Pirmai dukrytei aš pasiūliau - vyras pritarė, o antros vardą susapnavau - tai kaip ir pati išsirinko
Rinkome abu su vyru, gražiai ir draugiškai ir pakankamai greitai
dukrai varda suku buvo isrinkti, nes kazkaip vis atrode, ka turesiu sunu, mergaitisko vardo net neturejau minty , tai kai gime, ligonineje beguledama lyg ir apsisprendziau (grazi ir sauni klasioke tokiu vardu buvo, gera sportininke)
o kai suzinojau, kad laukiuosi sunaus, vardas jam jau kaip ir buvo duotas is karto , ta varda turejau atsargoj mintyse jau nuo 1988 m , pas drauge (kambarioke0 ateidavo labai saunus jaunikaitis siuo vardu, kuris man LAAAbai patiko , o jai kazkodel ne
Papildyta:
tisa, paskutini nestumo menesi susapnavau mano mazyli SAKANT KAD JO VARDAS turi buti Augustinas, tai toki davem per krikstynas, kaip antraji
o kai suzinojau, kad laukiuosi sunaus, vardas jam jau kaip ir buvo duotas is karto , ta varda turejau atsargoj mintyse jau nuo 1988 m , pas drauge (kambarioke0 ateidavo labai saunus jaunikaitis siuo vardu, kuris man LAAAbai patiko , o jai kazkodel ne
Papildyta:
tisa, paskutini nestumo menesi susapnavau mano mazyli SAKANT KAD JO VARDAS turi buti Augustinas, tai toki davem per krikstynas, kaip antraji
O mes kartu su MB varda rinkom 10 dienu Sudarem sarasiuka vardu, kurie mums patinka, o po to ziurejomi musu mazyli, kuris jam tinka. Apsistojom ties Karoliu ir Ugnium Ugnius mums buvo arciau sirdies, bet tam labai uzprotestavo abeji mazylio seneliai, tad pavadinom Karoliu
Dukrytės vardą buvau sugalvojusi jau seniai, dar net nebuvau pažįstama su MB.Kai laukiausi, pasakiau, kad norėčiau šito vardo, jam patiko ir jis man pritarė
Manau,jog yra idomu ne tik tai kaip kiekvienas is teveliu rinko ar renka vardus vaikuciam, bet ir kaip mums tevai isrinko vardus:)Na juk buna labai originaliu istoriju, pvz man varda isrinko mama pagal jos mylimiausios leles varda:D
Dukrytei sugalvojau as pati, o vyras pritare, labai visiems patiko nes uosvis vardu Vytautas, o as sugalvojau ( buvau girdejusi) Vytautė. O sūneliui abu su vyru, nors jis labiau kito vardo norėjo, bet nusileido man
vardai buvo sugalvoti du , taciau kai vaikas gime nutariau pavadinti kunigaikscio vardu. tevas pritare
rinkom kartu
as padriau sarasiuka man labiausiai patikusiu vardu - ir tada su vyru isrinkom
as padriau sarasiuka man labiausiai patikusiu vardu - ir tada su vyru isrinkom
Su vyru abu susitarėm, kad dukrytę pavadinsim iš vyro vardo pirmosios raidės G, o sūnų-mano A .
Dukrytei varduka isrinkom abu su vyru.