Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(musyte @ 2011 04 01, 11:05)
gimdos nuotrauka dare pries 2 men. apie tepliojimuskazka sake tik neatsimenu,  verysad.gif nu nieko labai blogo doh.gif siandien paskambinau daktarei, tai eisiu ryt apziures echoskopu  unsure.gif bijau as jau

Jei prieš 2 mėn, tai tada TIKRAI ne nuo GN mirksiukas.gif Tiesiog sekančią dieną po GN gali gausiau pateplioti rolleyes.gif
Ir labai ŠAUNU, kad taip greitai susisukai ir ryt jau eini pasižiūrėti mirksiukas.gif ŠAUNUOLĖ thumbup.gif O bijoti nėra ko mirksiukas.gif Bent jau aš esu tokios nuomonės, kad kuo greičiau reikia surasti TĄ kabliuką, jį išgydyti ir PASTOTI thumbup.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(musyte @ 2011 04 01, 11:12)
o jei yra polipai gali echoskopu pamatyt? unsure.gif

TAIP gali mirksiukas.gif Jei yra, tai turėtų užmatyti kažkokius šešėlius. O jei gimda bus ŠVARI, tai tada gal kokia ovuliacija g.gif O kelinta tau CD g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 01, 10:15)
Jei prieš 2 mėn, tai tada TIKRAI ne nuo GN mirksiukas.gif Tiesiog sekančią dieną po GN gali gausiau pateplioti  rolleyes.gif
Ir labai ŠAUNU, kad taip greitai susisukai ir ryt jau eini pasižiūrėti  mirksiukas.gif ŠAUNUOLĖ thumbup.gif  O bijoti nėra ko mirksiukas.gif Bent jau aš esu tokios nuomonės, kad kuo greičiau reikia surasti TĄ kabliuką, jį išgydyti ir PASTOTI  thumbup.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:

TAIP gali  mirksiukas.gif Jei yra, tai turėtų užmatyti kažkokius šešėlius. O jei gimda bus ŠVARI, tai tada gal kokia ovuliacija  g.gif O kelinta tau CD  g.gif

blush2.gif tu teisi, aciu, kad paskatinai mane taip greit sureaguot mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 01, 10:15)
Jei prieš 2 mėn, tai tada TIKRAI ne nuo GN mirksiukas.gif Tiesiog sekančią dieną po GN gali gausiau pateplioti  rolleyes.gif
Ir labai ŠAUNU, kad taip greitai susisukai ir ryt jau eini pasižiūrėti  mirksiukas.gif ŠAUNUOLĖ thumbup.gif  O bijoti nėra ko mirksiukas.gif Bent jau aš esu tokios nuomonės, kad kuo greičiau reikia surasti TĄ kabliuką, jį išgydyti ir PASTOTI  thumbup.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:

TAIP gali  mirksiukas.gif Jei yra, tai turėtų užmatyti kažkokius šešėlius. O jei gimda bus ŠVARI, tai tada gal kokia ovuliacija  g.gif O kelinta tau CD  g.gif

Man siandien 21 CD, pagal gleives vaisngas ir pilvo skausma, tai ovuliacija gal pirmadieni buvo, na gleives nuo ketvirtadienio iki antradienio buvo. Pasimetusi as, kiek ziurejo echoskopu nieko nemate gyd. M is VK.
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 01, 11:19)
Man siandien 21 CD, pagal gleives vaisngas ir pilvo skausma, tai ovuliacija gal pirmadieni buvo, na gleives nuo ketvirtadienio iki antradienio buvo. Pasimetusi as, kiek ziurejo echoskopu nieko nemate gyd. M is VK.

Nu blyn g.gif g.gif KAs čia tau galėtų būti g.gif g.gif
Prisiminiau, kad polipus tikrina iškart po mmm, tai dabar gal ir ne laikas doh.gif
Nu bet nueisi, pasikalbėsi, gal bus ramiau ax.gif Nes šiaip kraujuoti vidury ciklo kažkaip neįprasta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 01, 10:41)
Nu blyn  g.gif  g.gif KAs čia tau galėtų būti  g.gif  g.gif
Prisiminiau, kad polipus tikrina iškart po mmm, tai dabar gal ir ne laikas  doh.gif
Nu bet nueisi, pasikalbėsi, gal bus ramiau  ax.gif Nes šiaip kraujuoti vidury ciklo kažkaip neįprasta  ax.gif

na as stimuliavausi praita men. man jau 3 men is eiles tikrino per mmm, ir si men kai prasidejo mm, sake gimda tvarkoj, nesuprantu, gal cia man del hiperstimuliacijos? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 01, 11:43)
gal cia man del hiperstimuliacijos? verysad.gif

g.gif g.gif žinok GALI BŪTI mirksiukas.gif Nors su tuo reikalu nesu susipažinus, bet.... gali būti mirksiukas.gif Bet kokiu atveju susitiksi ir bus ramiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 01, 10:45)
g.gif  g.gif žinok GALI BŪTI  mirksiukas.gif Nors su tuo reikalu nesu susipažinus, bet.... gali būti  mirksiukas.gif Bet kokiu atveju susitiksi ir bus ramiau  mirksiukas.gif

ahaa mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, smile.gif
as cia naujoke, 4u.gif
noriu jusu paklausti, pries metus dare laparaskopija ir po operacijos pasake kad itaria I satdijos endomerioze, bet jokio gydymo nepaskyre, tiesiog liepe meginti n.d. daryti, o jei nepavyks, tada IUI, nors pries tai buvo jau 3 IUI daryti.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 01, 09:01)
berniuko nematė, bet ir dėl mergytės dar negarantavo  eisiu po velykų, gal tada pasakys

berniukas sakau mano uosle uzuodzia bigsmile.gif
QUOTE(Myllia @ 2011 04 01, 10:10)
Laba:) NEIGIAMAS. Susisuko mano dienos, svarbu , kad tik nieko blogo nebutu..

kas db pas tave darosi g.gif blink.gif man tai jau pramuso....tai snd as gyvas lavonas doh.gif jau taip prie zemes traukia kad kaip griuciau ir uzmigciau kur nugriuciau lotuliukas.gif siauuuubas doh.gif silpna negalo doh.gif na bet svarbiausia kad atsivilko...bet kas pas musu myllia yra? g.gif
QUOTE(braskyte35 @ 2011 04 01, 18:08)
noriu jusu paklausti, pries metus dare laparaskopija ir po operacijos pasake kad itaria I satdijos endomerioze, bet jokio gydymo nepaskyre, tiesiog liepe meginti n.d. daryti, o jei nepavyks, tada IUI, nors pries tai buvo jau 3 IUI daryti.

sveika atvykusi 4u.gif idomiai cia pasakei - itaria g.gif gal diagnozuota g.gif su tokia stadija ir neskiria jokio gydymo mirksiukas.gif gydyma skiria nuo III stadijos...Istadija tai labai mazyte ir nebutinai ji gali itakoti nepastojima, bet visgi LP daryta pries metus tai gali buti endo jau ir kiek paaugusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 03 31, 12:49)
Laba diena mergaites smile.gif
As jau visai sisipainejau, jus sakote kad per echo visai nieko nesimato...tai pagal kokius pozymius jums buvo atlikta LP  g.gif  Nes man tikrai mate kazkokia cista ir gyd. kilo itarymas del endo, todel ir buvo atlikta LP, kuri ir patvirtino diagnoze ir nustate endo stadija. Savo operuojanciam gyd. visiskai pasitikiu. Ir kaip tada suzinoti ar vel neatsinaujina endo?
Dar noriu paklausti- is savo gines poliklinikoj gavau siuntima i nevaisingumo spec., pradejau lankytis pas jos, man nepatiko kad gyd. vis siulo GN tai as nuejau vel i poliklinika pas savo gine kad israsytu man siuntima i LP, o jinai pasake kad siuntima dabar turi israsyti nevais.spec., o jinai neturi teises, nemato pagrindu  g.gif  Ar galima is vis be jokiu siuntimo, tiesiogiai kreiptis pas gyd., kuri kazkada mane operavo, vis tiek jei teks atsidekoti  blush2.gif ? Kaip jums buvo ?

Na aš paskaičiuočiau gerai ar verta ir jei verta duočiau valstybinei nevaisingumo spec. kyšį, kad siuntimą LP duotų. Duočiau 60-100Lt, bet gal geriau nueiti pas privatu vaisingumo spec. pirmam kartui susimokėti 200-250 LT ir prasyti LP ? Bet nėra garantijos, kad iš pirmo apsilankymo siuntimą duos. Bet užtat operuos tas pats daktaras.
Atsakyti
kimberley7 klausi kuo remiantis buvo atlikta LP?man dare LP todel kad nepastojimo stazas ilgas ir jokio kibimo ar persileidimo....ir dar endo pozymiai buvo ax.gif sepimas pries mmm ir po ju, skausmas tustinantis,nezmoniski skausmai mmm metu ax.gif
Atsakyti
Merginos, matėt DAROM 2011+ Nepagailėkim laiko lipt ant sąžinės seimūnams protest.gif
Atsakyti
Jau vakar galvojau kad pramus, nes papai buvo pasieke didumo rekorda, o ir kazkas rausvo pasirode kelnaitese, ir pilva maust pradejo, galvoju, psio, pareina mano dieneles,jau ir vaistu galvojau tuoj kalsiu, bet grizau namo- ramu. Siandien krutine jau mazesne, bet jautri kaip visada ir vis kazkokios isskyros pasirado rausvos spalvos. Ju labai mazai, bet faktas kad yra. Nieko nebesuprantu ;/ eisiu pirmadieni pas savo gine jei priims.
Atsakyti