Dukrytei Kamilytė vardą išrinko tėtukas, o jei bus antras lelius - susitarėm, kad vardą rinksiu aš.
dar man esant vyras išrinko mano prašymu vardus mergaitei ir berniukui kai gimė dukrytė ir uždėjom, tiesa MB giminės pareiškė, kad turi būt Kazytė nes gimė kovo antrą, mano tėvų vos infarktas neištiko, jie tuo metu irgi buvo palatoj mes su MB net nesureagavom nes jau per tiek metų esam pripratę prie jų akibrokštų tiesa dabar karts nuo karto prikiša, kad nedavėm MB vardo, nes mažoji tetuko kopija, nors kai laukiaus ir pasakėm, kad duosim MB vardą, tai pasakė, kad kaip :blink:vaikas tai ne jo
mes kai suzinojom, kad as , pradejome galvote koki vardeli duosime leliukui. taciau nebuvo jokios naudos is sarasu sudarinejimo. as jau zinojau kaip pavadinsiu savo mazyli. kadangi MB vardelis irgi patiko, tai jokiu gincu nebuvo. draugiskai nusprendeme, kad sunelis bus pavadintas Augusto vardu
Mes labai ilgai neišrinkom sūnui vardo .Netiko nė vienas.Juokingai gavosi,nes draugai susiginčijo tarpusavy dėl sūrio pavadinimo,kurio gamintojo pavadinime buvo žodis Modestas .Tai taip ir pavadinom savo mažių-Modestuku .O draugams teko būti krikštatėviais .
Mes abu su vyru perziurejom kalendoriuje vardus ir atskirai issirinkom labiausiai patikusius. 2 is ju atsitiktinai sutapo: Smilte ir Guoda. Pavadinom Guoda.
Visus tris kartus tik mes su vyru.
Mes pasitarėm ir aš nusprendžiau...
Mergaitei vardą išrinkau aš, o vyras pritarė. Berniukas pats pasiprašė per sapną sau vardo kol dar laukiausi.
būdama, sutarėme taip - mergaitei renka MB, o berniukui aš
Mes nusprendemė, kad nesvarbu kas gims vardą rinksim kartu paskui sužinojom, kad laukiam mergaitės. Ilgai ir nuobodžiai rinkome vardą, ieškojome trumpo vardo, kad su ilga pavarde gražiai skambėtų ir prie pavardės, žinoma derėtų na ir kad abiems patiktų (šitas kritėrijų buvo pats sunkiausias )
as dar nebudama zinojau kaip noriu pavadinti sunu ar dukra o vyras suzinojes pritare