Pati sugalvojau metus pries planuojant vaikeli
vyras
Kaip keistai nuskambėtų,vardą išrinko likimas (ar pati dukrytė išsirinko).
Tai buvo prieš 3 metus. Kavinėje pamačiau mergytę-tokią gražią, nežemišką. Ir keista,ji dažnai prieidavo prie manęs-tai tokio priėjimo metu užklausiau vardo-tai ji sako SMILTĖ. Ir tas vardas man tai gyliai įkrito širdin. Visainetikėtai, po poros savaičių sužinojau,kad laukiuosi ir jau pirmą minutę žinojau ko laukiuosi ir kaip pavadinsiu.
Nėštumo eigoje vis dvejodavau,gal reikia kito vardo dairytis (nes labai daug mergyčių tokiu vardu atsirado). Bet prieš gimdymą sapnavau,kad gimė dukra vardu SMLTĖ (šviesutė,mažutė,mėlynom akytėm), net ir išmatavimus susapnavau,kad gims 3380 g., 53 cm. o gimė 3360 g. 53 cm. ( iš ligoninės išėjom- 3360 g.)
Tai buvo prieš 3 metus. Kavinėje pamačiau mergytę-tokią gražią, nežemišką. Ir keista,ji dažnai prieidavo prie manęs-tai tokio priėjimo metu užklausiau vardo-tai ji sako SMILTĖ. Ir tas vardas man tai gyliai įkrito širdin. Visainetikėtai, po poros savaičių sužinojau,kad laukiuosi ir jau pirmą minutę žinojau ko laukiuosi ir kaip pavadinsiu.
Nėštumo eigoje vis dvejodavau,gal reikia kito vardo dairytis (nes labai daug mergyčių tokiu vardu atsirado). Bet prieš gimdymą sapnavau,kad gimė dukra vardu SMLTĖ (šviesutė,mažutė,mėlynom akytėm), net ir išmatavimus susapnavau,kad gims 3380 g., 53 cm. o gimė 3360 g. 53 cm. ( iš ligoninės išėjom- 3360 g.)
Vyras
Pirmai mergytei vardą pasiūlė vyro močiutė ir tiko o antrai mažei dičkė uždejo, irgi tiko
aš.
as pasiuliau keleta variantu, vyrui iskart sirdin krito vienas variantas ir daugiau nebeisejo leistis i jokias diskusijas, net burtus traukem (tevelio norams jie nebuvo palankus ), tai nebebuvo ka daryt ziurint i suaugusio vyro asaringas akis ir sakancio "Cia tikrai Rapolas"
Aš
As
Isrinko vyras, jis desimt metu svaigo, kad jei tures mergyte duos jai toki varda. as nepriestaravau, nes patiko ir man, be to, vardas tarptautinis, tai gerai, nes ir mes su vyru ne vienodos tautybes... na o busimam vaikeliui varda jau turiu isrinkus pati (nesvarbu mergyte ar berniukas bus). Vyras nepriestarauja beliko tik pasiviest ji pas mus
Vyrsnelei sugalvojau varda as,kai jau pagimdziau,nes turimi netiko. Taip ir liko. O mazutei,varda pasiule mano sesuo,kuri bus ir kriksto mama