Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Dukrytei Kamilytė wub.gif vardą išrinko tėtukas, o jei bus antras lelius - susitarėm, kad vardą rinksiu aš. drinks_cheers.gif
Atsakyti
dar man esant nestuke.gif vyras išrinko mano prašymu vardus mergaitei ir berniukui kai gimė dukrytė ir uždėjom, tiesa MB giminės pareiškė, kad turi būt Kazytė blink.gif nes gimė kovo antrą, mano tėvų vos infarktas neištiko, jie tuo metu irgi buvo palatoj lotuliukas.gif mes su MB net nesureagavom nes jau per tiek metų esam pripratę prie jų akibrokštų ax.gif tiesa dabar karts nuo karto prikiša, kad nedavėm MB vardo, nes mažoji tetuko kopija, nors kai laukiaus ir pasakėm, kad duosim MB vardą, tai pasakė, kad kaip :blink:vaikas tai ne jo lotuliukas.gif
Atsakyti
mes kai suzinojom, kad as nestuke.gif , pradejome galvote koki vardeli duosime leliukui. taciau nebuvo jokios naudos is sarasu sudarinejimo. as jau zinojau kaip pavadinsiu savo mazyli. kadangi MB vardelis irgi patiko, tai jokiu gincu nebuvo. draugiskai nusprendeme, kad sunelis bus pavadintas Augusto vardu wub.gif
Atsakyti
Mes labai ilgai neišrinkom sūnui vardo doh.gif .Netiko nė vienas.Juokingai gavosi,nes draugai susiginčijo tarpusavy dėl sūrio pavadinimo,kurio gamintojo pavadinime buvo žodis Modestas doh.gif lotuliukas.gif .Tai taip ir pavadinom savo mažių-Modestuku mirksiukas.gif .O draugams teko būti krikštatėviais biggrin.gif .
Atsakyti
Vyresnėlei vardą rinko tėtis, mažosios vardą susapnavau būdama nėščia
Atsakyti
Mes abu su vyru perziurejom kalendoriuje vardus ir atskirai issirinkom labiausiai patikusius. 2 is ju atsitiktinai sutapo: Smilte ir Guoda. Pavadinom Guoda. wub.gif
Atsakyti
Visus tris kartus tik mes su vyru.
Atsakyti
Mes pasitarėm ir aš nusprendžiau... biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitei vardą išrinkau aš, o vyras pritarė. Berniukas pats pasiprašė per sapną sau vardo kol dar laukiausi. smile.gif
Atsakyti
nestuke.gif būdama, sutarėme taip - mergaitei renka MB, o berniukui aš ax.gif
Atsakyti
Mes nusprendemė, kad nesvarbu kas gims vardą rinksim kartu ax.gif paskui sužinojom, kad laukiam mergaitės. Ilgai ir nuobodžiai rinkome vardą, ieškojome trumpo vardo, kad su ilga pavarde gražiai skambėtų ir prie pavardės, žinoma derėtų na ir kad abiems patiktų (šitas kritėrijų buvo pats sunkiausias biggrin.gif)
Atsakyti
as dar nebudama nestuke.gif zinojau kaip noriu pavadinti sunu ar dukra o vyras suzinojes pritare 4u.gif
Atsakyti