Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
MB su mano pritarimu biggrin.gif
Atsakyti
as, kaip ir daugeli mamyciu ko gero, jau besilaukdama susidariau vardu sarasiuka. Taciau visi siulyti vyrui nepatiko, tad pasakiau, kad pats ir isrinktu. Kadangi jis istorijos megejas, tai prisimines viena istorine asmenybe Zygimanta Augusta, pasiule pavadinti sunu Augustu. Man patiko, tiko..tad gimus sunui taip ji ir pavadinom smile.gif Kitu vardu jo net neisivaizduoju. Pamenu, viena gyd.suzinojusi musiskio varda, pasake, kad bus tikras kovotojas uz teisybe, nes ne viena vaika siuo vardu pazistanti. Na ka, taip ir yra. Dabar jau jam beveik du metukai, kol nepasiekia savo-nenurimsta, kovoja uz savo tiesa biggrin.gif o Augusto vardo reiksme "didingas, didziai garbingas ".
Atsakyti
as tai pati isrinkau, vos tik suzinau kad mergaite, tai tik vienas varintas teatejo i galva smile.gif
Atsakyti
Abu.
Atsakyti
as sugalvojau,abu pasitare su MB nusprendem
Atsakyti
pirmam vaikui rinko vyras, antrajam as , tik pasitarem tarpusavy,kad abiem tiktu
biggrin.gif
Atsakyti
Pirmam išrinkom abu su vyru, o antram išrinko pirmas vaikas, nes tėvai nesusitarė biggrin.gif
Atsakyti
As sugalvojau,vyrui patiko cool.gif
Atsakyti
PIRMAM VAIKUI AS
ANTRAM VYRAS
4u.gif
Atsakyti
Sara buvom sudare is anksto,bet kai pagimdziau mergyte buvo lb nerami,visai neisgalvojo,varda isrinko vyras ir tiesa sakant man tas vardas nelabai patinka net dbr po 2.5metu doh.gif
Atsakyti
Man patiko septintasis apklausos variantas - bendradarbiai biggrin.gif Idomu, kodel jo niekas nepasirinko g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Abiem vaikam gimus, sudariau man patinkanciu vardu sarasa, is kuriu MB isrinko jam labiausiai patikusi biggrin.gif
Atsakyti