Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Savo zukiam as visiem isrinkau vardus wub.gif Bet labai daug zmoniu norejo padeti apsispresti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(s.saulute @ 2005 02 19, 16:15)
na o musu mazylei varda isrinko vyras.Kai suzinojau kad laukiuosi tai vyras buvo isvykes i uzsieni, tad zinia jam pranesiau e-pastu.Tai jis kai grizo is kart pareiske:jei mergaite - Liepa, jei berniukas-Vejas.Man patiko abu vardai tad nebuvo reikalo net ir gincytis.

Mano vyras irgi "alpsta" del Liepos vardo. Nors mes auginame berniuka, bet mano antroji puse tikisi, kad antra bus mergyte ir ... tikrai Liepa. Iki siu metu ir man sis vardelis buvo pats graziausias, taciau juntant akivaizdu Liepu (atsiprasau p.Saulutes) buma, mano simpatijos siam vardui pradejo blesti sad.gif ... Taciau, be jokios abejones, LIEPA - ypatingai mielas ir begalo grakstus vardas. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linlun: 23 vasario 2005 - 23:27
Vyras isrinko wub.gif
Atsakyti
Vaikui varda isrinkau pati.Is pradziu vyrui nepatiko Povilo vardas,bet paskui apsiprato,o dabar turbut net neisivaizduoja,kad vaikis galetu tureti kita varda smile.gif
Atsakyti
As isrinkau vyresnelei, ir vienai is dvynukiu, kita vardeli pasiule mano sese kuris man iskarto prilipo wub.gif
Atsakyti
mes tai su vyru abu nusprendem ir niekieno neklausem, nes visu nuomones skirtingos ir visiems neitiksi friends.gif
Atsakyti
Del savo vaiko vardo nezadu atsiklaust nei draugu, nei giminiu... tik su vyru rinksim biggrin.gif
Atsakyti
Išrinkom abu su vyru, tik abi močiutės po to dar ilgai piktinosi... biggrin.gif
Atsakyti
Vyrui patiko vienas, man kitas biggrin.gif as nugalejau thumbup.gif
Atsakyti
Isrinkau as, kai buvau 4-ta menesi nescia biggrin.gif Svarbiausia, kad mano vaikiukui tas vardas labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif o aš su savo vyriškiu labai seniai jau vardą buvom išrinkę - kai pradėjom draugaut, t.y. daugiau nei prieš 5 metus, kažkaip užsisuko kalba apie vaikus ir aš pasakiau, kad jei kada turėsiu sūnų, tai jo vardas bus Matas, o maniškis (tada dar nebuvo visai aišku, ar tikrai bus maniškis ax.gif ) išpūtė akis blink.gif ir pasakė, kad tai jo sūnaus vardas bus Matas biggrin.gif Teko turėt bendrą Matą thumbup.gif
O dukrytės vardą susapnavau besilaukdama, tad jei bus dukrytė, duosiu jai susapnuotą vardą. Šiaip jau nesu prietaringa, bet kai kurie prietarai man gražūs smile.gif - vienas iš jų, kad sapnuose vaikutis "pakužda" savo vardą mamai ar tėčiui. Tad mums jau pakuždėjo, reiškia, bus ir dukrytė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aite: 10 balandžio 2005 - 19:55
Kai vaikisteje perziurejau filma "Ilga kelione per kopas"taip jis man patiko,o labiausiai istrigo vardas Edgaras.Svajojau jai bus sunus tai bus tik Edgaras thumbup.gif iki tol daug mano svajoniu issipilde,tai nutariau ir sia svajone paversti realibe-vyras nepriestaravo. thumbup.gif
Atsakyti