Nors Jūsų daigeliai ir labai gražūs , bet aš dar nesėsiu
Mano BA irgi jau du iš dviejų išdygo. Tik pati kraupinuosi, kur aš juos dėsiu, kaip pradės per užuolaidas raizgytis TIkrai baisūs agurkai
QUOTE(giedrulka @ 2011 03 16, 23:01)
Mano BA irgi jau du iš dviejų išdygo. Tik pati kraupinuosi, kur aš juos dėsiu, kaip pradės per užuolaidas raizgytis TIkrai baisūs agurkai
O aš bijojau, kad ne visi sudygs, tai pasėjau 7 Išdygo 6. Žiūrint į juos šalia petunijų augančius tokie milžiniški atrodė, bet pasirodo visai mano mažyčiai palyginus su Gaudvilės agurkėnais
QUOTE(saintlina @ 2011 03 16, 21:14)
Nugis į personalius apartamentus iš bendrabučio perkėliau
ar patiko jiems nauji namučiai?
QUOTE(giedrulka @ 2011 03 16, 23:01)
Tik pati kraupinuosi, kur aš juos dėsiu, kaip pradės per užuolaidas raizgytis TIkrai baisūs agurkai
Tai galėsi net į šiltnamį nepersodint, pasiraškysi agurkiukų prie vietos
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 17, 12:21)
ar patiko jiems nauji namučiai?
sprendžiant iš jų elgesio, anie net nepastebėjo, kad buvo persodinti - auga kaip niekur nieko. O sako, kad agurkai persodinomo bijo Šitiems BA nieks nebaisu.
Na kvaila klausima uzduosiu, kaip zinot kurie agurkai savidulkiai, ar ant pakelio turi but parasyta? Perziurejau savo turimus, nu neparasyta, tai gal neturiu
noreciau ju i siltnami
noreciau ju i siltnami
QUOTE(saintlina @ 2011 03 17, 13:38)
sprendžiant iš jų elgesio, anie net nepastebėjo, kad buvo persodinti - auga kaip niekur nieko. O sako, kad agurkai persodinomo bijo Šitiems BA nieks nebaisu.
taigi jie dar ir bebaimiai gaunasi (BBA agurkai )
kuo toliau, tuo labiau mane stebina ši veislė
QUOTE(saintlina @ 2011 03 16, 20:14)
aha, šiltnamy. Jau ir agurkus skinu Aišku, kad ne.
Hmm Vat sugalvojau planą gudrų ir greičiausiai jau kitą savaitę kelsiu į šiltnamį.
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 17, 16:02)
Hmm Vat sugalvojau planą gudrų ir greičiausiai jau kitą savaitę kelsiu į šiltnamį.
Norite sušaldyti vargšelius?
QUOTE(jediara @ 2011 03 17, 15:04)
matyt šitie ir šalčio nebijo
QUOTE(ievakata @ 2011 03 17, 13:56)
Na kvaila klausima uzduosiu, kaip zinot kurie agurkai savidulkiai, ar ant pakelio turi but parasyta? Perziurejau savo turimus, nu neparasyta, tai gal neturiu
noreciau ju i siltnami
noreciau ju i siltnami
tai gal yra kita kalba užrašyta, pvz., partenokarpinis? Reiškia tą patį - savidulkis.
QUOTE(jediara @ 2011 03 17, 14:04)
o ten visai nešalta
Papildyta:
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 17, 14:06)
matyt šitie ir šalčio nebijo
taip, taigi rašiau, kad pakelia žemas temperatūras.