su savuojiu ilgai rinkom varda , nes iki gimimo nzn kas gims tai kaip gime berniukas vyras buvo sugalvos varda , man lb patiko ir davem varda toky
o mes savo mazei vardo iki gimimo net negalvojo...vardas buvo isrinktas kai gime po poros val. tiksliau atejo gimines pasveikint ir dede pasake, kokie vardai tai dienai buvo (kalendoriuje). visi vardai, isskyrus viena, buvo "be rysio", ir tas vienintelis, negirdetas patiko ir tiko musu mergytei
Pirmajam mes su vyru išrinkom vardą
O antrajam aš
O antrajam aš
QUOTE(FortePiano @ 2009 06 14, 00:20)
turbūt ne LT gyvenat ?
vardą dukrytei išrinkau aš tik jai gimus iš karto pasakiau - bus Saulė nors laukdamasi apie šį vardą net nepagalvojau
QUOTE(FortePiano @ 2009 06 13, 23:20)
labai muzikiniai ir vaikučių vardai, ir pačios nikas
--------------
pirmam vardą išrinko vyras, bet aš būčiau irgi taip vadinusi, tiesiog jis turėjo vienintelį variantą, o aš turėjau kelis ir svarsčiau, kaip ir dera svarstyklėms
antram išrinkau aš, mb pritarė. trečiam kada nors rinksiu aš
Isrinkau as nes man labai grazus buvo o vyras tik pritare
jei gimtu mergyte, vardo parinkimo teise - vyro, o pagal echo laukiam berniuko, tai mano uzduotis ishrinkti varduka
Maniskem tetis (mano paskatintas )
Manau teciam labai svarbus, kad vaikucio varda rinko jis. Paskui labai jau tuo dydziuojasi
Manau teciam labai svarbus, kad vaikucio varda rinko jis. Paskui labai jau tuo dydziuojasi
O mes su vyru susitarem,kad berniukui varda galvoju as,o mergaitei jis.aisku,jei vyrui vardas nepatiktu,galvotume kitoki,bet patiko