Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Pirmai dukrytei aš pasiūliau - vyras pritarė, o antros vardą susapnavau - tai kaip ir pati išsirinko smile.gif
Atsakyti
Rinkome abu su vyru, gražiai ir draugiškai ir pakankamai greitai biggrin.gif
Atsakyti
dukrai varda suku buvo isrinkti, nes kazkaip vis atrode, ka turesiu sunu, mergaitisko vardo net neturejau minty lotuliukas.gif , tai kai gime, ligonineje beguledama lyg ir apsisprendziau (grazi ir sauni klasioke tokiu vardu buvo, gera sportininke) mirksiukas.gif
o kai suzinojau, kad laukiuosi sunaus, vardas jam jau kaip ir buvo duotas is karto smile.gif, ta varda turejau atsargoj mintyse jau nuo 1988 m biggrin.gif , pas drauge (kambarioke0 ateidavo labai saunus jaunikaitis siuo vardu, kuris man LAAAbai patiko ax.gif , o jai kazkodel ne ax.gif

Papildyta:

tisa, paskutini nestumo menesi susapnavau mano mazyli SAKANT KAD JO VARDAS turi buti Augustinas, tai toki davem per krikstynas, kaip antraji smile.gif
Atsakyti
O mes kartu su MB varda rinkom 10 dienu ax.gif Sudarem sarasiuka vardu, kurie mums patinka, o po to ziurejomi musu mazyli, kuris jam tinka. Apsistojom ties Karoliu ir Ugnium mirksiukas.gif Ugnius mums buvo arciau sirdies, bet tam labai uzprotestavo abeji mazylio seneliai, tad pavadinom Karoliu
Atsakyti
Dukrytės vardą buvau sugalvojusi jau seniai, dar net nebuvau pažįstama su MB.Kai laukiausi, pasakiau, kad norėčiau šito vardo, jam patiko ir jis man pritarė biggrin.gif
Atsakyti
Manau,jog yra idomu ne tik tai kaip kiekvienas is teveliu rinko ar renka vardus vaikuciam, bet ir kaip mums tevai isrinko vardus:)Na juk buna labai originaliu istoriju, pvz man varda isrinko mama pagal jos mylimiausios leles varda:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 07 vasario 2009 - 17:26
Dukrytei sugalvojau as pati, o vyras pritare, labai visiems patiko nes uosvis vardu Vytautas, o as sugalvojau ( buvau girdejusi) Vytautė. O sūneliui abu su vyru, nors jis labiau kito vardo norėjo, bet nusileido man wub.gif
Atsakyti
vardai buvo sugalvoti du bigsmile.gif , taciau kai vaikas gime nutariau pavadinti kunigaikscio vardu. tevas pritare ax.gif ax.gif
Atsakyti
rinkom kartu

as padriau sarasiuka man labiausiai patikusiu vardu - ir tada su vyru isrinkom biggrin.gif
Atsakyti
esam parinke vardukus su MB, jei mergyte gims - duosim vyro parinkta varduka, jei berniukas - mano parinkta rolleyes.gif
Atsakyti
Su vyru abu susitarėm, kad dukrytę pavadinsim iš vyro vardo pirmosios raidės G, o sūnų-mano A mirksiukas.gif .
Atsakyti
Dukrytei varduka isrinkom abu su vyru.
Atsakyti