Mano antrajam sūnui jau vieneri, bet irgi nesu tikra dėl vardo, nors jau pripratau, bet buvo tikra mistika. Aš jo nerinkau, o susapnavau būdama I-e mėnesį, labai aiškiai sapne gražus lėliukas burbuliavo burbuliavo kol aiškiai pasakė "mano vardas Danielius"

.
Man tai labai nepatiko, tai guodžiau save, kad gims mergaitė, nes sūnų jau auginu, ir nebūsiu sapno įpareigota. Paskui ir gydytoja mergaitę įžiūrėjo, tai visai įsijaučiau į dukrytės laukimą, vardų pririnkau, beje tarp jų buvo ir Danielė...
Ir gimė berniukas, visą mėnesį priešinausi tam vardui, bet kiti nelipo ir viskas. Pabandžiau burti: surašiau 10 vardų, paskleidžiau lapelių vėduoklę virš lėliuko, sakau rinkis, pamakalavo rankutėm ir nepatikėsit kliudė - Danielių

. Vyras tik juokiasi iš mano sapnų ir visų burtų .
Galiausiai nusprendėm sudurtini, nuvaziavom registruoti, o ten dėl kažkokių priežasčių uždaryta. Kitą dieną pasakiau viskas, tegu bus Danielius ir priregistravom.... ir taip gera, ramu širdžiai pasidarė, lig kokia naštą būčiau nusimetus. Tik abiejų vaikų vardai gavosi labai jau panašūs - Dainius ir Danielius, vis dar kartais sumaišau ir vis pagalvoju ar gerai padariau paisydama sapno..?

[COLOR=purple]