Mano daigeliai labai istyso iki kokiu 7 cm, kazi ar kaip pomidorus ir paprikas galima giliau ikist pikuojant, gal man juos persodint i didesne talpa, ir palikt iki siltnamio
vakar BA skrido nuo palangės žemėn, bet laimingai, tik vienas lapelis kiek lūžo, bet niekis, nes jau galvojau bus galas, po mano eksperimentu
mergiotės, kada sėsit agurkus auginti nešildomam šiltnamyje
QUOTE(@asta @ 2011 03 26, 17:12)
cukinija turėtų būt
QUOTE(ievakata @ 2011 03 26, 18:35)
Mano daigeliai labai istyso iki kokiu 7 cm, kazi ar kaip pomidorus ir paprikas galima giliau ikist pikuojant, gal man juos persodint i didesne talpa, ir palikt iki siltnamio
kišdama agurkų daigus giliau rizikuojat supūdyt daigą
QUOTE(jurginėlis @ 2011 03 26, 19:26)
kitą savaitgalį
Papildyta:
QUOTE(mamkaa @ 2011 03 26, 04:16)
Nes ten kur vaikui smeli kasam ir vezam i soda visda, sutinkam toliu pat, bekasanciu smeli
nekasu, vyrą nusiunčiu rudenį, kai svogūnines gėles kaišioju Šiaip tai nereiktų, nes ir kieme gražaus smėliuko klodai, bet gi viskas užsėta ir užsodinta.
QUOTE(saulyte525 @ 2011 03 26, 12:25)
sveikutės, patarė man giminaitis sodinti į šiltnamį "COncern" ,
o ne supirktas "Rodničok" agurku sėklas, sakė "Rodničok" ir lauke gerai sudygs.
Gal kas matėt kur yra pirkti tų "COncern" sėklų?
o ne supirktas "Rodničok" agurku sėklas, sakė "Rodničok" ir lauke gerai sudygs.
Gal kas matėt kur yra pirkti tų "COncern" sėklų?
Gal vistik Concerto?
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 26, 21:08)
Tai gal jos ir bus...sukišau į didelius vazonus,tuoj keliaus į šiltą,saulėtą verandą Kitas bandysiu sėt lauke,bet jei daigumas tik 50% tai didelio derliaus neturėsiu
Kažin cukinijoms irgi tinka ta pati taisyklė-nekišti per giliai daigo Vieną "pagrūdau" patįsęs čiut buvo
QUOTE(@asta @ 2011 03 26, 21:16)
Tai gal jos ir bus...sukišau į didelius vazonus,tuoj keliaus į šiltą,saulėtą verandą Kitas bandysiu sėt lauke,bet jei daigumas tik 50% tai didelio derliaus neturėsiu
Kažin cukinijoms irgi tinka ta pati taisyklė-nekišti per giliai daigo Vieną "pagrūdau" patįsęs čiut buvo
nelabai supratau, kodėl tik toks daigumas?
Be to, gi cukinijos veda vaisius iki pat šalnų. Kai jau užsiveda, nieks nebesustabdys
Kas dėl pagrudimo, tai nėra baisu, svarbu kotelis nebūtų užmirkomas laistant. Reiktų vazonėlio kraštus gerai paspaust ir pilti vandenį tik į tą griovelį
Jediara, iš trijų sėklų dvi jau sudygo
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 26, 21:36)
Todėl ,kad iš 6 pasėtų sėklų išdygo 3
Šiaip ant pokelio rašo,kad yra 10 sėklų.. o aš radau- 16 matyt magaryčių pridėjo:D
Kažkodėl nemanau,kad šios ilgai derės,ypač jei vazone auginamos... Bet pamačius sugalvojau paeksperimentuoti...gal vazone augančios greičiau duos derlių,bet lauke,laisvai lysvėje augančios gal ilgiau derės...Pažiūrėsim rezultatą rudenį
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 26, 21:08)
Gal vistik Concerto?
tikrai , reikės skambint ir paprašyt, kad nuo pakelio paskaitytų tiksliai pavadinimą.
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 26, 23:36)
Neįtikėtina - kartu sėjome, o pas mane "ramybė" Tikriausiai žinote daug paslapčių
Is manuju 6,setu antradieni,5 jau stovi
QUOTE(@asta @ 2011 03 26, 16:12)
Atsiprasau, kad agurku temoje apie cukinijas as cia, bet kur pirkote jas? Siandien visa miesta ismaisiau i rniekur ju negavau.
QUOTE(mamkaa @ 2011 03 27, 14:11)
Atsiprasau, kad agurku temoje apie cukinijas as cia, bet kur pirkote jas? Siandien visa miesta ismaisiau i rniekur ju negavau.
Siunčiausi internetu iš e-sėklos. Jei kaunietė galiu duoti kelias sėklytes,man tiek daug tikrai nereikės,tik jų daigumas kaip rašiau nėra 100%.