NA uzduosiu blondiniska klausima, o nuo nugaisusiu agurku zemes mest lauk, ar galiu kitas seklas bandyt tupdyt
Jauciu geriau nerizikuot... o isvis ar dar daigint apsimoka namuose, ar kiek paankstinsiu derliu siltnamini
Jau pradeda vaidentis, kad ant pakuotės klaidos nebuvo ir agurkai tik liepos mėn bus
Buvau radus Beth Alphos grupės agurkų aprašymus ir jie visi buvo nurodyti kaip savidulkiai. Ant Dalemos nieko nerašo. Jei nesavidulkiai, tai vyriški žiedai apibizgimui reikalingi, o jei savidulkiai, tai tie vyriški tik gadina visą reikalą.
Buvau radus Beth Alphos grupės agurkų aprašymus ir jie visi buvo nurodyti kaip savidulkiai. Ant Dalemos nieko nerašo. Jei nesavidulkiai, tai vyriški žiedai apibizgimui reikalingi, o jei savidulkiai, tai tie vyriški tik gadina visą reikalą.
vadinasi, dali vistiek galima isskainioti, o kelis del kvapo palikti. O gal ir visus paliksiu, vis grazu, kai tiek ziedu.. tai kol pienes nezydi, geltonu ziedu dushia pasiilgusi
QUOTE(saintlina @ 2011 04 21, 18:31)
Baisus Agurkai Arba Beth Alpha.
o kaip su tuo žvėrimi kovoti? Čia gi liga? Ar aš visiška neišmanėlė šiuo atveju?
QUOTE(JusRuMa @ 2011 04 21, 17:46)
apie kokią ligą rašot? Nuotraukų tai neužkrauna
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 21, 16:39)
Jau pradeda vaidentis, kad ant pakuotės klaidos nebuvo ir agurkai tik liepos mėn bus
Gaudvile, ar as ko nesuprantu Tavo BA nemezga vaisiu? Ar apie ka tucia?
Tai tu man gal ne BA davei-4 agurkiukai graziai auga pas mane
QUOTE(madmuazele @ 2011 04 21, 18:15)
Gaudvile, ar as ko nesuprantu Tavo BA nemezga vaisiu? Ar apie ka tucia?
ai, na kad pas tave užsimezgė agurkiukai, tai džiaugiuos. Bo antraip sąžinę graužtų. Maniškiai ėjo po padidinamu stiklu ir nei vieno agurkiuko nebuvo. Išroviau suvisam. Laukiu Asker'ių ir Morengue ( kur po 40d. po sudygimo turi vaisiai kekėmis užversti ).
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 21, 17:21)
ai, na kad pas tave užsimezgė agurkiukai, tai džiaugiuos. Bo antraip sąžinę graužtų. Maniškiai ėjo po padidinamu stiklu ir nei vieno agurkiuko nebuvo. Išroviau suvisam. Laukiu Asker'ių ir Morengue ( kur po 40d. po sudygimo turi vaisiai kekėmis užversti ).
Nu zinai, geriausia man atidavei Graziausiai mezga agurkiukus jis... Ot nekantrioji-butum tikrai jau valgiusi-pas tave viskas pagreitintai vyksta
O Asker pas mane tik antra lapuka leidzia, bet kaip idomiai-jau su stiebeliu is karto
Šiandien dar sėjau agurkus Muravei - auginate tokius?
QUOTE(jediara @ 2011 04 22, 22:48)
Šiandien dar sėjau agurkus Muravei - auginate tokius?
Na tokių neauginau. Bet susigundžiau atsėti Mandy, (iš 4 sėklų neišdygo nei viena) O gal neverta- gal jie visai niekuo neypatingi... Jau ir taip kitokių turiu pasiauginusi 23 vnt. Šiandien aš tuos 23 "pakankinau" truputėlį- iš mažų indelių perkėliau į 0,5 l talpos bokaliukus. Tikiuos labai neįsižeis
Sveikos, pasisėjusi turiu Afrikietiškų agurkų, laukiu kol išdygs
Ar kas esat turėję, kaip jie ar skanūs
Ar kas esat turėję, kaip jie ar skanūs