QUOTE(vilter @ 2011 04 25, 22:19)
Kokius patartumėt sodinti agurkus valgymui ir marinavimui šiltnamyje?
Ar nebandėt sėti Cabaret?Aš jau treti metai juos sėju.Man patinka.
Sveikos, agurkų augintojos
Kaip gi sekasi agurkėlius auginti?
Maniškiai taip gražiai augo. Padėjau juos, kad nekliųtų niekam ir nepamačiau, kada voratiklis užsidėjo. Tai vakar prisiskaičiusi supratau, kad tai voratinklinė erkutė. Numazgojau juos visus po dušu, bet matau, kad dviejų daigelių jau nebeišsaugosiu. gal kitus dar kaip nors. Na, jei nepavyks, teks apsieiti be ankstyvų agurkėlių
Maniškiai taip gražiai augo. Padėjau juos, kad nekliųtų niekam ir nepamačiau, kada voratiklis užsidėjo. Tai vakar prisiskaičiusi supratau, kad tai voratinklinė erkutė. Numazgojau juos visus po dušu, bet matau, kad dviejų daigelių jau nebeišsaugosiu. gal kitus dar kaip nors. Na, jei nepavyks, teks apsieiti be ankstyvų agurkėlių
Sveikos, planavau savaitgalį pomidorus sodinti į šiltnamį, bet kai šalnos iš sekmadienio į pirmadienį pranašaujamos, tai teks atidėti.
QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 29, 22:46)
Sveikos, planavau savaitgalį pomidorus sodinti į šiltnamį, bet kai šalnos iš sekmadienio į pirmadienį pranašaujamos, tai teks atidėti.
Aš lauksiu kitos savaitės
QUOTE(aiwita @ 2011 04 29, 21:40)
Sveikos, agurkų augintojos
Ar taip greitai gali isigaleti erkute Cia siltnamy?Man kazkaip galai nesusiveda,nebent siltnamy suvargsta ir tada ir erkes nugali
Papildyta:
Patiko ,pasiskaitykit,gerai veisles apibudintos...http://www.valstietis.lt/Archyvas/Priedu-archyvas/2008-metai-Balandis/Agurkams-labiausiai-kenkia-temperaturu-kaita
labas,
manasis BA puikiai žydi, bet agurkėlių nemezga.
kaži kodėl
manasis BA puikiai žydi, bet agurkėlių nemezga.
kaži kodėl
QUOTE(jurginėlis @ 2011 04 30, 10:17)
Pas mane lygiai tas pats Jau pradedu nekęsti šių agurkų, nes tiek popinom o rezultato jokio
as auginu ant palanges agurkeli grazuolis zydi intensyviai, uzmezges jau gal kokiu penkis mazus agurkiukus
QUOTE(tatosyte @ 2011 04 30, 14:24)
as auginu ant palanges agurkeli grazuolis zydi intensyviai, uzmezges jau gal kokiu penkis mazus agurkiukus
Aha ir gražuolis ir fainuolis,veislę greit parašai