Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Myllia @ 2011 04 02, 10:57)
Jau vakar galvojau kad pramus, nes papai buvo pasieke didumo rekorda, o ir kazkas rausvo pasirode kelnaitese, ir pilva maust pradejo, galvoju, psio, pareina mano dieneles,jau ir vaistu galvojau tuoj kalsiu, bet grizau namo- ramu.  Siandien krutine jau mazesne, bet jautri kaip visada ir vis kazkokios isskyros pasirado rausvos spalvos. Ju labai mazai, bet faktas kad yra. Nieko nebesuprantu ;/ eisiu pirmadieni pas savo gine jei priims.

merginut o bandei hcg darytis?gal visgi ten tie testai prasti g.gif nes tikrai pozymiai tai primena nestuke.gif kas dabar tau g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 02, 11:50)
merginut o bandei hcg darytis?gal visgi ten tie testai prasti g.gif nes tikrai pozymiai tai primena nestuke.gif kas dabar tau g.gif  blink.gif

Nebandziau. Eisiu pirmadieni pas gine jei nepramus, o jei ji lieps, pasidarysiu. Nu bet vienas testas gali klyst, bet bandziau du skirtingu firmu ir dar skirtingom dienom. Cia man siaip kazkas stringa;/
Ir siaip kazkaip be jegu paskutinem dienom, net i joga neinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 02 balandžio 2011 - 11:06
QUOTE(Myllia @ 2011 04 02, 12:03)
Nebandziau. Eisiu pirmadieni pas gine jei nepramus, o jei ji lieps, pasidarysiu. Nu bet vienas testas gali klyst, bet bandziau du skirtingu firmu ir dar skirtingom dienom. Cia man siaip kazkas stringa;/

blink.gif blink.gif oj zinok zinau kas per savijauta kai taip... blink.gif nervus taso ta nezinomybe doh.gif butinai lauksim ziniu kaip tau sekesi mirksiukas.gif o dabar laikykis ir brukstelk jei kokiu pokycius bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 02, 12:06)
blink.gif  blink.gif oj zinok zinau kas per savijauta kai taip... blink.gif nervus taso ta nezinomybe doh.gif butinai lauksim ziniu kaip tau sekesi mirksiukas.gif o dabar laikykis ir brukstelk jei kokiu pokycius bus mirksiukas.gif

Pramuse siandien;)
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 04 03, 16:09)
Pramuse siandien;)

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 04 03, 15:09)
Pramuse siandien;)

tikriausiai palengvejo? ax.gif

mergaites ar girdejot apie Nakvisos iniciatyvuota akcija Darom 2011+ paskaitykite skyrelyje svarbu siulau ir Jus prisideti ne tik del saves bet del visu cia esanciu mergaiciu!kas padarys jei ne mes? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 03 balandžio 2011 - 17:51
Sulaukusioms nelabūjų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O man jau teplioja doh.gif Taigi už 5 dienų turėsiu irgi drauges kelnėse lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ice Tea, tau taaaaaip ilgai teplioja, penkias dienas???
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 04 04, 10:13)
Ice Tea, tau taaaaaip ilgai teplioja, penkias dienas???

Ką tu biggrin.gif - 6-7 dienas man teplioja tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Žinau, kad ilgai blush2.gif , bet KĄ DARYT frusty.gif
Ir pirmom dviem dienom, tai kraujuku varo po šlapinimosi, paskui porą dienų rudais gabalais, vieną dieną tuščia ir tada PAREINA skausmingos mmm doh.gif Vot tep vat pas munei savaitė prieš mmm ir praeina lotuliukas.gif
Papildyta:

Kaži kaip musytei sekėsi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 04 balandžio 2011 - 09:28
Sveiki smile.gif

QUOTE(Myllia @ 2011 04 03, 16:09)
Pramuse siandien;)

Mane irgi pramuse...Praeita men ciklas uzsitese del stimuliacijos ir D o sis ciklas isvis trumpas isejo, O iskarto po mmm prasidejo doh.gif Niekada taip nebuvo, visa laika kaip laikrodukas 25-27 dienos. Po mamologo endokrinologe man israsys bromokriptina, o jei ir sis nepades- liepos ar rugpjuti LP.
O man niekada neteplioja pries mmm, tiesiog iskart pramusa mirksiukas.gif ir 4-5 dienos tesiasi.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 04, 10:33)
Ką tu  biggrin.gif - 6-7 dienas man teplioja  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Žinau, kad ilgai blush2.gif , bet KĄ DARYT  frusty.gif
Ir pirmom dviem dienom, tai kraujuku varo po šlapinimosi, paskui porą dienų rudais gabalais, vieną dieną tuščia ir tada PAREINA skausmingos mmm doh.gif Vot tep vat pas munei savaitė prieš mmm ir praeina

o tu varge vargeli doh.gif blink.gif siaubas blink.gif blink.gif cia tai jau tikrai baisu blink.gif o man gal del KT vartojimo jau nebeatsimenu tepliojimu ax.gif man bumt ir pareina tik va po mmm pateplioja bet labai mazai...tik 'malonumas' pas mane per pacia mmm ax.gif kai bijau eiti 'ant rimto' reikalo...nes skausmai siaubingi buna blink.gif
QUOTE(kimberley7 @ 2011 04 04, 12:22)
Mane irgi pramuse...Praeita men ciklas uzsitese del stimuliacijos ir D o sis ciklas isvis trumpas isejo, O iskarto po mmm prasidejo  doh.gif Niekada taip nebuvo, visa laika kaip laikrodukas 25-27 dienos.  Po mamologo endokrinologe man israsys bromokriptina, o jei ir sis nepades- liepos ar rugpjuti LP.
O man niekada neteplioja pries mmm, tiesiog iskart pramusa mirksiukas.gif ir 4-5 dienos tesiasi.

tavo situacija kazkiek panasi i manaja ax.gif po stimuliaciju ciklas isvis issireguliavo kai budavo kaip laikrodis ax.gif po KT vartojimo ir pertraukos keliu men vasara planuoju antra LP ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 04, 10:33)
Ką tu  biggrin.gif - 6-7 dienas man teplioja  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Žinau, kad ilgai blush2.gif , bet KĄ DARYT  frusty.gif

oi, nepergyvenk, man budavo ir 12 d. iki mmm teplioja, ir pastojus panasiai buvo pradeje tokiu pat metu tepliot. Tai tikrai nieko nereiskia 4u.gif
Atsakyti