SENA TEMA
Pasiskundžiau, kad ryt jau agurkus laidosiu ir tema užsidarė net išsigandus buvau iš pradžių
Ačiū už naują temą
QUOTE(Asese @ 2011 03 14, 22:03)
Pasiskundžiau, kad ryt jau agurkus laidosiu ir tema užsidarė net išsigandus buvau iš pradžių
Nepyk, bet taip prisijuokiau is Tavo paskutiniu postu... kazkaip labai juokingai viskas skambejo. Aisku, Tau tikrai nejuokinga, kad agurku nebera. As sejau 5 daigiukus kazkokiu ankstyvu agurku, o pasirode tik 1. Tai siandien dar 5 BA pasejau, sakiau is situ dar nors vienas gal islys ir uzteks.
aciu uz naujus namus mano is keturiu pakolkas tik du islinde
pas mane iš šešių - trys. Ale riebūs tokie Va, ką reiškia riebi žemė Veltui Saulytė pergyvena..
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 03 15, 01:03)
aciu uz naujus namus mano is keturiu pakolkas tik du islinde
Ar sėjate iš paprastų sėklų ar iš beicuotų? Sako beicuotos geriau
QUOTE(saintlina @ 2011 03 15, 01:13)
pas mane iš šešių - trys. Ale riebūs tokie Va, ką reiškia riebi žemė Veltui Saulytė pergyvena..
Tikrai Gaudvilė išsamiai "pomidorų"temukėje šiuo klausimu pasisakė. Tiesiog raminanti "pasaka" prieš miegą Sveikinu tave Saintlina , to paties ir aš tikiuos. O smalsu per kiek laiko pas tave tie trys išlindo?
QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 15, 00:14)
Ar sėjate iš paprastų sėklų ar iš beicuotų? Sako beicuotos geriau
Iš beicuotų šiek tiek ilgiau sudygsta. Aš sėju tokias, kokias gaunu, nelabai domiuosi ir kreipiu dėmesį. Man visada svarbu kokia veislė
Tiesa, agurkai išdygsta maždaug per 4-5 dienas.
QUOTE(zaika @ 2011 03 15, 00:01)
Nepyk, bet taip prisijuokiau is Tavo paskutiniu postu... kazkaip labai juokingai viskas skambejo. Aisku, Tau tikrai nejuokinga, kad agurku nebera. As sejau 5 daigiukus kazkokiu ankstyvu agurku, o pasirode tik 1. Tai siandien dar 5 BA pasejau, sakiau is situ dar nors vienas gal islys ir uzteks.
Ir aš neimu į galvą Anokia čia nelaimė , patirtis ateičiai
Man ir pačiai vakar buvo truputį juokinga - nudžiūvo nuo perdidelės priežiūros
QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 14, 23:30)
O smalsu per kiek laiko pas tave tie trys išlindo?
greit išdygo, per kokias keturias dienas.
QUOTE(saintlina @ 2011 03 15, 11:04)
greit išdygo, per kokias keturias dienas.
Tai jau reik juos sėti, kažkaip galvojau kad juos vėliau reikia
QUOTE(Militux @ 2011 03 15, 10:26)
Tai jau reik juos sėti, kažkaip galvojau kad juos vėliau reikia
vėliau ir reikia.
Čia tik tokių nupušusių būrelis, pasidavęs masinei psichozei, tokius super ankstyvus bando. Bo kažkas atėjęs pranešė, kad gegužį jau galima šviežutėlių agurkų tikėtis.
Nu blyn, nebus gegužį agurkų - gyvenime daugiau su jais ant palangės nesikankinsiu