Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(liepsnele @ 2011 04 04, 23:15)
oi, nepergyvenk, man budavo ir 12 d. iki mmm teplioja, ir pastojus panasiai buvo pradeje tokiu pat metu tepliot. Tai tikrai nieko nereiskia  4u.gif

Ačiū už įpūstą viltį wub.gif wub.gif

O tu JAU bigsmile.gif Visi kumštukai į tave thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,Ice tea kaip tau sekasi gerti tuos papildus,kaip savijauta?
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 04 05, 08:35)
Labas rytas,Ice tea kaip tau sekasi gerti tuos papildus,kaip savijauta?

doh.gif sugėriau tą organizmo valymo programą- AČIŪ NEBENORIU doh.gif
Toliau gersiu kitus trucus, kurie toliau valys organizmą, bet bent jau valgyt galėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 05 balandžio 2011 - 07:39
unsure.gif sveikos mergytes, labai reiketu jusu komentaru, man po O labai daug rudu, kraujingu ir tokio seno kraujo isskyru, bet ju taip gausiai, nepavadinciau tepliojimu...jau siandien 5 duena ir nepraeina, dariau PRG, tai 24 d. buvo 59,5..reiskia O buvo, buvau pas gydytoja, nieko blogo nemate, sake gleivine 9,2...kas man gali buti, labai nerimauju verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musyte: 05 balandžio 2011 - 19:16
QUOTE(liepsnele @ 2011 04 04, 23:15)
oi, nepergyvenk, man budavo ir 12 d. iki mmm teplioja, ir pastojus panasiai buvo pradeje tokiu pat metu tepliot. Tai tikrai nieko nereiskia  4u.gif

sveikute liepsnele, kaip seniai bematyta bigsmile.gif bigsmile.gif simtas metu be siu metu bigsmile.gif bigsmile.gif bet gi jus jau tuoj sprogsit bigsmile.gif labai butu saunu ir miela jei pasidalintumet savo gimusia(-iu) dziaugsmeliu...juk mes nekantriai lauksim bigsmile.gif ax.gif beje kas pilvelyje gyvena?
jetus kaip seniai bematyta bigsmile.gif wub.gif

Musyte, o tau endo rasta?
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 05, 19:40)
sveikute liepsnele, kaip seniai bematyta bigsmile.gif  bigsmile.gif simtas metu be siu metu bigsmile.gif  bigsmile.gif bet gi jus jau tuoj sprogsit bigsmile.gif labai butu saunu ir miela jei pasidalintumet savo gimusia(-iu) dziaugsmeliu...juk mes nekantriai lauksim bigsmile.gif  ax.gif beje kas pilvelyje gyvena?
jetus kaip seniai bematyta bigsmile.gif  wub.gif

Musyte, o tau endo rasta?

nea nerasta, nedare LP, kazkaip daktare kol kas atkalbejo doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 05, 20:46)
nea nerasta, nedare LP, kazkaip daktare kol kas atkalbejo doh.gif  unsure.gif

kazkaip labai jau idomu pas tave ta situacija g.gif ir pakomentuo kazka sunku g.gif nezinau as tai visad uz LP nes gydytojai tai i vidu ilyst negali ax.gif o juk problema tai yra kazkur ax.gif as visada uz tai kad sprendzia pacientas, tuo labiau tokiais klausimais...mano manymu gydytojas siulo galimus variantus o pacientas renkasi ir aptaria su gyd...kokie cia dar atkalbinejimai nesuprantu g.gif blink.gif juk problema tai tavo o ne jos ax.gif kiek jau laiko jus laukiate leliuko?ir kas daryta?ar rasta nepastojimo priezastis?
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 05, 19:49)
kazkaip labai jau idomu pas tave ta situacija g.gif ir pakomentuo kazka sunku g.gif nezinau as tai visad uz LP nes gydytojai tai i vidu ilyst negali ax.gif o juk problema tai yra kazkur ax.gif as visada uz tai kad sprendzia pacientas, tuo labiau tokiais klausimais...mano manymu gydytojas siulo galimus variantus o pacientas renkasi ir aptaria su gyd...kokie cia dar atkalbinejimai nesuprantu g.gif  blink.gif juk problema tai tavo o ne jos ax.gif kiek jau laiko jus laukiate leliuko?ir kas daryta?ar rasta nepastojimo priezastis?

pries du metus buvo negimdynis, jau 2 metus planuojam vel verysad.gif nevyksta O ir policistines kiausides...bet si men, O buvo thumbup.gif del to dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 05, 20:56)
pries du metus buvo negimdynis, jau 2 metus planuojam vel verysad.gif nevyksta O ir policistines kiausides...bet si men, O buvo thumbup.gif del to dziaugiuosi thumbup.gif

dziaugiuosi ir as kartu bigsmile.gif wub.gif o del LP tai nzn tiksliai del PKS bet man atrodo per LP subado kiausides kad lengviau vyktu O jei nenusisnekejau ax.gif manau vistiek tau butu naudinga LP ax.gif palengvintu visa situacija ax.gif manau bandyk apsvarstyt ta klausima is naujo mirksiukas.gif galu gale gal atsimestu baime del endo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 05, 20:02)
dziaugiuosi ir as kartu bigsmile.gif  wub.gif o del LP tai nzn tiksliai del PKS bet man atrodo per LP subado kiausides kad lengviau vyktu O jei nenusisnekejau ax.gif manau vistiek tau butu naudinga LP ax.gif palengvintu visa situacija ax.gif manau bandyk apsvarstyt ta klausima is naujo mirksiukas.gif galu gale gal atsimestu baime del endo ax.gif

jau ta mintis senai atejus man, tai kalbesiu su gydytoja ir manau darysiuos, nes gal cia priezastys del nepastojimo verysad.gif aciu, kad ragini blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 05, 21:04)
jau ta mintis senai atejus man, tai kalbesiu su gydytoja ir manau darysiuos, nes gal cia priezastys del nepastojimo verysad.gif aciu, kad ragini blush2.gif

na tai tik manp nuomone ax.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 05, 08:29)
Ačiū už įpūstą viltį wub.gif  wub.gif

O tu JAU  bigsmile.gif Visi kumštukai į tave  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai vilties niekad nereikia prarast ir nesureiksmint visu tu tepliojimu, blogu pojuciu ir tt. As pries pastojima gines klausiau, ar galiu maudytis, kai teplioja, nes kaip tik atostogos nusimate. Tai ji sake, kad aisku gali, nes gimdos kaklelis tai vis tiek uzdaras. Tai apsiginklavau daug kasdieniu pakeciuku atostogom ir nusispjovus i viska maudziaus, begiojau ir tt smile.gif O patepliojo tik kelias dienas, kitas dienas vis tiek sekmingai dejaus pakeciukus, o ju svara nurasiau dideliam maudyniu kiekiui biggrin.gif

aciu uz kumstukus, jau i savaites pabaiga gali pasileist plaukus ir atidaryt spinteles, kad man butu laiku, lengvai ir greit blush2.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 05, 20:40)
sveikute liepsnele, kaip seniai bematyta bigsmile.gif  bigsmile.gif simtas metu be siu metu bigsmile.gif  bigsmile.gif bet gi jus jau tuoj sprogsit bigsmile.gif labai butu saunu ir miela jei pasidalintumet savo gimusia(-iu) dziaugsmeliu...juk mes nekantriai lauksim bigsmile.gif  ax.gif beje kas pilvelyje gyvena?
jetus kaip seniai bematyta bigsmile.gif  wub.gif

labukas, mieloji! Vis kaskart tikiuos uzsukus pamatyt kokiu naujienu is senbuviu, ir tikiu, kad tai greit bus!
Gyvena lyg ir bernelis smile.gif
Butinai pasidalinsiu dziaugsmeliu mirksiukas.gif
Kokios tavo naujienos, planai?
Atsakyti