Rinkom kartu su vyru,turėjom keleta variantų.Bet mama pasiulė Orestas,nes ji dirba su vaikais,sakė perskaitė ant piešinio.Nors iškarto nelabai patiko, bet kaip gimė vyro paklausiau,tai kaip pavadinsim?Iškarto pasakė ORESTAS O dabar renkam antram
O mes buvom susitare - jei berniukas - varda renka vyras, o jei mergaite - as.
Mes su vyru rinkom kartu.
Mes savo kinderiui vardą jau turim. Kadangi dar tik ir lyties nezinome, tai ir tų vardų dar niekam nesakom
bet yra taip: jei sūnus - vyras, jei dukra - aš. na, iš dalies toks susitarimas tarp mūsų būtent toks, kad vyro pasiūlytas berniuko vardas man laaabai tiko . jei būtų siūlęs man nepriimtiną variantą, tikrai susitarimas būtų kitoks.
mergaitei turiu kelis variantus, vyras galės padėti iš tų variantų išsirinkti aš tokia griežta vardų atžvilgiu...
na, o man pačiai vardą senelis išrinko.
bet yra taip: jei sūnus - vyras, jei dukra - aš. na, iš dalies toks susitarimas tarp mūsų būtent toks, kad vyro pasiūlytas berniuko vardas man laaabai tiko . jei būtų siūlęs man nepriimtiną variantą, tikrai susitarimas būtų kitoks.
mergaitei turiu kelis variantus, vyras galės padėti iš tų variantų išsirinkti aš tokia griežta vardų atžvilgiu...
na, o man pačiai vardą senelis išrinko.
pirmam vaikeliui vaeda sugalvojau as ,o antram abu sukome galvas.
Mes ilgai negalėjom išrinkti vaikui vardo. Mergaitišką kaip ir turėjom išrinkę, o kai gimė berniukas pasimetėm. Tai va mūsų sūneliui vardą išrinko anyta, nes tuo momentu jai patiko vienas aktorius Augustas O ir mes pritarėm, kad gražiai skamba
na o musu mazylei varda isrinko vyras.Kai suzinojau kad laukiuosi tai vyras buvo isvykes i uzsieni, tad zinia jam pranesiau e-pastu.Tai jis kai grizo is kart pareiske:jei mergaite - Liepa, jei berniukas-Vejas.Man patiko abu vardai tad nebuvo reikalo net ir gincytis.
O pas mane visi kas galejo suko galvas, gi trys panos is karto Bet vis finalini sprendima padariau AS.
Zydrunes-varda labai ilgai nesiojausi savo galveleje ir sirdeleje tai isrinkau as.
Beatrices-mano senelis kuris labai jau norejo anukes Beatrices, man sis vardas patiko ir tiko musu dukrytei.
Dvynukam-Grantas, taip pat ilgai pragulejo mano galveleje tai as, o Adrija isrinko mano sese(14m) tiksliau pasiule ir man sis vardas is kart prilipo.
O vyras isrinko Ispaniskus vardus, nes pats yra Ispanas
Beatrices-mano senelis kuris labai jau norejo anukes Beatrices, man sis vardas patiko ir tiko musu dukrytei.
Dvynukam-Grantas, taip pat ilgai pragulejo mano galveleje tai as, o Adrija isrinko mano sese(14m) tiksliau pasiule ir man sis vardas is kart prilipo.
O vyras isrinko Ispaniskus vardus, nes pats yra Ispanas
Mano mamai nepasisekė Man vardą jos tėtė išrinko, broliui - tėvas...
mano dukrytei varda isrinko tetis. Dija. jam labai grazus buvo. as norejau duoti Ula, bet dabar jau Dija labai patinka.