Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Kuisis @ 2011 03 31, 15:10)
dėl manęs tai jis gali būti nors ir pats keisčiausias, bile pamačytų mirksiukas.gif

lotuliukas.gif pamačyt tai pamačys- viską ką ras netinkamo, tą išpjaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 31, 15:19)
lotuliukas.gif pamačyt tai pamačys- viską ką ras netinkamo, tą išpjaus  lotuliukas.gif

galėtų tada tuo pačiu pjovimu ir lašiakus nuraityti, oi neprieštaraučiau lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 03 31, 15:10)
kai pagalvoju, kad anksčiau apskritai bijojau ginekologės, paskui bijojau eiti pas vyrą, o dabar tai man balalaiką, dėl manęs tai jis gali būti nors ir pats keisčiausias, bile pamačytų mirksiukas.gif

Pritariu Ice tea, nerealus gyd. , as pas ji irgi LP dariausi. Tikrai daug kam keistokas ir man jis toks truputi , bet nuostabus gyd. Labai rupestingas, nieko nevynioja i vata. As pas ji ejau taip pat per rekomendacijas ir ne tik savo gines. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 03 31, 15:31)
galėtų tada tuo pačiu pjovimu ir lašiakus nuraityti, oi neprieštaraučiau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O as dar nesulaukiu savo mmm. Truputi isbere cia ana diena, papus skauda kaip reikiant, bet pramust nepramusa. Prisiskaiciau, kad gali ir nuo cistos veluot. Tikiuosi, kad tikria ne del to veluoja. Ryt pasidarysiu NT.
Papildyta:
QUOTE(sanlong @ 2011 03 31, 13:49)
Pasekmėj priejau 4 stadiją endo  verysad.gif o simptomų, apart skausmo mmm ir kai jau cista išbujojo skaudėjo pastoviai strėnus (tarp kitko, gydė stuburą, šildymais, elektra ir pan.  lotuliukas.gif ), tai nieko man nebuvo daugiau.

O tau po LP nebeskauda strenu ir pilvo mmm metu? Nes man tai niekas nepasikeite. Neskaudejo kol diferilina leidausi ir kai tik isoperavo iskart geriau jauciausi, bet paskui vel strenas pradejo skaudet.
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 03 31, 15:43)
Ryt pasidarysiu NT.

bigsmile.gif VALIO yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Myylia, daug vėluoja?
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 03 31, 15:52)
Myylia, daug vėluoja?

Siandien savaite. Ne tiek ir mazai..bet nera labai ir daug:)
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 03 31, 15:54)

Manau ryt turėsim II bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif BŪTINAI ateik su fotke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 31, 15:55)
Manau ryt turėsim II bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif BŪTINAI ateik su fotke  wub.gif

Bijau prisigalvot, kai anas buvo neigiamas, tai nesvaigstu visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 03 31, 15:54)

o jei, tai jau čia labai jau daaaaugg..bent jau mano akimis žiūrint. thumbup.gif thumbup.gif tai ką, tada laikau kumščius, kad ryškiai jau ryt II matytum;)
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 03 31, 16:02)
Bijau prisigalvot, kai anas buvo neigiamas, tai nesvaigstu visai smile.gif

irnesakyk.gif anas brokuotas buvo irnesakyk.gif
Atsakyti