Taip, tema baigias, o agurkų kaip nėr taip nėr. Ir dar "zakon podlasti", niekšeliai BA šiltnamyje nesušąlo, o tie kur jau paauginau, kad lauke sodinti, paragavo šaltuko. Tai didesnę dalį pasėtų daigelių teko mest lauk. Gerai, kad tiktai nedaug buvau pasėjus ir dar turiu sėklų.
O BA žydi išsijuosę,kaip jau kažkas ir sakė, nors į vazoną sodink dėl žiedų
Reik patarimo, gavau daigu agurku, bet jau dideliu, su ziedais ir agurkiukais. Pasidziaugciau, bet...kur man juos kisti dabar??? Jei susodindiu siltnami, jauciu bis sakes jiems, namie laikyti irgi nesamone, nes didziuliai. Ar yra sansu, kad jie atsilaikys, jei ryt susodinsiu? Ismesti net nepameginus kazka padaryt irgi gaila
QUOTE(KreKre @ 2011 05 06, 22:09)
Reik patarimo, gavau daigu agurku, bet jau dideliu, su ziedais ir agurkiukais. Pasidziaugciau, bet...kur man juos kisti dabar??? Jei susodindiu siltnami, jauciu bis sakes jiems, namie laikyti irgi nesamone, nes didziuliai. Ar yra sansu, kad jie atsilaikys, jei ryt susodinsiu? Ismesti net nepameginus kazka padaryt irgi gaila
Sodink ir apklok agrodanga
QUOTE(KreKre @ 2011 05 06, 21:09)
yra dar ir kitas variantas, gali man atiduoti, as rasiu kur juos padeti
Pasodinsiu kelis siandien, o kitus tetai iduosiu, ji bandys juos lauke, po agro pleve dali sukist, kelis siltnamin. O jei nukeips, na ka padarysi.
QUOTE(Bozena83 @ 2011 05 06, 18:28)
O BA žydi išsijuosę,kaip jau kažkas ir sakė, nors į vazoną sodink dėl žiedų
Issijuose tai jau tikrai, bet kazkodel tik vyriskais ziedais. Man jau jie ir sakojasi, o ziedai kekem ir tik vyriski
Jie ne BA, o BDA (baisus diediskis agurkai).
QUOTE(KreKre @ 2011 05 06, 21:09)
mano agurkai daigais pasodinti šiltnamyje stikliniam jau nuo 04.22, laikosi puikiai, nakčiai apdengiu agro plėvele
vat ir galvoju ką su BA daryt- žiedais džiaugtis ar lauk mest