Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Abiem dukrom vardus išrinkau aš, vyrui su fantazija kažkaip sudėtingiau... Nepatiko abiem močiutėm, bet abi priprato su metais, nes dėl jų vis tiek nesiruošiau keisti savo sugalvotų man labai gražių vardų.
Atsakyti
Savo dukros vardą buvau sugalvojusi, kai dar neturėjau vyro, o ir apie vaikus net neplanavau. Jau besilaukdami, savo dukrą, esančią pilvelyje, vadinome šiuo vardu. Tiesa, turėjome atsargai ir vardą berniukui. Vyras mano pasirinkimui neprieštaravo. Vardas retas ir labai gražus - vieno lietuvių autoriaus romano herojės vardas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(j.gabija @ 2004 06 11, 09:09)
biggrin.gif varda galvojau labai ilgai,buvo labai daug variantu,o apsisprendziau,kai pamaciau dukrele smile.gif vienintelis vardas ja pamacius atejo i galva...ta minutele ir apsisprendziau tongue.gif Ir iki siol savo pasirinkimu esu patenkinta clap_1.gif

man pats graziausias mergaites vardasGABRIELE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif (gaila kad neturiu,bet dar nevelu) blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rosa @ 2005 04 11, 08:24)
Savo dukros vardą buvau sugalvojusi, kai dar neturėjau vyro, o ir apie vaikus net neplanavau. Jau besilaukdami, savo dukrą, esančią pilvelyje, vadinome šiuo vardu. Tiesa, turėjome atsargai ir vardą berniukui. Vyras mano pasirinkimui neprieštaravo. Vardas retas ir labai gražus - vieno lietuvių autoriaus romano herojės vardas. smile.gif

TAI KO NEPARASAI SAVO DUKTERS VARDELIO?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BITUTE 27: 11 balandžio 2005 - 17:51
Mes niekaip neradom patinkančio vardo. O kai tik ką gimusią mažylę man uždėjo ant krūtinės, pažiūrėjom ir vienu balsu pasakėm "Gabija" biggrin.gif
Atsakyti
mergaitei varda buvom sugalvoje kartu, bet gime berniukas biggrin.gif , tai jau as pasidarbavau mirksiukas.gif
Atsakyti
nors mes vaikų dar neturime, bet jau berniukui vardą sugalvojo brangiausiasis, o mergaitei liepė sugalvoti man. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pirmajam sūnuo vardą davė vyras, jis manęs labai prašė, kad sutikčiau ir prižadėjo , kad antram vaikui jau bus mano valia.Kai jau laukiausi antro pradėjau siūlyti visokius variantus iš kurių daug atkrito, labai jau juos sukritikavo, tiek vyras tiek sesuo.Tad kai išgirdau per teliką ir pasiuliau Deniso vardą nesitikėjau, kad jis taip visiems patiks.Aišku patiko ir vyro tėvams, tėvas iš rusijos kilęs, net nemanė kad pati galėjau tokį vardą pasiūlyti.
Atsakyti
Pirmajam vaikui isrinko vyras, o antrajam as, nes dar net nebuvau nescia, isgirdau kai berniuka pasauke Tito vardu, man labai istrigo ir patiko, nes dar tada buvo retas vardas, tai pasakiau jei kazkada turesim antra vaika tai bus Titas, tai ir buvo thumbup.gif
Atsakyti
Dukrytei vardą sugalvojau aš (vyro - pavardė, mano - vardas biggrin.gif biggrin.gif ), o su berniuko buvo sudėtingiau. Kas patiko man, niekaip netiko vyrui schmoll.gif . Iš tokių gražių (mano nuomone) vardų buvo tokių nesamonių pridaryta blink.gif .... Kažkaip susitarėm. drinks_cheers.gif
Atsakyti
man tai keista tema g.gif , čia atrodo savaime aišku, turėtų būti, kad tėvai išrenka, prie ko čia kiti g.gif
siūliau vardus aš, nes norėjau lietuviško, bet patikt turėjo abiem, aišku biggrin.gif Niekad nesutikčiau su susitarimu, aš mergaitei, tu berniukui schmoll.gif
Atsakyti
Berniukam vardus išrinko vyras, o mergaitei - aš. thumbup.gif Kol kas dar neteko sutikti nei Eido, nei Jotvio, o Vėjūnių yra. Ar žinote A. Pivoro knygą "Vėjūnė"? smile.gif smile.gif thumbup.gif .......................
Atsakyti