Drauge uzmate ir pasake mums, o mes su vyru labai lengvai apsisprendem, kad bus Smilte Tiesiog jai "prilipo"
Pirmai dukrytei vardą išrinkau aš. Tiksliau susapnavau. Vyrui patiko tas vardas. Taip ir pavadinom vyresnėlę.
Mažiukei vardą išrinko vyras. Aš linkau prie kito vardo, bet kai tik dukrytė gimė, vyras pasakė, jog bus Laima. O aš neprieštaravau.
Mažiukei vardą išrinko vyras. Aš linkau prie kito vardo, bet kai tik dukrytė gimė, vyras pasakė, jog bus Laima. O aš neprieštaravau.
Dukrai vardą išrinkau aš, sūnui - vyras
Mūsų vaikui susapnavo vardą vyras ir mano anyta.
anyta sapnavo, kad pagimdė sūnų, ir paklausė :"Kuo tu vardu?" ir jis jai atsakė "Gediminas".
Vyras sapnavo taip pat, ir paskui man pasakė: "kadangi brolio jau neturėsiu, norėčiau, kad jei kada turėsim sūnų, jo vardas būtų Gediminas"
po tokio sapno nekilo mintis prieštarauti
anyta sapnavo, kad pagimdė sūnų, ir paklausė :"Kuo tu vardu?" ir jis jai atsakė "Gediminas".
Vyras sapnavo taip pat, ir paskui man pasakė: "kadangi brolio jau neturėsiu, norėčiau, kad jei kada turėsim sūnų, jo vardas būtų Gediminas"
po tokio sapno nekilo mintis prieštarauti
dar nebudama pats graziausias varda sbuvo emilija arba emile,o berniukui ignas,gimus dukrai MB leidau ''pasirinkti'' is dvieju viena
as isrinkau, o vyras su jais sutiko
Abudu
Bet vis gi as stipriau agitavau
Bet vis gi as stipriau agitavau