Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Siguliuk, wub.gif jauciu jausmas su niekuo nepalyginamas... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 29, 21:21)
o cia geraja prasme ar blogaja?dejau? blush2.gif  blush2.gif nepyk jei storzieviskai, tiesiog ziauriai dziaugiuosi del Jusu laimes blush2.gif juk tu unikalus atvejis wub.gif

zinot snd man veluoja mmm...kadangi as nemegeja NT daryt o ir MB toks pesimistiskas siuo klausimu...

*ta prasme "pricitavai" lotuliukas.gif vos atrinkau kur tavo žodžiai biggrin.gif o dėl manęs tai viską ten ok parašei, na aš laimės kūdikis wub.gif
**davai tik kad ryte foto būtų įdėta to vaiduoklio-unikume cool.gif

QUOTE(Myllia @ 2011 03 29, 22:22)
Siguliuk, wub.gif  jauciu jausmas su niekuo nepalyginamas... wub.gif  wub.gif

žinok dar tikrai negaliu su niekuo sulygint wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas0506 @ 2011 03 29, 22:12)
laba dar karteli,

mane operavo Kaune Mazylyje,gyd. Kazemekaityte, ir aiskiai pasake, kad pratekamumo netikrino, nes kiausintakiai "grazus", nelabai suprantu ka tai reiskia:) dabar esu visiskai pasimetusi, nezinau ar ryztis GN ar dar lukterteti ir prasytis dar vienai LP, nes paskaitinejau kad GN skaumingas ir salyginai netikslus tyrimas, galimos komplikacijos....

sveikute 4u.gif
siaip tai LP nepatartina daryti greiciau nei po 6 men mirksiukas.gif arba as nusisneku arba ne bet gal mergaites mane pataisys...o gal visgi galima pasidaryti histeroskopija?nesuprantu kodel nepatikrini patekamumo?kam tada isvis pjaustyt? blink.gif juk cia operacija ne siaip sau blink.gif
apie GN verciau nesnekesiu nes mano patirtis tikrai neikvepianti blink.gif greiciau jau atbaidanti, taigi geriau netersiu eterio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 29, 21:21)
zinot snd man veluoja mmm..

kiek veluoja? as tai nesidziaugiu, nes NT neigiamas:)

gerai ten laurut pavarei su tom citatom:) bet nieko tokio, as ir dar cia nesigaudau gerai kaip ka cituot ar atsakinet , kad neisikraipytu viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 29 kovo 2011 - 21:32
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 29, 22:29)
**davai tik kad ryte foto būtų įdėta to vaiduoklio-unikume  cool.gif
žinok dar tikrai negaliu su niekuo sulygint  wub.gif

pabusiu ozka lotuliukas.gif NT bus tik pirmadieni schmoll.gif tongue.gif jei nesulauksiu mmm lotuliukas.gif nes man tikriausiai akyse ten matosi tad...ir siaip susinervinau niekaip nufotkint nejo doh.gif vadinasi telefonas su 5 mg kamera...ss ne telefonas doh.gif doh.gif sorriuks as snd kazkodel nesanturi blush2.gif nepykit...MB dirba tai ner kur issibumbet blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Myllia @ 2011 03 29, 22:31)
kiek veluoja? as tai nesidziaugiu, nes NT neigiamas:)

ai dar nedaug tik 1 diena ax.gif nesitikiu nes praita kart nuo vaistu buvo tiek issiderines ciklas blink.gif kad nusipirkau NT parejau namo pasidaryt galvojau ziuriu ogi susirgau kol parejau blink.gif o buvo 32 CD nors mano ciklas 28 CD tad dar teks palaukt ax.gif

as tai jau dinozauras cia blush2.gif lotuliukas.gif bet taip jau gavosi kad kazkodel viska sumaliau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 29 kovo 2011 - 21:34
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 29, 22:33)
ir siaip susinervinau niekaip nufotkint nejo doh.gif vadinasi telefonas su 5 mg kamera...ss ne telefonas doh.gif 

matai ant NT reik macro funkcijos-joks telefonas to neturi mirksiukas.gif
Atsakyti
Žadėjau tai dar virusuoju:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 30, 11:35)

Grožybė bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O as mergaites jusu paklausiau ir uzsiregistravau pas Meskauskiene smile.gif Na ziuresim, kaip man seksis su ja bendrauti, ziuriu cia ivairios nuomones apie ja g.gif

Siguliuk, kaip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkuva @ 2011 03 30, 11:47)
O as mergaites jusu paklausiau ir uzsiregistravau pas Meskauskiene smile.gif Na ziuresim, kaip man seksis su ja bendrauti, ziuriu cia ivairios nuomones apie ja  g.gif

bigsmile.gif ŠAUNUOLĖ ploja.gif ploja.gif
Bent jau išgirsi DAR vieną nuomonę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 30, 10:35)

user posted image

Griebiu virusiuka 4u.gif
Atsakyti
Siguli wub.gif kaip miela wub.gif griebiu ir as virusiuka ! 4u.gif
Atsakyti