O siaubas kokie dideli ir grazus kaip tik tokius uzauginti. Praeitais metais pirmi metai kai auginau, tai vis pasimirdavo kai persodindavau, tai turejau nedaug agurku kuriuos pasodinau tiesiai i zeme. Kokios jus saunuoles
agurkai jautrus persodinimui...as kai persodinu tai stengiuos isimt agurka su visa zeme is indelio,kad saknys nepajustu jog jos plikos ir dailiai istatau i duobele,ipilu vandens ir apgaubiu siltnamio zeme...dar stengiuos sodint vakare,kai saule tiek nebesviecia,negauna jie pavyst ir buna liuks jei kuris ir negyvena tai buna kokios kitos priezastys
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 15, 12:13)
Ne nu jus miargos duodat, tokie daigai čia kokia veislė? aš tai dar laukiu....negaliu patiket, kad kova reikia agurkus set per pilnati kelias seklas ikisiu pabandymui, nu gal kas gausis
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 16, 17:49)
Ne nu jus miargos duodat, tokie daigai čia kokia veislė? aš tai dar laukiu....negaliu patiket, kad kova reikia agurkus set per pilnati kelias seklas ikisiu pabandymui, nu gal kas gausis
taigi čia Baisūs Agurkai ( Beth Alpha, ilgavaisiai, salotiniai). Tik, kodėl jie 'tokie daigai ' ? Negerai kas nors? Sėjom tai vasarį ir tai pasivėlinom, manrods.
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 16, 18:53)
taigi čia Baisūs Agurkai ( Beth Alpha, ilgavaisiai, salotiniai). Tik, kodėl jie 'tokie daigai ' ? Negerai kas nors? Sėjom tai vasarį ir tai pasivėlinom, manrods.
Linksma su jumis
Mano dar sėkmingai sėklų pakelyje gyvuoja Bijau medžius užauginti, nes pas mane labai sparčiai auga
Nezinau, sitie BA kazkokie letapedziai
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 16, 18:02)
Nezinau, sitie BA kazkokie letapedziai
palauk, kai įsigazuos, tai visos mes čia nespėsim kramtyt
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 16, 18:53)
geras pavadinimas ir as turiu pokiuka tu bisiuju nusipirkus, bet jau susivelinau tai juodai
QUOTE(diasaja @ 2011 03 16, 18:57)
Bijau medžius užauginti, nes pas mane labai sparčiai auga
tai va ir as tokia baime turiu
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 16, 19:04)
tai va ir as tokia baime turiu
cha, man baimė seniai nugalėta
Trys jau išsodinti, dar trys dygsta. Daigumas - šimtu procentų
QUOTE(saintlina @ 2011 03 16, 20:07)
cha, man baimė seniai nugalėta
kur išsodinti? Šiltnamy?
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 16, 20:09)
kur išsodinti? Šiltnamy?
aha, šiltnamy. Jau ir agurkus skinu Aišku, kad ne.
Nugis į personalius apartamentus iš bendrabučio perkėliau
mano BA du isdygo o kiti du dar kazko mislija,snd ejau krapstyt,mazu pamirso dygt tai seklos tokios issiputusios tai manau greit iskis galva
o tie kur anksciau isdyge tai ir stop,gal salta jiems pas manes ne nezinau diena tai ant pietinio lango kaitinas,nakti ten pat tik kambarys nekurenamas tai neaisku ar silumos uztenk
o tie kur anksciau isdyge tai ir stop,gal salta jiems pas manes ne nezinau diena tai ant pietinio lango kaitinas,nakti ten pat tik kambarys nekurenamas tai neaisku ar silumos uztenk