suneliui sugalvojau pati,dukreles vardo vyras
kadangi visa nestuma nezinojau ko laukiu tai susidariau sarasa ir mergaitem ir berniukam.gimus dukrai ilga laika neturejo vardo.ateje lankyt vis klausdavo koks vardas.atsakydavau nezinau.viena diena einu is toleto ligoninej is sove staiga,kad bus Samanta.taip ir liko.juoka kelia tai,kad jos vardo reiksme ir jos budas visiskai nesutampa.jos vardo reiksme ramioji,paklusnioji,o ji toli grazu ne tokia
visa nestuma rinkomes varda, klausinejom nuomoniu vos ne kiekvieno seimos nario, kaip dazniausiai ir buna kiek zmoniu tiek nuomoniu tai nutarem geriau visai nieko nesiklaust . Nezinojom kas gims, tai turejom pasiruosti mergaitei varda bei berniukui, su mergaite buvo paprasciau, turejom daug variantu, pasiieskojom vardo isaiskinimu tinkanciu prie zodiako zenklo, atsirinkome kelis variantus ir ... vyras paskutine diena pries gimdyma pats isrinko, is tu jau planuotu . Ir nutare jei bus berniukas tai as galesiu pavadint taip kaip jau ilgai svajoju as sutikau.
gime nuostabi mergaite, o kai turesim berniuka tai varda jau turiu
gime nuostabi mergaite, o kai turesim berniuka tai varda jau turiu
mūsų sūnums vardai sugalvoti (tiksliau mano pasiūlyti, bet draugas mano kad ir jis galvojo) praėjus porai mėnesių po susipažinimo. su mergaite būtų sudėtinga
As kai buvau 5 savaites nescia su vyru kazkaip ziurejom muzikini kanala ir kaip tik grojo daina Lamb "Gabriel" ir jis pasake kad jo sunus bus Gabrielius... Mergaitei niekaip negalejom sugalvoti vardo, bet ir nesistengem labai nes kazkaip jautem kad bus berniukas ir gime musu sunutis Gabrielius kuris turi "savo" daina
Dukrytei isrinko vyras. Sūneliui isrinkau as... bet jis nuejes uzregistruot ipaise ir savo sugalvota varda, tai dabar Stebukliukas turi 2 vardus.
Kai laikiausi, nezinojau, kas gims, tai net nesukau sau galvos del vardu. Maniau, kai gims. matysiu savp vaika, tada ir is karto kazkoks vardas jam tiks. Taip ir buvo.
Gime sunus, tai vyras is kart pamates sunu pirma karta, pasake, bus Gustas. Jam tinka sis vardas.
Nesigilinu i jo prasme. Prasme neturi man reiksmes.
Gime sunus, tai vyras is kart pamates sunu pirma karta, pasake, bus Gustas. Jam tinka sis vardas.
Nesigilinu i jo prasme. Prasme neturi man reiksmes.
Derinom kartu su vyru. Sunkiai mums vyko sis procesas, nu bet tai dabar abu, ir tikiuosi kada nors musu maze bus, esam patenkinti
Rinkom abu
QUOTE(kristaliukas22 @ 2009 03 21, 13:39)
Rinkom abu
Ir mes, vienas su kitu pasitardamas
pas mus buvo taip -as rinkau variantus, kuriuos aptarsdavom, sudare sarasiuka buvom patinkanciu berniuku vardu... bat norai labai skyresi... as norejau Aivenas, o vyrui sitas nepatiko...kai gime maziukas, vyra ssako, jis bus Grantas... man is pradziu nelabai patiko,bet dabar atrodo, kito nei negali buti, dziaugiuosi, akd nesipriesinau... veliau radom reiksme, kad is prancuzu reiskia "aukstas, didelis", tai kaip pirstu i aki-vaikas gime didelis-sunkus ir ilgas