Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Myllia @ 2011 03 31, 19:27)
oj baik, neprisigalvok. Tau taip stipriai skauda? Man tai tik pirmas dienas veluotas maude, dabar lyg aprimo visai.

na sedint tai jauciasi nesijaucia kai lakstai su kokiais reikalais ir nera kada galvoti ax.gif lotuliukas.gif o siaip jauciasi ne tai kad skauda bet skausmingai maudzia ax.gif ax.gif galetu sau pramust ir butu baigtas kriukis cia tampo tampo doh.gif matyt cia KT bus kaltos g.gif o tu nevartojau db KT?
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 31, 19:35)
na sedint tai jauciasi nesijaucia kai lakstai su kokiais reikalais ir nera kada galvoti ax.gif  lotuliukas.gif o siaip jauciasi ne tai kad skauda bet skausmingai maudzia ax.gif  ax.gif galetu sau pramust ir butu baigtas kriukis cia tampo tampo doh.gif matyt cia KT bus kaltos g.gif o tu nevartojau db KT?

ne, as kt nevartojau daba, 3men kaip po diferilino normalios mmm, bet gal cia jo dar kokia itaka. Bet jei tau neveluodavo tai gal ne KT kaltos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 03 31, 19:39)
ne, as kt nevartojau daba, 3men kaip po diferilino normalios mmm, bet gal cia jo dar kokia itaka. Bet jei tau neveluodavo tai gal ne KT kaltos  smile.gif

matyt ax.gif o ir tu nepergyvenk, gal ir tau po diferelino cia taip g.gif zodziu eilini kart vaistai isderino viskas ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 03 31, 14:12)
Siguliukas kas pilvelyje gyvena  blush2.gif ? Nuotrauka tai  wub.gif

berniuko nematė, bet ir dėl mergytės dar negarantavo wub.gif eisiu po velykų, gal tada pasakys
Atsakyti
Labas rytas, norejau jusu paklausti, gal pas ka nors buvo taip ir duotumet koki patarima? blush2.gif Man kas menesi teplioja rudai, bet nebutinai pries mmm ar po mmm, buna ir viduri ciklo, o siandien 21 CD ir pasirode skystas kraujukas, na taip nemazai jo, nepavadinciau tepliojimi, tikrai cia ne menesines, nes ji per skystas, gal galit ka pasakyt? verysad.gif aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 04 01, 09:21)
Labas rytas, norejau jusu paklausti, gal pas ka nors buvo taip ir duotumet koki patarima? blush2.gif  Man kas menesi teplioja rudai, bet nebutinai pries mmm ar po mmm, buna ir viduri ciklo, o siandien 21 CD ir pasirode skystas kraujukas, na taip nemazai jo, nepavadinciau tepliojimi, tikrai cia ne menesines, nes ji per skystas, gal galit ka pasakyt? verysad.gif aciu blush2.gif

Lėk pas ginę ir prašyk kad gimdą įdėmiai apžiūrėtų- gali polypai būti verysad.gif

Na kur mūsų mergaitės su NT II bigsmile.gif
Atsakyti
Laba:) NEIGIAMAS. Susisuko mano dienos, svarbu , kad tik nieko blogo nebutu..
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 01, 09:06)
Lėk pas ginę ir prašyk kad gimdą įdėmiai apžiūrėtų- gali polypai būti  verysad.gif

Na kur mūsų mergaitės su NT II bigsmile.gif

bet man gine VK ziurejo, dare GN nuotrauka, as jai sakiau apie tepliojimus, o siandien kraujuoja, bet ne menesines verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(musyte @ 2011 04 01, 09:18)
bet man gine VK ziurejo, dare GN nuotrauka, as jai sakiau apie tepliojimus, o siandien kraujuoja, bet ne menesines verysad.gif

o kas tie polipai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 04 01, 10:10)
Laba:) NEIGIAMAS. Susisuko mano dienos, svarbu , kad tik nieko blogo nebutu..

Nu načiotr blink.gif verysad.gif verysad.gif
O gal čia balandžio 1-osios juokas bigsmile.gif

QUOTE(musyte @ 2011 04 01, 10:19)

Per GN nesimato schmoll.gif O echo žiūrėjo???? tai ką ginė sakė apie tepliojimus g.gif
O kada tau GN darė g.gif Gal nuo GN tau dar teplioja g.gif
Apie polipus pagooglink arba yra atskira tema apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 01, 10:47)
Nu načiotr  blink.gif  verysad.gif  verysad.gif
O gal čia balandžio 1-osios juokas  bigsmile.gif

arba realybe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 04 01, 10:50)
arba realybe  doh.gif

g.gif g.gif tada ieškok sliekų- kame šaknys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 01, 09:47)
Nu načiotr  blink.gif  verysad.gif  verysad.gif
O gal čia balandžio 1-osios juokas  bigsmile.gif
Per GN nesimato  schmoll.gif O echo žiūrėjo???? tai ką ginė sakė apie tepliojimus g.gif
O kada tau GN darė g.gif Gal nuo GN tau dar teplioja  g.gif
Apie polipus pagooglink arba yra atskira tema apie tai  mirksiukas.gif

gimdos nuotrauka dare pries 2 men. apie tepliojimuskazka sake tik neatsimenu, verysad.gif nu nieko labai blogo doh.gif siandien paskambinau daktarei, tai eisiu ryt apziures echoskopu unsure.gif bijau as jau
Papildyta:
QUOTE(musyte @ 2011 04 01, 10:05)
gimdos nuotrauka dare pries 2 men. apie tepliojimuskazka sake tik neatsimenu,  verysad.gif nu nieko labai blogo doh.gif siandien paskambinau daktarei, tai eisiu ryt apziures echoskopu  unsure.gif bijau as jau

o jei yra polipai gali echoskopu pamatyt? unsure.gif
Atsakyti