Sveikos, agurkų augintojos Paskykit man žioplai, jei aš dabar pasisodinčiau agurkų namuose, o atšilus perkelčiau į šiltnamį arba po agro plėvele? Ar pavyktų pasiankstint derllių? Tą patį galvoju padaryt ir su cukinijom Ar kas gausis?
Butent taip aš ir darau - paseju namuose, paskui daigelius į lauką ir į šiltnamį.
Prieš pora dienų (šiemet truputį nusivėlinau) pasėjau agurkus, cukinijas, moliūgus ir arbūzus. Keletą agurkėlių daigų sodinsiu į šiltnamį, o kitus į lysves po agroplevele.
Na manasis "baisuoklis" uzmezge vis tik agurka. Tik naudos is to maza - ant palanges vis tiek neuzaugs, o i siltnami nekelsiu, nes ligu uzsinesti bijau.
Maloniai nustebau radusi rastiska patvirtinima mano eksperimentui,kad per jaunati agurku seti negalima Atseit,agurkai isimtis is visu darzoviu .....Cia deltu dvejopu ziedu,man atrodo,nes manieji visada agurkuoti Patikrinau ,sesis turiu,nemeluoju Tik istyse,visas delnas iki skilcialapio
Na manasis "baisuoklis" uzmezge vis tik agurka. Tik naudos is to maza - ant palanges vis tiek neuzaugs, o i siltnami nekelsiu, nes ligu uzsinesti bijau.
Mano agurkų keli lapų galai irgi riečiasi į vidų ir matosi tokios šviesesnės dėmes Ar dar galiu kaip nors išgelbėti aš juos? Ant daigo, kol kas tik po 1 lapą tokį, tai jei nugnybsiu ar pagerės jiems?Tokie gražūs daigeliai buvo, o ir jau žiedus ima krauti atrodo, tai bus gaila, jei teks išmest Ir taip tik 5 pasisodinau šiltnamiui...