Sūneliui vardą po ilgų diskusijų ir ginčų išrinkome kartu su vyru Geras pavyko kompromisas
Abu su vyru Pirkom vardų knygelę, dar draugai, šeima pasiūlė pora variantų, mes išsirinkom 10 mergaitės ir 10 berniukų vardų, kai sužinojom, kad bus berniukas, iš 10 išsirinkom 6 ir po to traukiam burtų keliu
savo mazutei isrinkau varda as,norejom pavadinti visai kitu vardu,bet kai gime tas vardas visai netiko,ir viena diena zurnale pamaciau labai grazia tamsiaplauke mergaite kurios vardas buvo Lukrecija,parozdiau vyrui ir nusprendem pavadinti siuo vardu.
buvom sutare, jei mergyte gims - duosim vyro parinkta varduka, jei berniukas - mano parinkta,
Abu su vyru sedejomoe prie kompiuterio ir ziurejome visus vardus ir ju rieksmes, taip ir isrinkome dukrytei varda ji jau buvo gimusi ir apie dvi savaites neturejo vardo, nes norejome isrinkti tikrai jai tinkanti varda taip ir suradome.
Rinkome vardus abu. Dukrai as surasydavau ir prasydavau, kad vyras is tu isrinktu jam patinkancius, taip ir turejom keleta variantu. Artejant gimdymui vienas vardas, Ieva, labiau buvo priimtinas. Taigi kai gime ir pavadinom tuo vardu. Pradzioj vardas nepatiko musu mamoms, bandem kito ieskoti. Bet pasiziurejus i kudiki, matydavom Ieva . Taip ir liko O sunui ilgai rinkom, kol dukra pasake bus Emiliukas ir viskas Dar vis ieskodavom ir kai dukte pamatydavo, kad dar vis mastom, skydavo, taigi jis -Emiliukas
Mes su vyru buvom susitarejei gims mergaite as rinksiu varda, jei berniukas - vyras
Mes drauge su vyru galvojom.Kol laukemes,tai po keliskart persigalvojom(abieju lytis jau zinojom),bet paskutini menesi jau buvom tiksliai nutare kaip maziukus pavadinsim
mes rinkom abu su vyru. sakiau jei bus sunus bus Justas, bet kai suzinojom kad dukryte pasirinkom du vardus Juste ir Vytaute. o varda pasirinko dukra pati : sakem jei gims nuo 3 iki puses 5 bus Vytaute jei nuo puses5 iki 6 bus Juste. ji gime 5.56 - tai ir tapo Juste
aš išrinkau abiems
Mūsų abiems vaikučiams vardus nuspręndė tėtis .. Pirmasis, sūnus, turėjo keliatą variantų, tai Ainaras, tai Matas, tai Satūris.... bet galiausiai kai gimė, patapo Matu... Su dukryte buvo kažkaip kitaip, vardų nerinkom kartu, (tik aš vis mintyse turėjau vardus: Kamilė, Gabrielė...), bet tėtis iškarto pasakė, kad tai Justė.. ir man tai labai patiko Na, bet vyro močiutė, kai atėjo į ligoninę aplankyti mūsų su Juste, pareiškė, kad tai labai grubus vardas.. Vos nuo kojų nenukritau
vyras pasiulė,man patiko ir išrinkom