MB su mano pritarimu
as, kaip ir daugeli mamyciu ko gero, jau besilaukdama susidariau vardu sarasiuka. Taciau visi siulyti vyrui nepatiko, tad pasakiau, kad pats ir isrinktu. Kadangi jis istorijos megejas, tai prisimines viena istorine asmenybe Zygimanta Augusta, pasiule pavadinti sunu Augustu. Man patiko, tiko..tad gimus sunui taip ji ir pavadinom Kitu vardu jo net neisivaizduoju. Pamenu, viena gyd.suzinojusi musiskio varda, pasake, kad bus tikras kovotojas uz teisybe, nes ne viena vaika siuo vardu pazistanti. Na ka, taip ir yra. Dabar jau jam beveik du metukai, kol nepasiekia savo-nenurimsta, kovoja uz savo tiesa o Augusto vardo reiksme "didingas, didziai garbingas ".
as sugalvojau,abu pasitare su MB nusprendem
pirmam vaikui rinko vyras, antrajam as , tik pasitarem tarpusavy,kad abiem tiktu
Pirmam išrinkom abu su vyru, o antram išrinko pirmas vaikas, nes tėvai nesusitarė
As sugalvojau,vyrui patiko
PIRMAM VAIKUI AS
ANTRAM VYRAS
ANTRAM VYRAS
Man patiko septintasis apklausos variantas - bendradarbiai Idomu, kodel jo niekas nepasirinko
Abiem vaikam gimus, sudariau man patinkanciu vardu sarasa, is kuriu MB isrinko jam labiausiai patikusi