Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(**Gin** @ 2012 06 07, 23:39)
Pirmai mergytei vardą pasiūlė vyro močiutė ir tiko  thumbup.gif o antrai mažei dičkė uždejo, irgi tiko  biggrin.gif

ant ko uždejo? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 27 liepos 2012 - 16:51
dukrai as smile.gif o antram vaikeliui, dar nebunant nesciai MB jau sugalvojes varda buvo biggrin.gif
Atsakyti
Pakuždėjo pati wub.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2012 08 23, 14:19)
Pakuždėjo pati  wub.gif

kaip? prisisapnavo ar kaip? g.gif
Atsakyti
Vyras wub.gif
Atsakyti
Pirmagimiui sūnui davėm giminės vardą (sutapo mano ir vyro giminėje), visiems kitiems - vyras, t.y., jis siūlė, o aš atmesdavau ar pritardavau. Dėl antro sūnaus vardo pritariau iš karto, nes pasiūlymas buvo labai gražus ir netikėtas, o dėl dukrų vardų teko gerokai pakariauti - vyras gal pusę vardyno perrašė, kol pritariau jo pasirinkimui.
Atsakyti
Pati vaikų dar neturiu, bet maniškį vardą tėvams pasiūlė brolis. bigsmile.gif Tuo tarpu abiejų brolių vardus išrinko tėvai drauge. g.gif
Atsakyti
As ieskojau... suradau... pasiuliau vyrui o jam patiko wub.gif vat su antru dilema, nei jam kokie vardai klijuojasi nei man doh.gif bet dar daug laiko tikiu kad isrinksim 4u.gif
Atsakyti
Kaip ir visi svarbūs sprendimai, taip ir šis buvo patikėtas man cool.gif
Atsakyti
Sūneliui vardą išrinko vyras, o dukrytei aš smile.gif
Atsakyti
MEs su vyru taremes, jog jei bus mergaite, rinksiu as, nes jau seniai zinojau kokio nopriu, ojei berniukas - teise rinkti jam. si karta pasiseke mano vyrui mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, pas mane tai sūnus vyresnysis apsiemė šituo reikalu smile.gif 7 metų smile.gif
Atsakyti