aš tada matyt per anksti tų agurkų sėklų ieškojau nes aš būtent žalioj stotelėj ir klausiau, sakė, neturi Reiks dabar kada paieškot, gal rasiu dėkui, mergaitės, už info
QUOTE(saulyte525 @ 2011 03 29, 20:49)
e-senukai mišinys 10 l
Jei ką domina "Verdeteros" biohumusas Vilniuje , tai aš "Verdeteros" biohumusą šiandien pirkau Laisvės prospekte kur yra prie Širdies centro sodininkų parduotuvė, 2 l kainavo 4,62 Lt, jį reikia pamaišyti su dirvožemiu 1: (3-4 dirvožemio dalys).
Jei ką domina "Verdeteros" biohumusas Vilniuje , tai aš "Verdeteros" biohumusą šiandien pirkau Laisvės prospekte kur yra prie Širdies centro sodininkų parduotuvė, 2 l kainavo 4,62 Lt, jį reikia pamaišyti su dirvožemiu 1: (3-4 dirvožemio dalys).
Ar jūs kalbate apie tą, kur pomidorams ir agurkams?
http://www.verdetera...produkcija.html
QUOTE(saulyte525 @ 2011 03 30, 11:50)
gal kas nors matėt kur dabar Vilniuje vermikulito pirkti po kelis litrus, o ne po 100 L kiekiais
O kas cia per buoziu ismislas? Nuo kada agurkai be to daikto neauga? Ar as kur uz spintos per ilgai buvau uzkritusi
QUOTE(amarrile @ 2011 03 30, 22:05)
O kas cia per buoziu ismislas? Nuo kada agurkai be to daikto neauga? Ar as kur uz spintos per ilgai buvau uzkritusi
Auga ir be jo, tik apsaugo augaliuko nuo puvinio ir nepelyja žemė
QUOTE(jediara @ 2011 03 30, 22:21)
Auga ir be jo, tik apsaugo augaliuko nuo puvinio ir nepelyja žemė
O kur šio daikto Vermikulito yra Šiauliuose? Turguje Sėklų parduotuvėje pardavėja tik akis išpūtė- matyt apie tokį nieko negirdėjo?
Agurkų mylėtojos Kada dar balandį žadate sėti agurkėlius?
QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 30, 22:29)
O kur šio daikto Vermikulito yra Šiauliuose? Turguje Sėklų parduotuvėje pardavėja tik akis išpūtė- matyt apie tokį nieko negirdėjo?
Merginos rašė, kad Žaliojoje stotelėje būna , o kitos siuntėsi vermikulitas
QUOTE(jediara @ 2011 03 30, 22:36)
Ačiū, bandysiu ieškot.
QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 30, 19:55)
saulyte33, nesupratau klausimo: ar biohumusas domina, ar mišinys pomidorams ir agurkams. Beje, skaičiau mišinio pomidorams/paprikoms ir mišinio agurkams sudėtį, pH ir neradau skirtumų ar aš ko neįžiūriu.
ir dar Vermikulito panaudojimas , patinka man , kad pluta su juo kaip rašo neturi susidaryti , jau susitariau, šiandien pasiimsiu vermikulito kelis litrus pašilaičiuose
Skambinau šiandien į Žalia stotelę, parduotuvė, UAB agrofirma "Sėklos"
Molėtų pl. 47F, LT-08409 Vilnius dėl vermikulito, tai sakė jo nėra, tik agroperlitą siūlė. Turi jie agurkų sėklas "Dirigent".
QUOTE(amarrile @ 2011 03 30, 21:05)
O kas cia per buoziu ismislas?
Tobulėja daržininkystė, bais išprusę tampam ir mes
Išlįsk iš po tos savo spintos, matysi - jau ir mobiliakai yra, ir kompai, sėdim forumuose, feisbukuose.. Tavo bobutė buožių laikais apie tai ar bent nutuokė?
QUOTE(Ex @ 2011 03 31, 11:40)
Tobulėja daržininkystė, bais išprusę tampam ir mes
Išlįsk iš po tos savo spintos, matysi - jau ir mobiliakai yra, ir kompai, sėdim forumuose, feisbukuose.. Tavo bobutė buožių laikais apie tai ar bent nutuokė?
Gerai jei ka,genet agurkus ismokinsiu.
QUOTE(amarrile @ 2011 03 31, 12:11)
jei ka,genet agurkus ismokinsiu.
mes jumis taip pat
QUOTE(amarrile @ 2011 03 31, 12:11)
Gerai jei ka,genet agurkus ismokinsiu.
O čia labai naudingas ir fainas pasiūlymas Jei įmanoma, prašom su vaizdinėm priemonėm, nors labai tiks ir kokybiškas pasakojimas
Tarp agurkų augintojų yra ir visai naujokėlių, joms tikrai bus naudinga, o paklausyt patarimų niekam neprošal