Vaiksytej visos mano leles buvo Emilijos, kai tik susipazinom su vyru apie tai papasakojau ir jam patiko. Tad gimus dukrytei abejoniu nekilo O jei butu gimes sunus, dar butume pagalvoje Man patiko Emilis, Elijas, Ignas, Emanuelis. Bet kad butu nors vienas pats paciausias, tai nebuvo. Kazkaip jutau, kad bus mergaite, todel sedejau rami
QUOTE (mamkinas @ 2004 07 05, 14:17) |
o mano tai uosvis susapnavo kad bus mergaite su konkreciu vardu... iki to laiko labai santuriai i nestuma reagavo, o jau kai susapnavo, tai telefonu net skambino ir klause, ar mes jau zinom kas bus, tai net atsisedau is nustebimo... puoliau anytai skambint kas tam pasidare, tai ta ir isdave senelio "paslapti" turejom su vyru ir savo varianta, bet kai gime, tai ziurim gi tik senelio sugalvotas limpa, o musu -ne |
gal nevisai į temą.bet naktį prieš mano gimimą tevų svotai susapnavo Jų manmu gražią panelę įdomiu vardu kurituri greitai gimti.Kitą rytą mėnesiu anksčiau gimiau aš,graž panele tai ir tenka nuolat savo vardą po kelis kartus kartoti,vardadienių nešvesti nes tokio vardo kalendoriuje nėra....Bet aš vistieksavo vardu labai patenkinta
beje mano mama norėjo pavadinti Kristina,ačiū tėtei sapno vardas paėmė viršų
Mergaites vardus zinojau labai anksti, nors negaliu pasakyti, kodel butent jie man atejo i galva - Mija, Maja arba Mira. Pasakiau vyrui. Patiko. Issirinko Mija. Kai gime, as dar suabejojau - tai kaip vadinsim, bet vyras is karto uztikrino - tai Mija! Ir negalim atsidziaugti siuo vardu nors visos kiemo bobutes mane pasmerke uz tokia "nesamone".
Berniuko varda ilgai galvojau ir pagaliau sugalvojau pati paciausia. Neprireike, bet gal pravers ateity....
Berniuko varda ilgai galvojau ir pagaliau sugalvojau pati paciausia. Neprireike, bet gal pravers ateity....
O as savo vaikuti susapnavau gal pries kokius 6 metus. Sapnuoju: veduosi uz rankos berniuka, jis pasiziuri i mane ir sako: "zinok, mano vardas Nojus" ...tada dar Noju nelabai buvo... ir kazkaip apie vaikus dar nelabai galvojau...Atsibudau po tokio ryskaus sapno ir galvoju, o gal ir visai nieko vardas
Kai laukiausi, nesimate, kas gims, bet buvau beveik isitikinusi, kad berniukas..o gal tiesiog labai norejau
Kai laukiausi, nesimate, kas gims, bet buvau beveik isitikinusi, kad berniukas..o gal tiesiog labai norejau
Aš manau, kad kieno vaikas, tai tas ir renka. Aš abiems vaikams rinkau vardus kartu su vyru.
Mano antrajam sūnui jau vieneri, bet irgi nesu tikra dėl vardo, nors jau pripratau, bet buvo tikra mistika. Aš jo nerinkau, o susapnavau būdama I-e mėnesį, labai aiškiai sapne gražus lėliukas burbuliavo burbuliavo kol aiškiai pasakė "mano vardas Danielius" .
Man tai labai nepatiko, tai guodžiau save, kad gims mergaitė, nes sūnų jau auginu, ir nebūsiu sapno įpareigota. Paskui ir gydytoja mergaitę įžiūrėjo, tai visai įsijaučiau į dukrytės laukimą, vardų pririnkau, beje tarp jų buvo ir Danielė...
Ir gimė berniukas, visą mėnesį priešinausi tam vardui, bet kiti nelipo ir viskas. Pabandžiau burti: surašiau 10 vardų, paskleidžiau lapelių vėduoklę virš lėliuko, sakau rinkis, pamakalavo rankutėm ir nepatikėsit kliudė - Danielių . Vyras tik juokiasi iš mano sapnų ir visų burtų .
Galiausiai nusprendėm sudurtini, nuvaziavom registruoti, o ten dėl kažkokių priežasčių uždaryta. Kitą dieną pasakiau viskas, tegu bus Danielius ir priregistravom.... ir taip gera, ramu širdžiai pasidarė, lig kokia naštą būčiau nusimetus. Tik abiejų vaikų vardai gavosi labai jau panašūs - Dainius ir Danielius, vis dar kartais sumaišau ir vis pagalvoju ar gerai padariau paisydama sapno..? [COLOR=purple]
Man tai labai nepatiko, tai guodžiau save, kad gims mergaitė, nes sūnų jau auginu, ir nebūsiu sapno įpareigota. Paskui ir gydytoja mergaitę įžiūrėjo, tai visai įsijaučiau į dukrytės laukimą, vardų pririnkau, beje tarp jų buvo ir Danielė...
Ir gimė berniukas, visą mėnesį priešinausi tam vardui, bet kiti nelipo ir viskas. Pabandžiau burti: surašiau 10 vardų, paskleidžiau lapelių vėduoklę virš lėliuko, sakau rinkis, pamakalavo rankutėm ir nepatikėsit kliudė - Danielių . Vyras tik juokiasi iš mano sapnų ir visų burtų .
Galiausiai nusprendėm sudurtini, nuvaziavom registruoti, o ten dėl kažkokių priežasčių uždaryta. Kitą dieną pasakiau viskas, tegu bus Danielius ir priregistravom.... ir taip gera, ramu širdžiai pasidarė, lig kokia naštą būčiau nusimetus. Tik abiejų vaikų vardai gavosi labai jau panašūs - Dainius ir Danielius, vis dar kartais sumaišau ir vis pagalvoju ar gerai padariau paisydama sapno..? [COLOR=purple]
mes su vyru nesutikome su vardo parinkimu, jis norejo kad butu tomas, o as kad girvydas, nezinojome ka daryti, bet kol jis buvo darbe viska nusprendziau pakeisti pati, ir kad nebutu pykcio sunui parinkau visai kitoki varda, nei buvome nuplanave, taip manasis tapo giedriumi
o mes savo maziams rinkome sunkiai...gyvenome anglijoje ,o nuo pat mazens mano vios leles zaislai buvo Gabrieles,o beniukui kazkaip kaip gime prilipo ir neatlipipinom
o vyras buvo grieztai pries tuos vardus tai jis sake kad butinai bus Anabela ir Samuelis(cia angliski)
tai paliko vaikai su dvigubais vardais ,bet va nuejom uztegistruoti ir kazkokia mociute parase mergaites varda su klaidom Gabriela(o turejo gabriele but)bet dabat neisivaizduoju kitu vardu savo vaikams jie man tokie
o vyras buvo grieztai pries tuos vardus tai jis sake kad butinai bus Anabela ir Samuelis(cia angliski)
tai paliko vaikai su dvigubais vardais ,bet va nuejom uztegistruoti ir kazkokia mociute parase mergaites varda su klaidom Gabriela(o turejo gabriele but)bet dabat neisivaizduoju kitu vardu savo vaikams jie man tokie
vaikui vardą išrinko vyras.aš norėjau paprasto vardo, o vyras kuo mandresnio, kad būtų retas,negirdėtas
Savo mazyliui varda isrinkau pati. Jau nescia budama zinojau koki varda duosiu. man sis vardas labai grazus.
Niekam kitam ir neleisciau rinkti vardo. Galiu tik su vyru diskutuoti koki vaikui varda isrinkt. Bet nei anyta, nei kokia bobute man nepaaiskins koks turi but vaiko vardas.
Mano anyta bande aiskinti, kad gal koki kitoki varda isrinktume. Bet mes atrezem, kad tik mes sprendziam si dalyka ir ji nutilo.
Niekam kitam ir neleisciau rinkti vardo. Galiu tik su vyru diskutuoti koki vaikui varda isrinkt. Bet nei anyta, nei kokia bobute man nepaaiskins koks turi but vaiko vardas.
Mano anyta bande aiskinti, kad gal koki kitoki varda isrinktume. Bet mes atrezem, kad tik mes sprendziam si dalyka ir ji nutilo.
O musu mazyliui varda isrinko mano tetis, mums su vyru jis patiko