QUOTE(saintlina @ 2011 04 13, 19:04)
kadaaa??? Čia jie tiek laiko pas mane šiltnamy vietą užims?? Tokiu laiku iš lauko viedrais tempsiu mažutėlius traškutėlius gražutėlius, į šituos pusmetrinius nei žiūrėt nežiūrės niekas.
a Jūs čia apie Beth Alpha? Pirmą kartą juos pati auginsiu. Su visais klausimais pas IngridąB kreiptis Pirmas ir paskutinis kartas su šitais bus.
QUOTE(Ex @ 2011 04 13, 18:13)
aaaaa.. maniau pomidorus labiau norėtum gegužyje lapnot... Nugi nusibos agurkas, išrausi lauk, į tą vietą arbūzą pasodinsi..
ugu, taip ir padarysiu Arba pomidoro pažastėlę paauginsiu ir įsodinsiu.. arba čilį iš lauko parsinešiu..
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 13, 18:15)
a Jūs čia apie Beth Alpha? Pirmą kartą juos pati auginsiu.
a kodėl paskutinį? Gal tuoj kaip užvers agurkais, tai tik Gaudvilės ausys kyšos
Beje, turiu iš Sėklelės olandišką hibridą.
Rašau aprašymą: Marengue F1. itin ankstyvas, labai atsparus stresams ( atvėsus orams) Vaisiai pradedami rinkti po 37-38 d. Derlingumo lyderis, turi labai gerą prekinę išvaizdą, tinka rauginimui ir konservavimui.
Štai iš šitų tikiuosi žymiai daugiau
Griežtas ne BA uždėtas, Jei jau nuo pat pradžių formuoja vyriškus žiedus, eina jis, vadinasi, šieko pjauti, va
Rašau aprašymą: Marengue F1. itin ankstyvas, labai atsparus stresams ( atvėsus orams) Vaisiai pradedami rinkti po 37-38 d. Derlingumo lyderis, turi labai gerą prekinę išvaizdą, tinka rauginimui ir konservavimui.
Griežtas ne BA uždėtas, Jei jau nuo pat pradžių formuoja vyriškus žiedus, eina jis, vadinasi, šieko pjauti, va
o gal čia pas tave nuo per geros priežiūros išlepo BA ir tikru macho pasijautė?
Na, laikykis, 'Sėklele', morengai bus išgraibstyti ilgai nelaukus
Na, laikykis, 'Sėklele', morengai bus išgraibstyti ilgai nelaukus
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 13, 20:25)
Beje, turiu iš Sėklelės olandišką hibridą.
Oho Čia jau neblogai, net konservavimui tinka
QUOTE(saintlina @ 2011 04 13, 18:35)
nu jo, iš 6 augalų bent kelis agurkus tikrai nuskinsiu
O tai pamokysit mane kas nors, kaip anuos genėt reik, ar ne? Gyrėtės gyrėtės, kad mokat, o pamokų kaip nėr, taip nėr.. Baigiu akis pražiūrėt Tuoj tie šeši agurkai visą šiltnamį apkėtos
O tai pamokysit mane kas nors, kaip anuos genėt reik, ar ne? Gyrėtės gyrėtės, kad mokat, o pamokų kaip nėr, taip nėr.. Baigiu akis pražiūrėt Tuoj tie šeši agurkai visą šiltnamį apkėtos
Na,jau parasytas mano receptas buvo. Stieba tikrai tik viena laikyk,o ta vadinama antra ir trecia ir visus kitus trumpink.Nu noreciau aplankyti siltnami su agurkais Apie velykas,patikrinti buitines salygas Mano askerai pora savaiciu dar ant lango bus...Ir tas stiklinis siltnamis i nevilty varo...Neveltui zmones dar plevele deda ant virsaus
Papildyta:
Gaudvile tai tie agurkai,ko gero,motininius ziedus formuos ant atzalu. Daznai
buna gana griezta sistema pasikartojanti,kelintas``sanarys`` su agurkiukais. Jei tolimesni,tenka atzalas nugnybti virs agurkiuku uzmegstu...Ir jie tikrai isliks ir uzaugs,jei toliau nereikes maitinti virkstes....
Labas rytas . Atsiprašau ,kad kišuosi , bet norėjau pasidalinti savo patirtimi su BA . Prieš du metus buvau nusipirkus ir sėjau , bet rezultatas buvo labai nekoks , kaip ir Jums daug žydi , o agurkų gal tik liepą kelių sulaukiau .Na pagalvojau visko būna , gal aš ką ne taip padariau ar sėklos kokios negeros , taigi pernai vėl nusipirkau naują pakelį ir pasėjau ... Rezultatas tos pats . O kadangi du BA man kurklys nuėdė teko turgui nupirkti kažką į jų vietą . Taigi nupirkau radničiok atrodo , triskart mažesnius už BA .Atspėkit kurie pirma užaugo ? Šias metais BA mano šiltnamyje nebus . (p.s. aš ,kaip ir Jūs susigundžiau labai gražiu aprašymu )
nu va, še tau, boba.. O taip laukėm ir tikėjomės.. Pirmąkart sugalvojau šiltnamy kelis agurkus nusiskint, o pasirodo, teks laukt iki vasaros vidurio
Nu, tegul auga dabar jau. Jei matysiu, kad iki gegužės pabaigos nėr agurkiukų, išmesiu ir pasodinsiu DAR pomidorų.
Nu, tegul auga dabar jau. Jei matysiu, kad iki gegužės pabaigos nėr agurkiukų, išmesiu ir pasodinsiu DAR pomidorų.
Nu gal pas jus užaugs , gal čia tik man taip . Tik aš tai daugiau su jais nedraugausiu .
QUOTE(graazke @ 2011 04 14, 08:10)
Nu gal pas jus užaugs , gal čia tik man taip . Tik aš tai daugiau su jais nedraugausiu .
na, kur Jūs anksčiau buvot .
Pomidorų temoj , veisles studijavau ir Jūsų patirtį kibirais sėmiausi