Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
suneliui sugalvojau pati,dukreles vardo vyras smile.gif
Atsakyti
kadangi visa nestuma nezinojau ko laukiu tai susidariau sarasa ir mergaitem ir berniukam.gimus dukrai ilga laika neturejo vardo.ateje lankyt vis klausdavo koks vardas.atsakydavau nezinau.viena diena einu is toleto ligoninej blush2.gif is sove staiga,kad bus Samanta.taip ir liko.juoka kelia tai,kad jos vardo reiksme ir jos budas visiskai nesutampa.jos vardo reiksme ramioji,paklusnioji,o ji toli grazu ne tokia doh.gif
Atsakyti
visa nestuma rinkomes varda, klausinejom nuomoniu vos ne kiekvieno seimos nario, kaip dazniausiai ir buna kiek zmoniu tiek nuomoniu doh.gif tai nutarem geriau visai nieko nesiklaust tongue.gif . Nezinojom kas gims, tai turejom pasiruosti mergaitei varda bei berniukui, su mergaite buvo paprasciau, turejom daug variantu, pasiieskojom vardo isaiskinimu tinkanciu prie zodiako zenklo, atsirinkome kelis variantus ir ... vyras paskutine diena pries gimdyma pats isrinko, is tu jau planuotu biggrin.gif . Ir nutare jei bus berniukas tai as galesiu pavadint taip kaip jau ilgai svajoju rolleyes.gif as sutikau.
gime nuostabi mergaite, o kai turesim berniuka tai varda jau turiu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
mūsų sūnums vardai sugalvoti (tiksliau mano pasiūlyti, bet draugas mano kad ir jis galvojo) praėjus porai mėnesių po susipažinimo. su mergaite būtų sudėtinga g.gif
Atsakyti
As kai buvau 5 savaites nescia su vyru kazkaip ziurejom muzikini kanala ir kaip tik grojo daina Lamb "Gabriel" ir jis pasake kad jo sunus bus Gabrielius... smile.gif Mergaitei niekaip negalejom sugalvoti vardo, bet ir nesistengem labai nes kazkaip jautem kad bus berniukas ir gime musu sunutis Gabrielius kuris turi "savo" daina smile.gif
Atsakyti
Dukrytei isrinko vyras. Sūneliui isrinkau as... bet jis nuejes uzregistruot ipaise ir savo sugalvota varda, tai dabar Stebukliukas turi 2 vardus.
Atsakyti
Kai laikiausi, nezinojau, kas gims, tai net nesukau sau galvos del vardu. Maniau, kai gims. matysiu savp vaika, tada ir is karto kazkoks vardas jam tiks. Taip ir buvo.
Gime sunus, tai vyras is kart pamates sunu pirma karta, pasake, bus Gustas. Jam tinka sis vardas.
Nesigilinu i jo prasme. Prasme neturi man reiksmes.
Atsakyti
Derinom kartu su vyru. Sunkiai mums vyko sis procesas, nu bet tai dabar abu, ir tikiuosi kada nors musu maze bus, esam patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Rinkom abu thumbup.gif
Atsakyti
as,kaip mama,kuri ypac jaucia savo vaika... smile.gif Tetes nuomone ne kiek nemaziau buvo svarbi..
Atsakyti
QUOTE(kristaliukas22 @ 2009 03 21, 13:39)
Rinkom abu thumbup.gif

Ir mes, vienas su kitu pasitardamas smile.gif
Atsakyti
pas mus buvo taip -as rinkau variantus, kuriuos aptarsdavom, sudare sarasiuka buvom patinkanciu berniuku vardu... bat norai labai skyresi... as norejau Aivenas, o vyrui sitas nepatiko...kai gime maziukas, vyra ssako, jis bus Grantas... man is pradziu nelabai patiko,bet dabar atrodo, kito nei negali buti, dziaugiuosi, akd nesipriesinau... veliau radom reiksme, kad is prancuzu reiskia "aukstas, didelis", tai kaip pirstu i aki-vaikas gime didelis-sunkus ir ilgas lotuliukas.gif
Atsakyti