Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 25, 12:48)
Et, sunku bus išsiskirt, bet, ką jau čia bepadarysi. Gerai, bus wink.gif

eeee, tai ne... nereikalausiu schmoll.gif Neskirsiu jūsų wub.gif Užaugs mano, derės ne balandį, o palauksiu ir gegužio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 25, 12:52)
eeee, tai ne... nereikalausiu schmoll.gif  Neskirsiu jūsų wub.gif  Užaugs mano, derės ne balandį, o palauksiu ir gegužio mirksiukas.gif

juokauju gi, jei gaila būtų, gi nebūčiau pažadėjus wink.gif
Be to, man trijų daigų per daug, planavau į šiltnamį tik du sodint, o vieną sėklą papildomai sėjau 'dėl visa ko' biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 25 kovo 2011 - 13:00
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 25, 12:52)
eeee, tai ne... nereikalausiu schmoll.gif  Neskirsiu jūsų wub.gif  Užaugs mano, derės ne balandį, o palauksiu ir gegužio mirksiukas.gif

Siuliau Jediarai, tad siulau ir tau. Jei noresi, galiu rytoj ryte pora atvezti i Vilniu 4u.gif Turiu 8, tad nesunku ir pasidalinti blush2.gif
Atsakyti
Jei maniškiai bus daigūs,tai ir aš galėsiu pasidalinti... kolkas sėklytės gražiai "pučiasi" ,bet dar anksti ką prognozuoti unsure.gif

Gaudvile,o tu kaunietė? Kažkaip pagalvojau ,kad kitose apylinkėse gyveni blush2.gif Iš kurioje pusėje esi? Gal kaimynės biggrin.gif aš už Kauno,Klaipėdos link ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 25 kovo 2011 - 13:13
Aš tai sekmadienį pasėjau 4 sėklytes BA, tai vakar visos sudygo, o vienos sėklos ūgliukas net 6 cm išlindo su tokiu storu koteliu blink.gif nu tikrai Baisūs agurkai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 03 25, 13:04)
Gaudvile,o tu kaunietė? Kažkaip pagalvojau ,kad kitose apylinkėse gyveni  blush2.gif  Iš kurioje pusėje esi? Gal kaimynės  biggrin.gif  aš už Kauno,Klaipėdos link  ax.gif

Darbo dienom Kaune gyvenam, o vasarą ir savaitgaliais už Kauno būnu ( netoli Lapių). Panaši kryptis wink.gif
Kadangi tuo pačiu keliuku dažnai važinėju, tai žinau, kur smėlio pasikast galima. Jei kada kaktusėliams prireiks, tai tik parašyk ir nurodysiu kur wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 25, 13:09)
Darbo dienom Kaune gyvenam, o vasarą ir savaitgaliais už Kauno būnu ( netoli Lapių). Panaši kryptis wink.gif
Kadangi tuo pačiu keliuku dažnai važinėju, tai žinau, kur smėlio pasikast galima. Jei kada kaktusėliams prireiks, tai tik parašyk ir nurodysiu kur wink.gif

Beveik savaitgaliniai sodininkai vadinas biggrin.gif Ačiū už pasiūlymą,būtinai ateity pasinaudosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 25, 13:09)

Kurrrrrrrrr? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Statistinis vienetas @ 2011 03 25, 13:26)
Kurrrrrrrrr?  bigsmile.gif

kas kur? Smėlis? bigsmile.gif ( su nepadoriais klausimais į až rašyt reikia biggrin.gif )
Atsakyti
aha, viešai nerašyk. Tai kitą savaitę važiuodama darban paklysi, apylinkių nebeatpažindama. Visas smėliukas bus nuknistas, karjerai iškasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 25, 15:53)
aha, viešai nerašyk. Tai kitą savaitę važiuodama darban paklysi, apylinkių nebeatpažindama. Visas smėliukas bus nuknistas, karjerai iškasti  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Alio, smeletosios ax.gif ax.gif ar karta esat auginusi afrikietiskus agurkus? susigundziau sita neregeta zabava. mazu jau laikas juos set? gal zinot kiek laiko jie dygsta?
Atsakyti