Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Iki dukrytei gimstant aštuonerius metus žinojau, kuo vardu bus mano mergaitė, jei gims. Ir vyras žinojo, tą patį vardą wub.gif . Todėl nekilo nei jokių minčių, nei diskusijų thumbup.gif
Atsakyti
Vyras siūlė,o aš atrinkau kas man patinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
As pati (vyras pritare)... Dar vaikystej multi pulti ziuredama sakiau, akd mano vaiko vardas bus Kajus... ir va ax.gif
Atsakyti
As pasiuliau - MB nepatiko. Po poros savaiciu (varda pradejom galvoti likus menesiui laiko iki gimdymo) atejes pasake kokio vardo nori - tai ir buvo tas pats vardas kuri siuliau jam anksciau. lotuliukas.gif
Atsakyti
Drauge uzmate ir pasake mums, o mes su vyru labai lengvai apsisprendem, kad bus Smilte wub.gif Tiesiog jai "prilipo" thumbup.gif
Atsakyti
Pirmai dukrytei vardą išrinkau aš. Tiksliau susapnavau. Vyrui patiko tas vardas. Taip ir pavadinom vyresnėlę. wub.gif

Mažiukei vardą išrinko vyras. Aš linkau prie kito vardo, bet kai tik dukrytė gimė, vyras pasakė, jog bus Laima. O aš neprieštaravau. ax.gif
Atsakyti
Turėjom sąrašą vardų, bet susapnavau berniuko vardą visai ne iš to sąrašo biggrin.gif Pasakiau vyrui, abiems patiko... taip ir palikom.
Atsakyti
Dukrai vardą išrinkau aš, sūnui - vyras smile.gif
Atsakyti
Mūsų vaikui susapnavo vardą vyras ir mano anyta.
anyta sapnavo, kad pagimdė sūnų, ir paklausė :"Kuo tu vardu?" ir jis jai atsakė "Gediminas".
Vyras sapnavo taip pat, ir paskui man pasakė: "kadangi brolio jau neturėsiu, norėčiau, kad jei kada turėsim sūnų, jo vardas būtų Gediminas"
po tokio sapno nekilo mintis prieštarauti 4u.gif
Atsakyti
dar nebudama nestuke.gif pats graziausias varda sbuvo emilija arba emile,o berniukui ignas,gimus dukrai MB leidau ''pasirinkti'' is dvieju viena lotuliukas.gif
Atsakyti
as isrinkau, o vyras su jais sutiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Abudu
Bet vis gi as stipriau agitavau
Atsakyti