Su vyru buvom sutare, kad mergaitei,kurios jis trosko, varda rinks jis o sunui , apie kuri svajojau , rinsiu as.Taigi taip ir padarem
na vardą norėjo rinkti visi ir pasiulymų buvo aibės bet kaip esu labai užsispyrusi ėmiau ir pati sugalvojau va ir dabar visiemspatinka
As sugalvojau ,o vyras patvirtino.Pirmai mergytei buvau susapnavus varda Gabija ,bet kaip pagimdziau paziurejau i vaika ir sakau ,kokia tu Gabija ,tau visai sitas vardas netinka ,tu tikra Kamilyte,iskart prilipo tas vardas ir visiem labai patiko.O del antros mergaites vardo buvo labai sunku isrinkt ,vardo neturejo 3menesius ,tai reikejo paskubet tai as vyrui pasiuliau ,kad mergyte tegu buna Paula ir jam labai patiko ,nors man prie sirdies labiau lipo vardas Adrija,o vyrui apart grazesnio vardo kaip Paula nebuvo .Ir dabar labai dziaugiuosi tokiais isrinktais vardais,nes jie joms be galo tinka
Vardą savo vyrukui išrinkau aš. Iš pradžių buvau sugalvojusi vieną, bet kai gimė sūnelis vyras ėmė prieštarauti dėl to vardo, todėl teko greitai išrinkti kitą Bet aš turėjau net kelis variantus, todėl bėda buvo išspręsta akimirksniu. Dabar labai džiauguosi, kad sūnui davėm retą vardą.
As savo pypliui varda isrinkau pati nors vardas buvo rinktas mergaitei , bet kai gime sunus dadejau s ir gavosi vardas berniukui
Pirmam vaikui išrinkau aš pati. Vyrui jis išpradžių nelabai patiko, bet veliau priprato. Varda sugalvojau dar kai laukiausi ir taip įstrigo, kad joks kitas vardas man netiko ir po vaiko gimimo. Antram vaikui vardą liepiau išsirinkti vyrui, nes paciai joks vardas netiko, nors ir imk ir pavadink pirmojo vaiko vardu. Ilgai neapsisprendė ir vyras. Laukėm paskutinės minutės. Užrašėm po mėnesio, nes reikėjo dokumentų į polikliniką. Darėm visokias apklausas, traukėm burtus kol galų gale išrinkom vardą. Bet galutinį tašką padėjo vyras
ash pati ishrinkau varda, seniai seniai, kai dar net neplanavom vaikiuko Susitarem su vyru, kad mergaitei mano vardas, o berniukui jo. Gime mergaite
as taip pat pati isrinkau dar labai seniai, dar savo vyro nepazinojau, ir apie vaikucius dar negalvojau, bet kazkodel buvau isitikinus, kad gims berniukas:)
Mes su vyru sutarem taip: as renku varda berniukui, jis - mergaitei
kai pirmojo vaiko, tiesiog nujauciau kad bus sunus , o veliau tai patvirtino ir ehoeskopas , isrinkau Justino varda. Bet nuo septintojo en glostydama pilvuka pradejau vadinti Martynu.... Taip ir palikome
kai laukiausi antro vaiko ir galvojau, jei bus mergaite tai tik Audinga. Si varda nesiojausi atmintyje jau kokius 7 m. Gime dukra ir staiga vyras uzprotestavo, mol vadins ja audi 100, audi 80 ir t.t. Susedome ligonines palatoje ir raseme vardus ant lapeliu ir vienas varadas ir 17 parasytu sutapo Taip atsirado Aiste, bet sirdyje vis dar liko Audinga.... Jei kada dar turesiu trecia ir dar mergaite ji tikrai bus AUDINGA
Papildyta @ [mergetime]1101756108[/mergetime]
ups kiek klaidu....
kai laukiausi antro vaiko ir galvojau, jei bus mergaite tai tik Audinga. Si varda nesiojausi atmintyje jau kokius 7 m. Gime dukra ir staiga vyras uzprotestavo, mol vadins ja audi 100, audi 80 ir t.t. Susedome ligonines palatoje ir raseme vardus ant lapeliu ir vienas varadas ir 17 parasytu sutapo Taip atsirado Aiste, bet sirdyje vis dar liko Audinga.... Jei kada dar turesiu trecia ir dar mergaite ji tikrai bus AUDINGA
Papildyta @ [mergetime]1101756108[/mergetime]
ups kiek klaidu....
Visą laiką kol laukiausi negalėjau rasti nei vieno vardo, kuris man patiktų... Ir labai erzino, kai manęs visi klausinėjo "ar jau išrinkot vardą?"
Bet kai gimė mūsų mažylė, su vyru pirmą kart ją pamatę vienu balsu pasakėm - Gabija
Bet kai gimė mūsų mažylė, su vyru pirmą kart ją pamatę vienu balsu pasakėm - Gabija