Varda issrinkau pati Ir esu labaai patenkinta vardu, mergaitei jis labai tinka!
Pati isrinkau. Tiesiog paziurejau i dukryte ir jau zinojau
as isrinkau vyras sutiko
Vyras,o as sutikau
laba,turim 2 vaikucius tai vieno as isrinkau.o kito vyras
Turejom kiekvienas savo variantu ir is ju isrinkom po viena, kuris patinka kitam. Tai vienas variantas buvo is mano sarasiuko, kitas is vyro. Davem vyro pasiulyta varianta, nes labiau jai tiko
Mano dukrytės retas vardas, bet lietuviškas.. Niekada apie tokį nebuvau girdėjus.. Tiesiog susapnavau vieną naktį, kad vejuosi per pievą vaikiuką ir šaukiu jį tuo vardeliu, kad sustotų, nes negaliu pavyti..nu toks ryškus ir šiltas sapnas.. Tad iškart žinojau, kad tai mano leliaus būsimas vardas, tik jis kaip ir berniukui tiktų..Tai kai gimė mergytė, beliko galūnę pakeisti į moterišką nu nieko negalėjau padaryti, tas vardas mane buvo labai apsėdęs, kad MB irgi teko su tuo susitaikyti, o dabar net patenkintas tuo vardeliu..o aš tik po 2 mėnesių pradėjau galvoti, o jei pačiai dukrytei, kai paaugs, nepatiks nu bet nieko negalėjau padaryti, apsėdo jis mane, tikriausiai atsinešė tą vardelį
Abu su vyru gimdymo namuose, vartydami kalendoriu
QUOTE(Pupele7 @ 2010 03 23, 19:29)
Mano dukrytės retas vardas, bet lietuviškas.. Niekada apie tokį nebuvau girdėjus.. Tiesiog susapnavau vieną naktį, kad vejuosi per pievą vaikiuką ir šaukiu jį tuo vardeliu, kad sustotų, nes negaliu pavyti..nu toks ryškus ir šiltas sapnas.. Tad iškart žinojau, kad tai mano leliaus būsimas vardas, tik jis kaip ir berniukui tiktų..Tai kai gimė mergytė, beliko galūnę pakeisti į moterišką nu nieko negalėjau padaryti, tas vardas mane buvo labai apsėdęs, kad MB irgi teko su tuo susitaikyti, o dabar net patenkintas tuo vardeliu..o aš tik po 2 mėnesių pradėjau galvoti, o jei pačiai dukrytei, kai paaugs, nepatiks nu bet nieko negalėjau padaryti, apsėdo jis mane, tikriausiai atsinešė tą vardelį
Tai jau pasisakykit, koks mažosios vardas
vyras išrinko
aš pati
pirmai dukrytei as suradau kalendoriuje ir abu pritarem, o antrai tai vel taremes, bet jei butu buves sunus tai vyras buvo tvirtai nusprendes kad bus Jonukas