Aš sėjau Malčik-Palčik - ankstyvi, tinka konservavimui (ir auga, ne taip, kaip BA )
QUOTE(IngridaB @ 2011 04 14, 09:20)
Keikiate ane mane?
aišku, kad ne Tu tik parašei, kad valgei tokius taip anksti. Neliepei mums pult ir sodint. Pačios išsižiojusios, apsiseilėjusios puolėm sėklų ieškot Bandos jausmas, tskant..
Sveikutės Mano agurkėliai dar neturi tikrųjų lapelių, bet kotas virš žemės 9 cm. Manau, kad nenormalu. Žadu išpikuoti. Klausimėlis toms, kuiros jau tai darėte. Ar juos sukišti į žemę taip pat iki "ausų", kaip pomidorus?
QUOTE(saulyte525 @ 2011 04 14, 10:12)
gal kur Vilniuj galim nusipirkti Marengue F1 ?
aš tai būsiu gudri, lauksiu, kol Gaudvilė įspūdžiais pasidalins - nuo žiedo iki bliūdo. Tada kitais metais gal ir pasisodinsiu kelis.
Šiais jau tikrai nebesodinsiu šiltnamiui nei vieno. Gana. Kiek bus iš BA, tiek. Kiti bus lauke.
QUOTE(saintlina @ 2011 04 14, 12:46)
aišku, kad ne Tu tik parašei, kad valgei tokius taip anksti. Neliepei mums pult ir sodint. Pačios išsižiojusios, apsiseilėjusios puolėm sėklų ieškot Bandos jausmas, tskant..
Reikia galvoti savo galva
Alio Negi niekas agurkų nepikiavo? Ar ikišt i žemes juos iki ausų, jei 9 cm kotas virš žemių kyšo?
QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 14, 16:26)
Alio Negi niekas agurkų nepikiavo? Ar ikišt i žemes juos iki ausų, jei 9 cm kotas virš žemių kyšo?
As pries pikuojant irgi klausiau, tai merginos sake, kad ikisus gilaiu yra rizika supudyt daigelius, as truputi giilau kisau, silpsta jie pas mane, gelsta, dziusta, Asker dar laikosi ir geriau atrodo , o Motivi, tai prastai, jauciu kartosiu ir as.
bet tikrai neaisku kodel dziusta, gal per dregna, gal saule perkepina ant lango, o gal substratas netinkamas.
Manau bandykit , vienus gilaiu sodinkit, kitus ne taip giliai, gal kazka issaugosit.
QUOTE(saulyte525 @ 2011 04 14, 11:50)
o aš kažkaip užmečiau akį į tą kalendorių, kada čia ravėt vasarą bus tinkamos dienos nu ką aš žinau, bet jei ravėt tik vieną dieną ir tik kartą per mėnesį (birželį - 19 d., liepą - 27 d. rugpjūčio - 14,16 d.), tai Ar aš čia tame kalendoriuje ko neįžiūriu?
QUOTE(*TAU* @ 2011 04 14, 16:44)
o aš kažkaip užmečiau akį į tą kalendorių, kada čia ravėt vasarą bus tinkamos dienos nu ką aš žinau, bet jei ravėt tik vieną dieną ir tik kartą per mėnesį (birželį - 19 d., liepą - 27 d. rugpjūčio - 14,16 d.), tai Ar aš čia tame kalendoriuje ko neįžiūriu?
Ten lyg parasyta,kad tai efektyviausios dienos,bet nevieninteles. Tuo paciu,sodininko kalendoriuj skaiciau,kad geriausia diena agurkam geguzes 7 atrodo,pazadu pradzioje menesio priminti ir patikslinti....
O aš nusipirkau Mirabelle,Atomic ir Atlantis.Parekomendavo krautuvėles savininkas,na ir pati buvau susirašius į dominančių sąrašiuką.Pernai turėjau Wiskonsin ir dar kažkokius,bet užmiršau veislę,būtent tie kažkokie gerai dėrėjo ir t.t.Šiemet jau žadu net nusibraižyt daržiuko planiuką ir pasižymėt kur kas pasėta bus,o taip vėl pasikartos pernykštė situacija.