Siguliuk, jauciu jausmas su niekuo nepalyginamas...
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 29, 21:21)
o cia geraja prasme ar blogaja?dejau? nepyk jei storzieviskai, tiesiog ziauriai dziaugiuosi del Jusu laimes juk tu unikalus atvejis
zinot snd man veluoja mmm...kadangi as nemegeja NT daryt o ir MB toks pesimistiskas siuo klausimu...
zinot snd man veluoja mmm...kadangi as nemegeja NT daryt o ir MB toks pesimistiskas siuo klausimu...
*ta prasme "pricitavai" vos atrinkau kur tavo žodžiai o dėl manęs tai viską ten ok parašei, na aš laimės kūdikis
**davai tik kad ryte foto būtų įdėta to vaiduoklio-unikume
QUOTE(Myllia @ 2011 03 29, 22:22)
Siguliuk, jauciu jausmas su niekuo nepalyginamas...
žinok dar tikrai negaliu su niekuo sulygint
QUOTE(ingridukas0506 @ 2011 03 29, 22:12)
laba dar karteli,
mane operavo Kaune Mazylyje,gyd. Kazemekaityte, ir aiskiai pasake, kad pratekamumo netikrino, nes kiausintakiai "grazus", nelabai suprantu ka tai reiskia:) dabar esu visiskai pasimetusi, nezinau ar ryztis GN ar dar lukterteti ir prasytis dar vienai LP, nes paskaitinejau kad GN skaumingas ir salyginai netikslus tyrimas, galimos komplikacijos....
mane operavo Kaune Mazylyje,gyd. Kazemekaityte, ir aiskiai pasake, kad pratekamumo netikrino, nes kiausintakiai "grazus", nelabai suprantu ka tai reiskia:) dabar esu visiskai pasimetusi, nezinau ar ryztis GN ar dar lukterteti ir prasytis dar vienai LP, nes paskaitinejau kad GN skaumingas ir salyginai netikslus tyrimas, galimos komplikacijos....
sveikute
siaip tai LP nepatartina daryti greiciau nei po 6 men arba as nusisneku arba ne bet gal mergaites mane pataisys...o gal visgi galima pasidaryti histeroskopija?nesuprantu kodel nepatikrini patekamumo?kam tada isvis pjaustyt? juk cia operacija ne siaip sau
apie GN verciau nesnekesiu nes mano patirtis tikrai neikvepianti greiciau jau atbaidanti, taigi geriau netersiu eterio
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 29, 21:21)
zinot snd man veluoja mmm..
kiek veluoja? as tai nesidziaugiu, nes NT neigiamas:)
gerai ten laurut pavarei su tom citatom:) bet nieko tokio, as ir dar cia nesigaudau gerai kaip ka cituot ar atsakinet , kad neisikraipytu viskas
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 29, 22:29)
**davai tik kad ryte foto būtų įdėta to vaiduoklio-unikume
pabusiu ozka NT bus tik pirmadieni jei nesulauksiu mmm nes man tikriausiai akyse ten matosi tad...ir siaip susinervinau niekaip nufotkint nejo vadinasi telefonas su 5 mg kamera...ss ne telefonas sorriuks as snd kazkodel nesanturi nepykit...MB dirba tai ner kur issibumbet
Papildyta:
QUOTE(Myllia @ 2011 03 29, 22:31)
kiek veluoja? as tai nesidziaugiu, nes NT neigiamas:)
ai dar nedaug tik 1 diena nesitikiu nes praita kart nuo vaistu buvo tiek issiderines ciklas kad nusipirkau NT parejau namo pasidaryt galvojau ziuriu ogi susirgau kol parejau o buvo 32 CD nors mano ciklas 28 CD tad dar teks palaukt
as tai jau dinozauras cia bet taip jau gavosi kad kazkodel viska sumaliau
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 29, 22:33)
ir siaip susinervinau niekaip nufotkint nejo vadinasi telefonas su 5 mg kamera...ss ne telefonas
matai ant NT reik macro funkcijos-joks telefonas to neturi
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 30, 11:35)
Žadėjau tai dar virusuoju:
Grožybė
O as mergaites jusu paklausiau ir uzsiregistravau pas Meskauskiene Na ziuresim, kaip man seksis su ja bendrauti, ziuriu cia ivairios nuomones apie ja
Siguliuk, kaip grazu
Siguliuk, kaip grazu
QUOTE(Valkuva @ 2011 03 30, 11:47)
O as mergaites jusu paklausiau ir uzsiregistravau pas Meskauskiene Na ziuresim, kaip man seksis su ja bendrauti, ziuriu cia ivairios nuomones apie ja
ŠAUNUOLĖ
Bent jau išgirsi DAR vieną nuomonę
Siguli kaip miela griebiu ir as virusiuka !