Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sūneliui vardą po ilgų diskusijų ir ginčų išrinkome kartu su vyru biggrin.gif Geras pavyko kompromisas ax.gif
Atsakyti
Abu su vyru ax.gif Pirkom vardų knygelę, dar draugai, šeima pasiūlė pora variantų, mes išsirinkom 10 mergaitės ir 10 berniukų vardų, kai sužinojom, kad bus berniukas, iš 10 išsirinkom 6 ir po to traukiam burtų keliu 4u.gif
Atsakyti
savo mazutei isrinkau varda as,norejom pavadinti visai kitu vardu,bet kai gime tas vardas visai netiko,ir viena diena zurnale pamaciau labai grazia tamsiaplauke mergaite kurios vardas buvo Lukrecija,parozdiau vyrui ir nusprendem pavadinti siuo vardu. smile.gif
Atsakyti

buvom sutare, jei mergyte gims - duosim vyro parinkta varduka, jei berniukas - mano parinkta, biggrin.gif
Atsakyti
Abu su vyru sedejomoe prie kompiuterio ir ziurejome visus vardus ir ju rieksmes, taip ir isrinkome dukrytei varda 4u.gif ji jau buvo gimusi ir apie dvi savaites neturejo vardo, nes norejome isrinkti tikrai jai tinkanti varda taip ir suradome.
Atsakyti
Rinkome vardus abu. Dukrai as surasydavau ir prasydavau, kad vyras is tu isrinktu jam patinkancius, taip ir turejom keleta variantu. Artejant gimdymui vienas vardas, Ieva, labiau buvo priimtinas. Taigi kai gime ir pavadinom tuo vardu. Pradzioj vardas nepatiko musu mamoms, bandem kito ieskoti. Bet pasiziurejus i kudiki, matydavom Ieva bigsmile.gif . Taip ir liko bigsmile.gif O sunui ilgai rinkom, kol dukra pasake bus Emiliukas ir viskas bigsmile.gif Dar vis ieskodavom ir kai dukte pamatydavo, kad dar vis mastom, skydavo, taigi jis -Emiliukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes su vyru buvom susitarejei gims mergaite as rinksiu varda, jei berniukas - vyras biggrin.gif
Atsakyti
Mes drauge su vyru galvojom.Kol laukemes,tai po keliskart persigalvojom(abieju lytis jau zinojom),bet paskutini menesi jau buvom tiksliai nutare kaip maziukus pavadinsim smile.gif
Atsakyti
mes rinkom abu su vyru. sakiau jei bus sunus bus Justas, bet kai suzinojom kad dukryte pasirinkom du vardus Juste ir Vytaute. o varda pasirinko dukra pati smile.gif: sakem jei gims nuo 3 iki puses 5 bus Vytaute jei nuo puses5 iki 6 bus Juste. ji gime 5.56 - tai ir tapo Juste biggrin.gif
Atsakyti
aš išrinkau abiems smile.gif
Atsakyti
Mūsų abiems vaikučiams vardus nuspręndė tėtis smile.gif .. Pirmasis, sūnus, turėjo keliatą variantų, tai Ainaras, tai Matas, tai Satūris.... bet galiausiai kai gimė, patapo Matu... smile.gif Su dukryte buvo kažkaip kitaip, vardų nerinkom kartu, (tik aš vis mintyse turėjau vardus: Kamilė, Gabrielė...), bet tėtis iškarto pasakė, kad tai Justė.. ir man tai labai patiko didis.gif Na, bet vyro močiutė, kai atėjo į ligoninę aplankyti mūsų su Juste, pareiškė, kad tai labai grubus vardas.. Vos nuo kojų nenukritau unsure.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
vyras pasiulė,man patiko ir išrinkom smile.gif
Atsakyti