drilingą tada garntuoju kad pusmetį turėsi O, kita vertus prašyk kad padarytų ir histeroskopiją apžiūrės gimdą iš vidaus ar nėra ten negerybių  g.gif Tavo gydytoja negera-kad su tokiu pastojimo stažu dar atkalbinėja. privati? Gali su echo kokią 10CD ir gleivinę pastebėt. Nors aš tavo vietoj tiesiog vieną ciklą padaryčiau visus hormonus, ir jau nebeprasidėčiau su KT, po operacijos tikiu kad ir IUI nebereiks  mirksiukas.gif

Jo mano gydytoja privati is VK Meskauskiene, va kai eisiu pas ja snekesiu apie LP...jau man irgi pabodo laukt drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 06, 07:40)
Musyte, aš irgi UŽ LP  mirksiukas.gif Drąsiau dramblį, drąsiau  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Taigi su pusiaukele  wub.gif  mirksiukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

liepsnele, BŪTINAI pasileisim į savaitės galą  rolleyes.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

na ikalbejot biggrin.gif varysiu 3 skylutes adrytis, jau turesiu 6 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 06, 09:04)
Jo mano gydytoja privati is VK Meskauskiene, va kai eisiu pas ja snekesiu apie LP...jau man irgi pabodo laukt drinks_cheers.gif
Papildyta:
na ikalbejot biggrin.gif varysiu 3 skylutes adrytis, jau turesiu 6 lotuliukas.gif

*tai tu tiesiog pasakyk kad jau nusprendei-tegu ji siuntimą su išrašu apie tavo būklę rašo nesispyriojus ta meška biggrin.gif
**tai ant tų pačių padarys biggrin.gif tik prašyk kad tau viską padarytų ir drilingą ir histeroskopiją ir kiaušintakių pratekamumą patikrintų
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 06, 08:27)
*tai tu tiesiog pasakyk kad jau nusprendei-tegu ji siuntimą su išrašu apie tavo būklę rašo nesispyriojus ta meška  biggrin.gif
**tai ant tų pačių padarys  biggrin.gif tik prašyk kad tau viską padarytų ir drilingą ir histeroskopiją ir kiaušintakių pratekamumą patikrintų

ahaaa gerai, nu vistiek ji turi duot siuntima, o jei neduos, sakys dar ne laikas? o gal po siu isskyru jau duos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 06, 09:31)
sakys dar ne laikas?

blink.gif o tu jos paklausk kada TAS laikas- kai 35 ant nosies kabės, ar kai klimaksas į subinę spardys doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sakyk, kad NORIT būti tėvais jau DABAR wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 06, 08:35)
blink.gif o tu jos paklausk kada TAS laikas- kai 35 ant nosies kabės, ar kai klimaksas į subinę spardys  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Sakyk, kad NORIT būti tėvais jau DABAR  wub.gif

aha gerai, man tik 24 bus blush2.gif bet jau pasiryzau LP darytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 06, 09:38)
aha gerai, man tik 24 bus blush2.gif bet jau pasiryzau LP darytis ax.gif

Pats tas amžius pirmam vaikeliui wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 06, 08:54)
Pats tas amžius pirmam vaikeliui  wub.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti