Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Kad jusu zodziai dievui i ausi smile.gif bet manau jausciau jei taip butu, kazkokie pakitimai vis tiek organizme darytusi, ar bloga ar apetitas didetu ar pilva temptu, o daba - absoliut nic nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 03 31, 15:43)
O tau po LP nebeskauda strenu ir pilvo mmm metu? Nes man tai niekas nepasikeite. Neskaudejo kol diferilina leidausi ir kai tik isoperavo iskart geriau jauciausi, bet paskui vel strenas pradejo skaudet.

Po LP turėjau dar tik vienas mmm, tai skaudėjo (tiksliau maudė) savaitę kol sirgau ir tepliojo dėl KT. Bet palyginti su skausmu prieš LP, tai šitas dabar mmm metu jau nieko baisaus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Myllia @ 2011 03 31, 16:10)
Kad jusu zodziai dievui i ausi smile.gif bet manau jausciau jei taip butu, kazkokie pakitimai vis tiek organizme darytusi, ar bloga ar apetitas didetu ar pilva temptu, o daba - absoliut nic nieko smile.gif

Savaitė jau daug smile.gif lauksim gerų žinių nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 03 31, 16:10)

Oi, nejuokink lotuliukas.gif lotuliukas.gif KĄ TU NORI JAUSTI biggrin.gif - vemt JAU nori, ar pilvas kad augtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Juk sakei, kad (.)(.) skauda, kad vėluoja, kad pilvą maudžia- va tau ir POŽYMIAI bigsmile.gif mirksiukas.gif
Laukiam ryt su NT wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 31, 16:17)
Oi, nejuokink  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif KĄ TU NORI JAUSTI biggrin.gif - vemt JAU nori, ar pilvas kad augtų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Juk sakei, kad (.)(.) skauda, kad vėluoja, kad pilvą maudžia- va tau ir POŽYMIAI  bigsmile.gif  mirksiukas.gif
Laukiam ryt su NT  wub.gif  mirksiukas.gif

noreciau visai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 03 31, 16:19)
noreciau visai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Viskas su laiku mirksiukas.gif Kaip sakoma- "iki to užaugti reikia" rolleyes.gif Pradžiai pareik su II, paskui su echo foto- žiūrėk kaip Siguliukas daro biggrin.gif thumbup.gif
Laikau kumštukus už tave thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 31, 16:32)
Viskas su laiku  mirksiukas.gif Kaip sakoma- "iki to užaugti reikia"  rolleyes.gif Pradžiai pareik su II, paskui su echo foto- žiūrėk kaip Siguliukas daro  biggrin.gif  thumbup.gif
Laikau kumštukus už tave  thumbup.gif  thumbup.gif

aciu. ja ja:) as gi nzn kaip ten viskas vyksta su tais simptomais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 03 31, 16:37)
aciu. ja ja:) as gi nzn kaip ten viskas vyksta su tais simptomais smile.gif

Nu ok rolleyes.gif nieko daugiau nesakau- pareik pirma su II, gal tada ir pati patikėsi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 31, 17:41)
Nu ok rolleyes.gif nieko daugiau nesakau- pareik pirma su II, gal tada ir pati patikėsi  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 03 31, 15:43)
O as dar nesulaukiu savo mmm. Truputi isbere cia ana diena, papus skauda kaip reikiant, bet pramust nepramusa. Prisiskaiciau, kad gali ir nuo cistos veluot. Tikiuosi, kad tikria ne del to veluoja. Ryt pasidarysiu NT.
Papildyta:
O tau po LP nebeskauda strenu ir pilvo mmm metu? Nes man tai niekas nepasikeite. Neskaudejo kol diferilina leidausi ir kai tik isoperavo iskart geriau jauciausi, bet paskui vel strenas pradejo skaudet.

merginutes, atejau pasiguost verysad.gif man kaip Mylliai tas pats doh.gif veluoja maziau tik 3 dienas, bet maudzia jau gerokai doh.gif tai vienoj pusej tai kitoj doh.gif tempia...bet jokiu kitu pozymiu nera krutine nejautri, visu kitu pozymiu ner tik buvo viduriai uzkieteje, deja snd pasidariau NT parode didele riebia spyga doh.gif o snd jau mano skaiciavimais 17 DPO doh.gif verysad.gif manau tikrai turetu bent kiek rodyt doh.gif ir tas maudimas uzkniso...toks jausmas ne kaip pries mmm schmoll.gif nzn net ka begalvot verysad.gif dar taip nebuvo verysad.gif as irgi pagalvojau apie cistas...nors gyvenime ju neturejau bet niekada nesakyk niekada verysad.gif nu blin kas cia daros..o as jau prisisvajojau.... verysad.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 31, 18:40)
pasidariau NT parode didele riebia spyga doh.gif

znk turbut musu NT firma ta pati, o ju partija brokuota lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 03 31, 19:16)
znk turbut musu NT firma ta pati, o ju partija brokuota  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

wacko.gif kaip gerai kad yra kas supranta ax.gif maudzia nors tu ka wacko.gif
mano draugei buvo toks atvejis, kad ji turejo susirgt bet nesusirgo ir jau uzejo siaubingai skaudeti pilva,,,,bet nieko tyrimai nerode o skausmai buvo beproto dideli...padare LP ir pamate kad kraujas ne laukan bega kaip turetu but, o i vidu doh.gif i pilvo ertme doh.gif blink.gif siaubas kai zinai toki nutikima paskui visokios mintys kirba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 31, 19:22)
mano draugei buvo toks atvejis

oj baik, neprisigalvok. Tau taip stipriai skauda? Man tai tik pirmas dienas veluotas maude, dabar lyg aprimo visai.
Atsakyti