Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
su savuojiu ilgai rinkom varda , nes iki gimimo nzn kas gims tai kaip gime berniukas vyras buvo sugalvos varda , man lb patiko ir davem varda toky mirksiukas.gif
Atsakyti
o mes savo mazei vardo iki gimimo net negalvojo...vardas buvo isrinktas kai gime po poros val. tiksliau atejo gimines pasveikint ir dede pasake, kokie vardai tai dienai buvo (kalendoriuje). visi vardai, isskyrus viena, buvo "be rysio", ir tas vienintelis, negirdetas patiko ir tiko musu mergytei 4u.gif
Atsakyti
Aš aš ir dar kartą aš biggrin.gif Vyras tik pritarė, o kas jam be liko.. biggrin.gif
Atsakyti
Pirmajam mes su vyru išrinkom vardą wub.gif
O antrajam aš wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FortePiano @ 2009 06 14, 00:20)
O antrajam aš wub.gif

turbūt ne LT gyvenat g.gif ?
Atsakyti
pati isrinkau, bet vyrui patiko, tai kaip ir abu nusprendem. tiesa, vyras buvo prisimines seimos tradicija vadinti anukus seneliu ar proseneliu vardais, nu bet man tai kategoriskai nepatinka tokia tradicija, nebent butu kokia izymi dinastija..
Atsakyti
vardą dukrytei išrinkau aš smile.gif tik jai gimus iš karto pasakiau - bus Saulė thumbup.gif nors laukdamasi apie šį vardą net nepagalvojau
Atsakyti
QUOTE(FortePiano @ 2009 06 13, 23:20)
O antrajam aš wub.gif

labai muzikiniai ir vaikučių vardai, ir pačios nikas smile.gif

--------------
pirmam vardą išrinko vyras, bet aš būčiau irgi taip vadinusi, tiesiog jis turėjo vienintelį variantą, o aš turėjau kelis ir svarsčiau, kaip ir dera svarstyklėms biggrin.gif
antram išrinkau aš, mb pritarė. trečiam kada nors rinksiu aš smile.gif
Atsakyti
Isrinkau as nes man labai grazus buvo o vyras tik pritare good.gif
Atsakyti
jei gimtu mergyte, vardo parinkimo teise - vyro, o pagal echo laukiam berniuko, tai mano uzduotis ishrinkti varduka rolleyes.gif
Atsakyti
Maniskem tetis 4u.gif (mano paskatintas blush2.gif )
Manau teciam labai svarbus, kad vaikucio varda rinko jis. Paskui labai jau tuo dydziuojasi ax.gif
Atsakyti
O mes su vyru susitarem,kad berniukui varda galvoju as,o mergaitei jis.aisku,jei vyrui vardas nepatiktu,galvotume kitoki,bet patiko 4u.gif
Atsakyti