Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
cool.gif Rinkom kartu su vyru,turėjom keleta variantų.Bet mama pasiulė Orestas,nes ji dirba su vaikais,sakė perskaitė ant piešinio.Nors iškarto nelabai patiko, bet kaip gimė vyro paklausiau,tai kaip pavadinsim?Iškarto pasakė ORESTAS thumbup.gif O dabar renkam antram nestuke.gif
Atsakyti
O mes buvom susitare - jei berniukas - varda renka vyras, o jei mergaite - as.
Atsakyti
Mes su vyru rinkom kartu.
Atsakyti
Mes savo kinderiui vardą jau turim. Kadangi dar tik nestuke.gif ir lyties nezinome, tai ir tų vardų dar niekam nesakom tongue.gif
bet yra taip: jei sūnus - vyras, jei dukra - aš. na, iš dalies toks susitarimas tarp mūsų būtent toks, kad vyro pasiūlytas berniuko vardas man laaabai tiko thumbup.gif . jei būtų siūlęs man nepriimtiną variantą, tikrai susitarimas būtų kitoks.
mergaitei turiu kelis variantus, vyras galės padėti iš tų variantų išsirinkti biggrin.gif aš tokia griežta vardų atžvilgiu... cool.gif
na, o man pačiai vardą senelis išrinko.
Atsakyti
pirmam vaikeliui vaeda sugalvojau as ,o antram abu sukome galvas. g.gif
Atsakyti
Mes ilgai negalėjom išrinkti vaikui vardo. Mergaitišką kaip ir turėjom išrinkę, o kai gimė berniukas pasimetėm. Tai va mūsų sūneliui vardą išrinko anyta, nes tuo momentu jai patiko vienas aktorius Augustas mirksiukas.gif O ir mes pritarėm, kad gražiai skamba 4u.gif
Atsakyti
na o musu mazylei varda isrinko vyras.Kai suzinojau kad laukiuosi tai vyras buvo isvykes i uzsieni, tad zinia jam pranesiau e-pastu.Tai jis kai grizo is kart pareiske:jei mergaite - Liepa, jei berniukas-Vejas.Man patiko abu vardai tad nebuvo reikalo net ir gincytis.
Atsakyti
O pas mane visi kas galejo suko galvas, gi trys panos is karto doh.gif Bet vis finalini sprendima padariau AS.
Atsakyti
Zydrunes-varda labai ilgai nesiojausi savo galveleje ir sirdeleje tai isrinkau as.
Beatrices-mano senelis kuris labai jau norejo anukes Beatrices, man sis vardas patiko ir tiko musu dukrytei.
Dvynukam-Grantas, taip pat ilgai pragulejo mano galveleje tai as, o Adrija isrinko mano sese(14m) tiksliau pasiule ir man sis vardas is kart prilipo.

O vyras isrinko Ispaniskus vardus, nes pats yra Ispanas biggrin.gif
Atsakyti
Mano mamai nepasisekė verysad.gif Man vardą jos tėtė išrinko, broliui - tėvas...
Atsakyti
Dukrytei vardą išrinkau pati. Pavadinau ją EMILE, savo močiutės Emilijos garbei, tik vardo galą truputi pakeičiau. Vyrui vardas patiko . wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reda M.: 23 vasario 2005 - 16:15
mano dukrytei varda isrinko tetis. Dija. jam labai grazus buvo. as norejau duoti Ula, bet dabar jau Dija labai patinka. clap.gif
Atsakyti